Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Maus δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει το αθωος. Εγω λεω οτι στο βιντεο ησουν εσυ και εχω και αλλους δυο να το ισχυριστουν. Ενεση στον Μαους κι αντιο. Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλα στις πολιτισμένες χώρες που ισχύει η θανατική ποινή όπως σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής, για να εφαρμοστεί πρέπει και οι 12 ένορκοι να το αποφασίσουν ! οχι ο δικαστής , μονο οι ένορκοι ! γι αυτό και οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου δίνουν μάχη για να πάρουν έστω εναν ένορκο μαζί τους ! δεν φτάνουν λοιπόν 2 ψευδομαρτυρίες για να σε στείλουν για τσαι δεν ειναι ολα τοσο απλά οπως τα λες .. όμως για να ερθω στα λογια σου οκ φεύγουμε απο τον δολοφόνο με το κράνος και πάμε στον Νορβηγό οπού αποδεδειγμένα είναι αυτός ! εκεί τι γίνεται?εκει ειναι λιγο ποιο ισχυρά τα επιχειρήματα υπέρ της θανατικής ποινής λες?
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχουν επιχειρηματα και απο τις δυο πλευρες.Δεν βγαινει ακρη , εκτος αν γινοταν δημοψηφισμα.Επισης ο κοσμος ειναι οχλος . μην νομιζουμε δηλαδη οτι υπαρχουν και τιποτα ακλονητες αξιες.Αν αυριο μεθαυριο ας πουμε εβγαινε η Λεπεν , την εφαρμοζε , αν δηλαδη μια μεγαλη χωρα στην καρδια της Ευρωπης την εφαρμοζε,η γενικη κατακραυγη για το ευρωπαικο ιδεωδες και τα σχετικα θα ηταν μαλλον χλιαρη,αν δεν ηταν θα γινοταν με το καιρο.Γιατι πλεον θα φανταζε πολυ κοντινο.
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πολιτισμένη ένεση λέμε , μοβόροι λέει ο άλλος! Τον συγκεκριμένο λέμε σχολιάστε, το νήμα με την θανατική που είχε γίνει μπάχαλο πόσταρει ο άλλος! Το χαμηλό επίπεδο εδώ μέσα και το ποιοι καταστρέφουν τα νήματα έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε... Πολιτισμένη ένεση για να σκοτώσεις κάποιον. Ότι ας πούμε ο φόνος ανήκει στην πολιτισμένη σφαίρα, αν τον κάνει το κράτος; Κοίτα κάτι τρωγλοδύτες που επικαλούνται και επίπεδο... Ασχέτως της αιμοδιψίας σου λοιπόν και της παντελούς γύμνιας ουσιαστικών επιχειρημάτων στην κατεύθυνση της αποτροπής της εγκληματικότητας με την απειλή των θανατικών ποινών στις χώρες που την επιβάλουν ακόμα, αξίζουν δύο πρόσθετες παρατηρήσεις, πέρα της πάγιας τοποθέτησης μου κατά της θανατικής ποινής: -το ότι "το κάνουν σε κάποιες χώρες" από πότε γίνεται αυτόματα επιχείρημα για την μία ή την άλλη πλευρά και όχι ένα απλό αντανακλαστικό βαριάς μορφής επαρχιωτισμού; -όλοι εσείς οι υποστηρικτές, έχετε παραδείγματα τόσο διαυγών, αμόλυντων, μην διαπλεκομένων κρατών στα οποία θα μπορούσες να πεις ότι οι πολίτες μπορούν να εμπιστευτούν τις αποφάσεις επί της ζωής ενός συμπολίτη τους; Δηλαδή στην Ελλάδα των μέσων, του ρουσφετιού και των παρεμβάσεων, ψήνεστε το επόμενο παραδικαστικό να έχει και 5-6 εκτελεσμένους στο ανθολόγιό του; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλα στις πολιτισμένες χώρες που