darthinvader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θέλω ένα gaming pc περίπου στα 550 ευρώ που να υποστηρίζει και 3ds max, photoshop(καλα εντάξει δεν νομίζω να μην μπορεί το οποιοδηποτε gaming pc να το υποστηριζει), cinema4d, premiere ,after effects (γενικότερα να κάνει γρήγορο encoding για video) δεν θα χρησιμοποιηθεί για mining και είμαι αρχάριος στα προγράμματα 3d οπότε δεν θα τα χρησιμοποιώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Και επίπλεων αν μπορεί κάποιος να μου πει μια καλη hdtv που μπορώ να την χρησιμοποιήσωκαι για monitor (εκτός αν δεν το θεωρείται καλή ιδέα τότε πείτε μου τι νομίζετε) (μπορεί και να μην συμπεριλαμβάνετε μεσα στα 550 ευρώ) Και επιπλέων ηχεία και keyboard extra.Αν γίνεται τα προιόντα να είναι απο τα καταστήματα you , plaisio , e-shop , kotsovolos .Δεν χρειάζομαι λειτουργικό σύστημα επιπλέων θα γίνει oc στην cpu μεσαίου επιπέδου και δεν θα γίνει oc στην gpu. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Με μικροαλλαγές σε ψύκτρα και αγορά Parts από άλλο κατάστημα μπορεί να φτάσει στα 550€ EDIt ξέχασα σκληρό. παίρνεις έναν wdBlue 1T στα 45€ και πέφτεις σε r270 Radeon στα 155€ Είμαι με φορητή συσκευή τώρα για να βγάλω άλλη σύνθεση. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από saflom 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Μια παρομοια εκδοχη, απο ενα καταστημα: BITFENIX NEOS MIDI TOWER BLACK/BLACK XFX TS SERIES 450W PSU AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL CRUCIAL (2X4GB) DDR3 1600MHZ BALLISTIX SPORT XT DUAL CHANNEL KIT WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 XFX AMD RADEON R9 270 DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL COOLERMASTER DEVASTATOR RED LED GAMING GEAR COMBO GR 568.67 € Αργοτερα βαζεις και μια after market ψηκτρα οταν θες να κανεις OC και ισως και εναν SSD. Hχεια δεν εχω κατι στο νου μου σε πολυ χαμηλο budget που να ξερω σιγουρα οτι ειναι vfm. Ισως καποια φθηνα 2.1 Logitech να κανουν την δουλεια τους Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από Σαϊνόμπι 1
saflom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μια παρομοια εκδοχη, απο ενα καταστημα: BITFENIX NEOS MIDI TOWER BLACK/BLACK XFX TS SERIES 450W PSU AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL CRUCIAL (2X4GB) DDR3 1600MHZ BALLISTIX SPORT XT DUAL CHANNEL KIT WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 XFX AMD RADEON R9 270 DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL COOLERMASTER DEVASTATOR RED LED GAMING GEAR COMBO GR 568.67 € Αργοτερα βαζεις και μια after market ψηκτρα οταν θες να κανεις OC και ισως και εναν SSD. Χαίρομαι που συμφωνούμε. Μόνη ένσταση μου για τις ram. Είναι ψηλές (cpu cooler μετά)και από τη στιγμή που η Mobo υπoστηρίζει 1866 γιατί όχι για 2 ευρώ τις hyper. θα μου πεις cl9 Η crusial cl10 η hyper.... οκ το βασικότερο είναι πιθανή εμπλοκή με cpu cooler Nα τονίσω ότι με 2€ παραπάνω αγοράζει fx600 και 270Χ από visionstudio.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Χαίρομαι που συμφωνούμε. Μόνη ένσταση μου για τις ram. Είναι ψηλές (cpu cooler μετά)και από τη στιγμή που η Mobo υπoστηρίζει 1866 γιατί όχι για 2 ευρώ τις hyper. θα μου πεις cl9 Η crusial cl10 η hyper.... οκ το βασικότερο είναι πιθανή εμπλοκή με cpu cooler Nα τονίσω ότι με 2€ παραπάνω αγοράζει fx600 και 270Χ από visionstudio. you , plaisio , e-shop , kotsovolos ειναι τα καταστηματα που θελει ο ΤS δυστυχως ναι οκ οντως για τις μνημες καλυτερα να παρει καποιες low profile αν ειναι να μπει τερατακι ψηκτρα μετα. παντως εγω με την GA-970A-UD3 παλια ειχα θεματακι να πιασω εστω και τα 1600 με κατι KingstonPredator 2400. επιανε απο default 1333 και για κανενα λογο δεν ηθελε να παει παραπανω. το συγκεκριμενο θεματακι ηταν/ειναι λιγο σπαστικο με το συγκεκριμενο socket.
saflom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 επειδή προβλέπω ότι θα παίξει και άλλη σύνθεση σε fx χωρίς ουσία θα συνεχίσω στο δευτερο σκέλος του ts σου προτείνω να μην πας σε hdtv αλλά να βρείς ένα καλό monitor και να του βάλεις tvτuner. θα πρέπει να αναφέρεις ποσό όμως. Επίσης για ήχο θα σου προτείνω να δεις πόσα κανάλια θες
Millennium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 θα συνεχίσω στο δευτερο σκέλος του ts σου προτείνω να μην πας σε hdtv αλλά να βρείς ένα καλό monitor και να του βάλεις tvτuner. θα πρέπει να αναφέρεις ποσό όμως. Επίσης για ήχο θα σου προτείνω να δεις πόσα κανάλια θες +1 Καλύτερα να μπει άλλη μητρική με FX για αυτό που θέλει. Asus M5A97 R2.0 2
darthinvader Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 επειδή προβλέπω ότι θα παίξει και άλλη σύνθεση σε fx χωρίς ουσία θα συνεχίσω στο δευτερο σκέλος του ts σου προτείνω να μην πας σε hdtv αλλά να βρείς ένα καλό monitor και να του βάλεις tvτuner. θα πρέπει να αναφέρεις ποσό όμως. Επίσης για ήχο θα σου προτείνω να δεις πόσα κανάλια θες To ποσο που δίνω για μονιτορ είναι απο 100 μεχρι max 200
aetos1988 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 e-shop ξανα!! Επειδή θα δουλεύει με προγράμματα 3d και encoding video καλύτερα να πάει στο FX6300 και όχι στον 4350 To ποσο που δίνω για μονιτορ είναι απο 100 μεχρι max 200 https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html 2
giorgosathens Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 *Edited Καταλήγουμε σε κάτι τέτοιο δηλαδή από θέμα πύργου;
saflom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Επειδή θα δουλεύει με προγράμματα 3d και encoding video καλύτερα να πάει στο FX6300 και όχι στον 4350 https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html +1 To ποσο που δίνω για μονιτορ είναι απο 100 μεχρι max 200 Δεν μας είπες για ηχεία Καταλήγουμε σε κάτι τέτοιο δηλαδή από θέμα πύργου; ΤΡολάρεις έτσι;
giorgosathens Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ΤΡολάρεις έτσι; Χαχαχα...λάθος τυπογραφικό...* EDITED
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα