Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να μπλοκαρι το ρουτερ οταν ανοιγω το wifi του κινιτου γιατι αυτο μου κανη και εχω τρελαθη.αν το τηλ. ειναι κλειστο δουλευουν ολα μια χαρα .οταν το ανοιγω και παη να συνδεθη το ρουτερ τρελενετε.αποσυνδεετε σβηνουν τα λαμπακια και γενικοσ δεν εχω ιντερνετ.

Δημοσ.

το ρουτερ δουλευη μια χαρα .3κινιτα και ενα λαπτοπ συνδεμενα ταυτοχρονα.μολισ ανοιξω το κινεζακι κομπλαρι ολοκλιρο σβηνη ολα σχεδον τα λαμπακια λεσ και το χτυπαη rf. xiaomi redmi note 5.5 octa core το κινιτο σημερα το ελαβα.

Δημοσ.

στο ρουτερ καναλι μπορει να αλλαξει καποιος.δεν υπαρχει συχνοτητα ακριβως.μετα υπαρχει και channel bandwidth.τωρα για τον φιλο μας καλο ειναι παντα να κραταει το router up to date με το τελευταιο firmware.αν τωρα εχει zte εκει ας το αλλαξει καλυτερα.

Δημοσ.

μια χαρα ρουτερακι.απλα αν χρειαστει γυρνας το καναλι σε manual και το αλλαζεις.επισης και για το κινητο αν υπαρχει καποιο Update για το λειτουργικο που φοραει πανω και αυτο μπορεις να το κανεις αν αντιμετωπισεις προβληματα μελλοντικα.επισης περα απο το firmware της forthnet στο modem help uk υπαρχουν και generic firmware αν θελησεις να πειραματιστεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...