HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μην ταΐζετε το τρολλ . Μια χαρά συζήτηση έχουμε. Troll επειδή δεν είμαι Χριστιανός....? Εάν παραθέσω το "ου φονεύσεις" θα πάψω να είμαι troll? Κάνε καμιά βουτιά μήπως και φύγει η ηλίαση γιατί σε έχει βαρέσει άγρια
pantote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μα με τον Χριστιανισμό...τι βάζετε τώρα αυτό το βδέλυγμα σκοταδισμού στην κουβέντα?? Να μη σε νοιάζει εσένα.
Johny Q Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Troll επειδή δεν είμαι Χριστιανός....? Εάν παραθέσω το "ου φονεύσεις" θα πάψω να είμαι troll? Κάνε καμιά βουτιά μήπως και φύγει η ηλίαση γιατί σε έχει βαρέσει άγρια Ουτε ο Λουσι ειναι Χριστιανος, αλλα δεν κανει σχολια με σκοπο να προκαλεσει. Τα περι ηλιασης στα επιστρεφω.
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Να μη σε νοιάζει εσένα, σε άλλον απάντησα. Στείλε pm τότε γιατί έχω το δικαίωμα να φέρω αντίθετη άποψη, οπότε συνέχισε την κατήχηση σου Χριστιανέ. Συνεχίζω και σε αγνοώ βεβαίως Η θανατική ποινή υπάρχει από τότε που εμφανίστηκε το ανθρώπινο είδος , μάλιστα οι πρώτες Θρησκείες θέσπισαν την θανατική ποινή και πρόσφεραν ως θυσία τους εγκληματίες στους Θεούς τους. Επίσης μην ξεχνάτε Χριστιανοί ότι και η Εκκλησία επίσης είχε δικαστήρια τα οποία επέβαλαν την ποινή αυτήν. Εϊμαι υπέρ της θανατικής ποινής και αγνοώ τον ψυχολογικό παράγοντα που κατακερματίζει τον εγκληματία, για εμένα συγχώρεση δεν υπάρχει ή επαναφορά στην κοινωνία ενός τέρατος που κατακρεούργησε ή βίασε παιδιά ή ολόκληρες οικογένειες. Όμως τι γίνεται σε περίπτωση δικαστικής πλάνης??
mathsrule Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Επίσης μην ξεχνάτε Χριστιανοί ότι η Εκκλησία επίσης είχε δικαστήρια τα οποία επέβαλαν την ποινή αυτήν. Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όχι.
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ουτε ο Λουσι ειναι Χριστιανος, αλλα δεν κανει σχολια με σκοπο να προκαλεσει. Τα περι ηλιασης στα επιστρεφω.΄ Το να κράζετε τον άλλον γουστάρεις, το να σε κράζει άλλος σου ξινίζει. Deal with it
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ... Εϊμαι υπέρ της θανατικής ποινής και αγνοώ τον ψυχολογικό παράγοντα που κατακερματίζει τον εγκληματία, για εμένα συγχώρεση δεν υπάρχει ή επαναφορά στην κοινωνία ενός τέρατος που κατακρεούργησε ή βίασε παιδιά ή ολόκληρες οικογένειες. Όμως τι γίνεται σε περίπτωση δικαστικής πλάνης?? Σκέψου λίγο την πιθανότητα αυτο το "ΤΕΡΑΣ" να είναι προϊόν της ίδιας της κοινωνίας.
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όχι. Δεν είναι δικαιολογία αυτή και επίσης μην αναφέρω τι εγκλήματα έχει κάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία, πως νομίζεις επέβαλαν τον Χριστιανισμό με αγάπη και λουλούδια? Με κάψιμο Ναών , θανάτωση Ιερέων ως αιρετικούς κλπ κλπ. Σεντόνι μπορώ να γράψω για τα καλά του Ορθόδοξου Χριστιανισμού αλλά όχι εδώ. Σκέψου λίγο την πιθανότητα αυτο το "ΤΕΡΑΣ" να είναι προϊόν της ίδιας της κοινωνίας. Αυτό πως το αποφεύγεις τελικά? Όταν η κοινωνία προωθεί την σάρκα και τον πλούτο και σε παροτρύνει να τα αποκτήσεις και τα δύο με τον οποιονδήποτε τρόπο? 1
thiva7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και πέραν του ηθικού της υπόθεσης, προσωπικά θα φοβόμουν να ζω σε ένα μέρος όπου θα μπορούσε κάποτε να με σκοτώσει κάποιος νόμιμα επειδή είναι μέρος του κρατικού μηχανισμού. εε? και πια η διάφορα να σε σκοτώσει ένας random πολίτης? εκεί δεν φοβάσαι? ο κρατικός μηχανισμός προφανώς και δεν θα σε "κρέμαση" χωρίς λόγο..άμα το κάνει κάτι θα έχεις κάνει. και μην αρχισουμε για της άδικες καταδίκες κτλπ προφανώς αναφέρομαι σε ξεκάθαρα ζητήματα σαν αυτό του βίντεο που έχουμε ακλόνητα "στοιχειά" εγώ που δεν είμαι χριστιανός και είμαι άθεος μπορώ να σας ζητήσω να μείνετε λίγο στο θέμα και να μην μπλέξουμε τα "θρησκευτικά πιστεύω κτλπ" στην συζήτηση?