ισχύει η θανατική ποινή όπως σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής, για να εφαρμοστεί πρέπει και οι 12 ένορκοι να το αποφασίσουν ! οχι ο δικαστής , μονο οι ένορκοι ! γι αυτό και οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου δίνουν μάχη για να πάρουν έστω εναν ένορκο μαζί τους ! δεν φτάνουν λοιπόν 2 ψευδομαρτυρίες για να σε στείλουν για τσαι δεν ειναι ολα τοσο απλά οπως τα λες .. Όλοι αυτοί όμως που βρέθηκαν αθώοι αφού είχαν καταδικαστεί σε θάνατό (ή εκτελεστεί) δεν είχαν καταδικαστεί ομόφωνα από ενόρκους? Πως τους δικαιολογούμε αυτούς, λέγοντας ότι τα χλωρά καίγονται μαζί με τα ξερά? 4
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 @Mau Maus Αν ένα κράτος πάρει το ΟΚ από τον νόμο να εκτελεί, αργά ή γρήγορα αύριο θα γίνει κατάχρηση/λάθη/αδικίες και με λίγα λόγια μεθαύριο μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα εκτελεστεί κι ας μην έκανες τα αίσχη του Νορβηγού. Πες μου παραδειγμα μιας χώρας που ΔΕΝ εχει συμβεί αυτό, γιατί εγώ δεν γνωρίζω. Προτιμώ να ζω σε ένα κράτος που το τρώει η αμφιβολία για το αν το σωφρονιστικό της σύστημα βγάζει καποιο νόημα ή αν είναι αποτελεσματικό, όπως κάνουμε αυτή τη στιγμή στις ευρωπαϊκές χώρες, παρά σε ένα που το 'χει λύσει αυτό με...συνοπτικές διαδικασίες. Και προβληματίσου λίγο, Μάους, αφού είσαι τόσο μεγάλος θιασώτης της θανατικής ποινής, ποιες είναι οι χώρες που την εφαρμόζουν και αν θα ήθελες να πας να ζήσεις εκεί. Σε χαλάει η Κίνα; Σε χαλάει η Βόρεια Κορέα; Σε χαλάει το Τέξας (αντίστοιχα για αμερ.πολιτείες) Σύμφωνα μ' αυτά που λες, δεν θα πρεπε. Τέλος ο τροπος που επιχειρηματολογείς (φέρνοντας για επιχειρήματα διάφορες ανθρώπινες τραγωδίες όπως οι φόνοι του Μπρέιβικ, η Άννυ κλπ και προσπαθώντας μέσω αυτών να εκλογικεύσεις την αναγκαιότητα συντηρητικοποίησης της κοινωνίας προς μεσαιωνικά πρότυπα) είναι, αυτό που λένε στη δημοσιογραφία, κιτρινισμός. Οπότε μη μας κάνεις και μάθημα για το πνεύμα, δεν σε παίρνει. 3
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τα έκανες μια μεγάλη σουπα και έδεσε. Το πολιτισμένη ένεση με την έννοια ότι εφόσων είσαι υποστηρικτής της θανατικης είναι ανοδινος τρόπος. 100% υπέρ ή κατά δεν μπορούμε να είμαστε δυστυχώς. Επίσης ποιος μίλησε ρε αδερφε για οικονομικά εγκλήματα που μπλεκεις τα ρουσφετια την Ελλάδα. Μιλάμε για δολοφονίες και εν προκειμενης για αδιαμφισβήτητη και εν ψυχρό.. 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 caut δεν διαβάζω τι γραφεις , βαριέμαι , θα απαντήσω μονο στο μαυρο που επεσε το ματι μου , το οποίο και το έγραψα για να προλάβω κάποιους οπου θα μιλούσαν για βασανιστήρια για μάγισσες, για μεσαίωνες και διάφορα τετοια ! πολιτισμένη ένεση = οπως γινεται στις πολιτισμένες χώρες επίσης προφανως και δεν ειχα την απαίτηση να το καταλάβεις εσυ
