Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα. Μιας και με εχετε βοηθησει κι αλλες φορες, σας παραθετω το προβλημα που αντιμετωπιζω αυτη την στιγμη. 

Προσφατα αγορασα εναν ολοκαινουριο σκληρο δισκο απο ενα μελος. Ο δισκος ειναι αυτος.

WD Caviar Blue WD5000AAKX 500GB HDD 3.5.

Τον τοποθετησα τωρα στο PC για να τον εχω σαν backup. Ανοιγω λοιπον και μου λεει "Εγκατασταση λογισμικου/ Η συσκευη σας ειναι ετοιμη για χρηση".Παταω ο υπολογιστης μου και μου δειχνει μονο τους 2 που εχω.! Εναν ssd και εναν αλλο 500αρι. Ο καινουριος πουθενα.

Κανω επανεκκινηση, μπαινω bios και τον βλεπει κανονικα. Ανοιγει το PC, πινακας ελεγχου κλπ και εκει φαινεται κανονικα. Ξαναμπαινω λοιπον ο Υπολογιστης μου και πουθενα ο δισκος..

Insomniacs Heeeeellppp me...!!!

Υ.Γ. τον τσεκαρα και με το HDSentinel και ειναι κουτας ο δισκος..!!

Το συστημα μου ειναι αυτο στην ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Δημοσ.

Έναρξη - Ο Υπολογιστής μου - δεξί κλικ ιδιότητες - διαχείριση - διαχείριση δίσκων 

Και εκεί λογικά θα φαίνεται. Θα πρέπει να του δώσεις ένα γράμμα με δεξί κλικ και θα εμφανιστεί στο "Ο υπολογιστής μου"

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητε ΣυμΦορουμιτη.  :-D

Η καθοδηγηση σου ηταν τελεια. Εκανα ακριβως οτι μου ειπες και το βρηκα. ΕΤΟΙΜΟΣ ο δισκος..!!

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Αν δεν ησουνα εσυ ακομα θα παιδευομουνα..!!

THNX again man..!!

Δημοσ.

Οι εσωτερικοί έχουν αυτό το χούϊ, σ' αντίθεση με τους εξωτερικούς που αναγνωρίζονται αυτόματα απ' το σύστημα.

Δημοσ.

Οι εξωτερικοί μπαίνουν μόνο σε προχωρημένα γράμματα για αυτό,ένας εσωτερικός αναλόγως σε ποια θύρα θα τον βάλεις μπορεί να βγει και πριν από τον c σου και αν έπαιρνε γράμμα μόνο του θα γινόταν αυτός c και εκεί μετά να έβλεπες κράξιμο.... 

Δημοσ.

και πανω που ειπα οτι τελειωσα τωρα εχω αλλο θεμα..!! OMG..!!

Πηρα εναν SSD και απο χθες το απογευμα προσπαθω να του περασω τα windows αλλα κολλαει στο τελος που λεει "ολοκληρωση εγκαταστασης"..!! 

Εχω κανει 500 φορματ μεχρι τωρα και σε κανενα δεν ειχα καποιο προβλημα. Μηπως εχει καποια ιδιαιτεροτητα επειδη ειναι καινουριος ο δισκος..??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...