kargo130 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και πέραν του ηθικού της υπόθεσης, προσωπικά θα φοβόμουν να ζω σε ένα μέρος όπου θα μπορούσε κάποτε να με σκοτώσει κάποιος νόμιμα επειδή είναι μέρος του κρατικού μηχανισμού. Αυτο ακριβως........επικινδυνα πραγματα για υποαναπτυκτες χωρες ........οπως εμεις
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η γυναίκα στο βίντεο είναι προφανέστατα διαταραγμένη ψυχικώς. Ακόμα κι αν κάποιος είναι υπέρ της θανατικής ποινής δεν βρίσκω για ποιό λόγο αυτός ο κάποιος θα ήταν υπέρ της θανάτωσης κάποιου άλλου ο οποίος είναι άρρωστος,ειδικά όταν υπάρχουν μέθοδοι που μπορούν να γιατρέψουν το πρόβλημά του και να τον κάνουν λειτουργικό και ακίνδυνο για τον περίγυρό του.
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εε? και πια η διάφορα να σε σκοτώσει ένας random πολίτης? εκεί δεν φοβάσαι? Μα δεν είπα να σκοτώσει εμένα, τον "εγκληματία" λέω. Άλλο να τον φάει ο πατέρας της βιασμένης πχ (καλά να πάθει, φαντάσου να βιάζανε εσένα την κόρη σου, του άξιζε κτλ) και άλλο να τον σκοτώσει μια ολόκληρη κοινωνική δομή που υποτίθεται πως αφήνει απ' έξω τα συναισθήματα χάριν αντικειμενικότητας. Είναι σα να ρωτάς γιατί είναι χειρότερο να δολοφονεί κάποιον ένας γιατρός ή ένας μπάτσος απ' ό,τι να τον δολοφονούσε κάποιος τρελός.
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ... Αυτό πως το αποφεύγεις τελικά? .. Η μοναδική απάντηση που μπορώ να σου δώσω πάνω σ'αυτο είναι η μόρφωση/παιδεία. Όπου χτίζεται ενα σχολείο κλείνει μια φυλακή λένε, και το πιστεύω. Το μονο σίγουρο είναι ότι η θανατική ποινη δεν αποτελει λύση. 3
Johny Q Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Όμως τι γίνεται σε περίπτωση δικαστικής πλάνης?? Γι αυτο θα επρεπε να εφαρμοζεται σε ακραιες περιπτωσεις σαν ακραιο μετρο που ειναι. Εξ αλλου οταν μιλαμε για παιδεραστια δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα περιθωρια για λανθασμενη αποφαση. Αυτό πως το αποφεύγεις τελικά? Δεν το αποφευγεις δυστυχως. Ιδεατη κοινωνια δεν υπηρξε ποτε στην ιστορια, οποτε συμπεραινω πως δεν ηταν εφικτη. Το να κράζετε τον άλλον γουστάρεις, το να σε κράζει άλλος σου ξινίζει. Deal with it Που εκραξα;;
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Γι αυτο θα επρεπε να εφαρμοζεται σε ακραιες περιπτωσεις σαν ακραιο μετρο που ειναι. Εξ αλλου οταν μιλαμε για παιδεραστια δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα περιθωρια για λανθασμενη αποφαση. Δεν το αποφευγεις δυστυχως. Ιδεατη κοινωνια δεν υπηρξε ποτε στην ιστορια, οποτε συμπεραινω πως δεν ηταν εφικτη. Που εκραξα;; Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η πρώην σύζυγος έχει μαθητεύσει το παιδί της και κατηγορεί τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση ή το αντίθετο ο πρώην στην πρώην, με σκοπό την εκδίκηση....εκεί τι θα ισχύσει τελικά? Θα θανατωθεί ένας αθώος, εάν τελική η δικαιοσύνη δεν καταφέρει να αποδείξει την πλάνη. Ιδεατή κοινωνία δεν υπάρχει αλλά βλέπω γύρω μου ότι προωθούν με το παραμικρό το εύκολο χρήμα και την σάρκα (αντρική, γυναικεία άκόμη και παιδική), μήπως υπάρχει σκοπιμότητα ακόμη και σε αυτό? Δεν έκραξες αλλά αμέσως να με χαρακτηρίσεις troll επειδή σιχαίνομαι την συγκεκριμένη θρησκεία και δεν θεωρώ επιχείρημα την παράθεση χωρίων από το βιβλίο του Ψεύδους Κακώς σου μίλησα για ηλίαση και ζητάω συγνώμη για το συγκεκριμένο αλλά θολώνω μερικές στιγμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις