Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θυμαμαι να ειπα οτι 'παλιωσα',η οτι ειμαι ανωτερος,απλα μου εκανε εντυπωση η εξοικιωση του χρηστη να ερθει σε αντιπαραθεση και να ειρωνευτει κιολας...Εγω,πρωτες μερες/εβδομαδες,το μονο που ηξερα ηταν Log in/log out..

Βεβαια τι σου εξηγω κ εσενα...Γραψε τα δικα σου και 'προσπερασε' μας,τους ταπεινους χρηστες του ινσομνια!

Καληνυχτα αρχοντα!

μα ο μιλαμουγιαμιλα χθες ήταν ο μιλαμουγιαπορτοκαλια και αύριο θα είναι ο μιλαμουγιαμπανανες

εμεις πιανόμαστε κορόιδα που απαντάμε

• Like 1
  • Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαστε θεοί για να αποφασίζουμε ποιος θα πρέπει να πεθαίνει και ποιος όχι. Βασικά ούτε θεός υπάρχει για μένα αλλά αυτό ανήκει αλλού. Και τώρα που επιβάλλεται σε μερικές Πολιτείες η θανατική ποινή, νομίζετε πως τους ξεπετάνε σε ένα μήνα? Παίρνουν χρόνια, πολλά χρόνια για να μην υπάρχει το παραμικρό παραθυράκι λάθους. Πολλές φορές η δικαιοσύνη είναι άδικη στα σωστά άτομα, αλλά το να πάρουμε πχ εμείς τον νόμο στα χέρια μας είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας γιατί θα σκοτώνουμε αβέρτα, και αν εφαρμοστεί η "γρήγορη" θανατική ποινή...

Καλωσήρθατε στην Παγκόσμια Β. Κορέα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε θυμαμαι να ειπα οτι 'παλιωσα',η οτι ειμαι ανωτερος,απλα μου εκανε εντυπωση η εξοικιωση του χρηστη να ερθει σε αντιπαραθεση και να ειρωνευτει κιολας...Εγω,πρωτες μερες/εβδομαδες,το μονο που ηξερα ηταν Log in/log out..

Βεβαια τι σου εξηγω κ εσενα...Γραψε τα δικα σου και 'προσπερασε' μας,τους ταπεινους χρηστες του ινσομνια!

Καληνυχτα αρχοντα!

Είδες, δεν είναι άσχημο να απαξιώνεις τον άλλο βάση του registration date του? :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...