Praetorianos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλα στις πολιτισμένες χώρες που ισχύει η θανατική ποινή όπως σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής, για να εφαρμοστεί πρέπει και οι 12 ένορκοι να το αποφασίσουν ! οχι ο δικαστής , μονο οι ένορκοι ! Γι αυτο το αλανθαστο αυτο συστημα δεν εχει δολοφονησει ποτε αθωους ^^ Κοιτα υπαρχουν πολλες ερευνες (ειμαι απο κινητο οποτε θα πρεπει να αρκεστεις στο λογω τιμης μου) που αποδεικνυουν οτι το συστημα με τους ενορκους ειναι παντελως αναξιοπιστο. Ο μεσος ανθρωπος εχει τοσα cognitive bias και κομπλεξ που ειναι θαυμαστο το πως συντηρειται τοσα χρονια αυτος ο θεσμος. Για το Νορβηγο, απαντηθηκε ηδη. Ή καποιος ειναι υπερ, ή κατα. Η νομοθεσια δεν ειναι μπακαλικη. Δεν μπορει ο νομοθετης να γραφει αν υπαρχει καμερα και αν ορκιστει οτι σκοτωσε και αν υπαρχει dna και αν. Περα απο το ιδεολογικο του πραγματος δηλαδη που δεν συμφωνω. ΥΓ Υπαρχει υποθεση οπου υπηρχαν αποδεικτικα στοιχεια DNA, και ηχητικο ντοκουμεντο, τελικα τον μπουμπουνισαν, τελικα ηταν αθωος. 2
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 δεν διαβάζω τι γραφεις , βαριέμαι... Εγώ διαβάζω τι γράφεις. Το πράγμα είναι απλό Mau-Maus, η αντίληψη που με αγωνία επαναφέρεις με νέα threads είναι Μεσαιωνική. 1
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ΟΚ μπορούμε να συνεχίσουμε το τρόλλινγκ δηλαδή; Γιατί είναι προφανές ότι ούτε και σένα σε ενδιαφέρει η συζήτηση που άνοιξεςΚοψτε το πέσιμο ήμαρτον. Τι θες να κάνει ρε φίλε όταν ζητάει σοβαρή απάντηση και τον παίρνουν στο ψιλό. 0 επιχειρηματα και επίθετα του πρωκτού. Αιμοβόρος επειδή είπε πολιτισμένη ένεση.. Πες τίποτα για το θέμα καμια λογική πρόταση, κισμια διαφωνία κτλ..Το τρολ έχει αξία γι αυτόν π ξέρει να μιλήσει σοβαρά αλλιώς λέγεται ξέρεις πως
groot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Την θανατική ποινή κάποιος θα την επιβάλει. Είτε είναι ένας είτε 100. Εάν το επιχείρημα περί μη λάθους είναι στον αριθμό του πόσοι αποφασίζουν, τότε υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στην ιστορία του ανθρώπου που η μάζα/οι περισσότεροι έκανε/έκαναν τρανταχτά λάθη. Άρα, αυτό το επιχείρημα καταρρίπτεται. Το καλό της θανατικής ποινής είναι; Ο παραδειγματισμός; Δηλαδή, μην σκοτώσεις για να μην σκοτωθείς; Και σε τι διαφέρει αυτό από μία ζούγκλα; Μία ισορροπία τρόμου με τον τρόμο να επιβάλλεται από το ίδιο το κράτος. Ποιο το όφελος της κοινωνίας στο να αφαιρέσει μία ζωή; Πόσο μάλλον δε, όταν αυτή η πράξη δεν έχει τα εχέγγυα για το αλάθητο. Το αντίπαλο "δέος", λέει να μην αφαιρεθεί η ζωή αλλά να γιατρευτούν τα αίτια. Δηλαδή, να διορθωθούν οι αιτίες και να διορθωθεί ο εκάστοτε παραβάτης. Εάν μερικοί λένε ότι δεν τους αρέσει αυτός ο τρόπος, την επόμενη φορά που τους πονάει το χέρι, να το κόψουν κιόλας. Αλλιώς, είναι υποκριτές. Και επειδή οι θιασώτες του μεσαίωνα διατείνονται για επαφές με "εισαγγελείς", αυτή τους η συμπεριφορά με κάνει να απορώ και να στεναχωριέμαι για την ποιότητα των ανθρώπων που έχουμε ως εισαγγελείς.. Αν μη τι άλλο, ο λαός λέει: "δείξει μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι". 1
Unabomber Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Lewis Fogle: Prisoner freed after spending over 30 years in prison, following DNA test http://www.independent.co.uk/news/world/americas/lewis-fogle-prisoner-freed-after-spending-over-30-years-in-prison-following-dna-test-10454902.html Glenn Ford: Man freed after 30 years in jail for murder he did not commit dies of cancer http://www.independent.co.uk/news/world/americas/glenn-ford-man-freed-after-30-years-in-jail-for-murder-he-did-not-commit-dies-of-cancer-10355795.html Alabama death row inmate Anthony Ray Hinton released after 30 years in prison http://www.independent.co.uk/news/world/americas/alabama-death-row-inmate-anthony-ray-hinton-released-after-30-years-in-prison-10154548.html Δεν το λες και αλαθητο το συστημα των ΗΠΑ, παλι καλα δηλαδη που δεν ηταν για death row (εκτος απο τον τελευταιο) Στην ουσια 3 ΑΘΩΟΙ ειτε θα πεθαιναν ειτε θα ηταν all their life behind the bars…… απο ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 3
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Κοψτε το πέσιμο ήμαρτον. Τι θες να κάνει ρε φίλε όταν ζητάει σοβαρή απάντηση και τον παίρνουν στο ψιλό. 0 επιχειρηματα και επίθετα του πρωκτού. Αιμοβόρος επειδή είπε πολιτισμένη ένεση.. Πες τίποτα για το θέμα καμια λογική πρόταση, κισμια διαφωνία κτλ..Το τρολ έχει αξία γι αυτόν π ξέρει να μιλήσει σοβαρά αλλιώς λέγεται ξέρεις πως Όλη η σελίδα είναι γεμάτη σοβαρές απαντήσεις προς τον maus, δεν βλέπω κανένα πέσιμο Αλλά όπως είπε, βαριέται να τα διαβάσει
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια συμφωνω με τα επιχειρηματα εναντίον της θανατικής. Ξανά λέω ότι δεν είναι απολυτα τα μεγέθη. Προς θεού είναι τραγικό να γίνονται λάθη σε αθώους πσο μαλλον με τέτοιες ποινές. Απλά για να γίνεται διαλογος φανταστειτε να γινόταν κάτι τέτοιο σε συγγενή σας τότε όχι ζούγκλα αλλά δεν ξέρω κ εγώ τι θα κάνατε..Κανένα σύστημα δεν θα είναι απόλυτα δίκαιο όχι μόνο στη δικαιοσύνη. Και 30 χρόνια να περάσει ο άλλος στη φυλακή ενώ είναι αθώος να το χρησιμοποιήσουμε σαν επιχείρημα να μην έχουμε φυλακές? Σίγουρα πάει άλλου η θανατική ποινή αλλά οι γραμμές.είναι λεπτές μην είστε απόλυτοι. Το Α κ το Ω είναι σοβαρή δικη έρευνα στοιχεία κτλ άμα πέσει η ποινή σε λάθος άνθρωπο μόνο αδικία θα είναι.. ΥΓ Τον εκτροχιασατε χωρίς λόγο τον Μαυς μην το συνεχίσουμε..
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Όλη η σελίδα είναι γεμάτη σοβαρές απαντήσεις προς τον maus, δεν βλέπω κανένα πέσιμο Αλλά όπως είπε, βαριέται να τα διαβάσει Δηλαδή στην Ελλάδα των μέσων, του ρουσφετιού και των παρεμβάσεων, ψήνεστε το επόμενο παραδικαστικό να έχει και 5-6 εκτελεσμένους στο ανθολόγιό του; αυτες τις απαντήσεις κάτσε και διάβασε τες εσυ , εγω εχω πιο σοβαρά πράγματα να κανω ! αντε τα λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις