HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Όχι. Καουμποϊλίκια αλλά Αμερική ονειρεύεσαι; Και πως κολλάει, στο προκείμενο; Κολλάει μιας και ανέφερες την Γηραιά Ήπειρος ως παράδειγμα νεωτερισμού.
thiva7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εσύ, σαν κτήνος που αυτοπροσδιορίζεσαι, μπορεί να θέλεις και να ξανακάνεις και τους Εβραίους, γιατί makes sense στο θολωμένο σου μυαλό. Η δικαιοσύνη όμως - ορθώς - θα ορίσει την ποινή του χωρίς την άποψή σου. Και - δόξα σοι - στας Ευρώπας τα έχουμε ξεπεράσει αυτά με τους οφθαλμούς και τους οδόντες. Αν και σε βλέπω να ψήνεσαι για πισωγυρίσματα... 1) Δεν αυτοπροσδιορίζομαι κτήνος ( με βάσει την απάντηση στο φίλο μπορεί να έλεγε οτι είμαι ) τσπ δεν ειναι σημαντικό 2 ) θα ορίσει την ποινή του χωρίς την άποψή σου !!! αυτό λέμε εδώ στο νήμα, αν πρέπει η όχι να υπάρχει θανατική ποινή 3) αν υπήρχε δεν θα το έκανα εγώ...αν οχι ναι θα το έκανα 4) Νομίζω και η υπερβολή έχει τα όρια του ...αυτό περι να ξανακάνεις και τους Εβραίους κτλπ μόνο σαν κακή ειρωνεία μπορώ να το πάρω και όχι σαν επιχείρημα .
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Κολλάει μιας και ανέφερες την Γηραιά Ήπειρος ως παράδειγμα νεωτερισμού. Οπότε αφού κολλάει νομοτελειακά (!) - συνέχισε ανθολογώντας όλες τις πτυχές των Ευρωπαϊκών κεκτημένων, και η εξέδρα θα μαζεύει τις μπάλες. Με τις υγείες σου. 1) Δεν αυτοπροσδιορίζομαι κτήνος ( με βάσει την απάντηση στο φίλο μπορεί να έλεγε οτι είμαι ) τσπ δεν ειναι σημαντικό Μέσα σε 20' (η χρονική απόσταση των post σου) δηλώνεις έτοιμος "να το κάνεις ο ίδιος". Και υποθετικά κιόλας. Στην πράξη μάλλον θα είσαι έτοιμος να το κάνεις και γρηγορότερα. Αναθεώρησε λοιπόν το 1)... Μάλλον είσαι κτήνος. Και αυτό ΕΙΝΑΙ σημαντικό, για να ξέρεις που βρίσκεσαι εσύ και που οι υπόλοιποι. Μάλλον δεν θα το πιστέψεις, αλλά υπάρχουν άτομα που δεν θα σκότωναν - παρά μόνο σε θερμές do or die καταστάσεις - και όχι επειδή είναι δειλοί, λιγότερο άντρες, αδερφές ή οτιδήποτε τέτοιο. Απλά επειδή δεν δίνουν "χώρο" στον ερπετικό τους εγκέφαλο. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2014 από caution 1
HALF EVIL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Φίλε caution εφόσον κάποιος είναι υπέρ της θανατικής ποινής, θα πρέπει να είναι έτοιμος να την εφαρμόσει και ο ίδιος, όχι με ευχαρίστηση αλλά ως στάση συνέπειας στην άποψη του. Απόψεις Ναι είμαι υπέρ άλλα δεν μπορώ να το κάνω, ας το κάνει κάποιος άλλος είναι τουλάχιστον υποκριτικές.
revolver1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Κατά της θανατικής ποινής. Κάτεργα για το υπόλοιπο της ζωής του ώστε να υπάρχει τουλάχιστον κάποιο κέρδος για την κοινωνία.
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Οπότε αφού κολλάει νομοτελειακά (!) - συνέχισε ανθολογώντας όλες τις πτυχές των Ευρωπαϊκών κεκτημένων, και η εξέδρα θα μαζεύει τις μπάλες. Με τις υγείες σου. Μέσα σε 20' (η χρονική απόσταση των post σου) δηλώνεις έτοιμος "να το κάνεις ο ίδιος". Και υποθετικά κιόλας. Στην πράξη μάλλον θα είσαι έτοιμος να το κάνεις και γρηγορότερα. Αναθεώρησε λοιπόν το 1)... Μάλλον είσαι κτήνος. Και αυτό ΕΙΝΑΙ σημαντικό, για να ξέρεις που βρίσκεσαι εσύ και που οι υπόλοιποι. Μάλλον δεν θα το πιστέψεις, αλλά υπάρχουν άτομα που δεν θα σκότωναν - παρά μόνο σε θερμές do or die καταστάσεις - και όχι επειδή είναι δειλοί, λιγότερο άντρες, αδερφές ή οτιδήποτε τέτοιο. Απλά επειδή δεν δίνουν "χώρο" στον ερπετικό τους εγκέφαλο. Πιστεύω ότι οι απόψεις σου ανήκουν στην Χρυσή Εποχή του Ανθρώπου, καταλαβαίνεις τι εννοώ...δυστυχώς θα σε απογοητεύσω μιας και κινείσαι , μεγαλώνεις και ανελίσσεσαι μέσα στο Ερπετικό Τμήμα της κοινωνίας. Για το θέμα της θανατικής ποινής είμαι υπέρ αλλά την τελική απόφαση να την λαμβάνει η οικογένεια του θύματος και όχι ο όχλος.
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πιστεύω ότι οι απόψεις σου ανήκουν στην Χρυσή Εποχή του Ανθρώπου, καταλαβαίνεις τι εννοώ...δυστυχώς θα σε απογοητεύσω μιας και κινείσαι , μεγαλώνεις και ανελίσσεσαι μέσα στο Ερπετικό Τμήμα της κοινωνίας. Για το θέμα της θανατικής ποινής είμαι υπέρ αλλά την τελική απόφαση να την λαμβάνει η οικογένεια του θύματος και όχι ο όχλος. Δεν είναι ότι οι απόψεις μου σε "Χρυσές Εποχές". Στον ίδιο πλανήτη ζούμε. Απλά σε κάθε εποχή υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν την "προς τα κάτω" λύση - αυτό είναι όλο. Και ξέρεις κάτι στην τελική επί του θέματος; Και εγώ που τάσσομαι ευθαρσώς κατά της θανατικής ποινής, φαντάζομαι ότι αν πείραζες κάποιον δικό μου θα ήθελα το κακό σου. Αλλά εγώ μπορώ να διαχωρίσω την δική μου οργή, από αυτά που θέλω να παραχωρώ "προς εκτέλεση" στο κράτος. Υπάρχει μία άβυσσος μεταξύ του "εγώ θέλω να σκοτώσω γιατί..." και του "θέλω το κράτος να μπορεί να σε σκοτώσει". Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε στην σφαίρα του θυμικού, του προσωπικού και του προσωπικού πολιτισμού μου. Στην δεύτερη δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για θυμικά ούτε για βεντέτες. Είναι το συλλογικό. Και το συλλογικό οφείλει να είναι ψύχραιμο και δίκαιο. Και εμείς σοφοί, όταν αποφασίζουμε να παραχωρήσουμε λειτουργίες 4
GreyHorse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Η δεν διάβασες η δεν κατάλαβες το μνμ μου, το θέμα δεν είναι τι γινόταν πριν 500 χρονιά και τι θα γίνει σε 500 χρονιά από τώρα ...χαίρω πολύ σε 500 χρονιά μπορεί να υπάρχει εντελώς διαφορετική λογική για την παιδεραστία και γενικά για διάφορα θέματα ...γιαυτό δεν κοιτάμε καλύτερα το τώρα και στο πως εμείς μάθαμε? και στο σήμερα είναι μέγιστο κακό η παιδεραστία και οι περισσότεροι θα ήθελαν κρεμάλα στους κατά συρροή παιδεραστές/εγκληματίες ...σε 500 χρονιά βλέπουμε Δηλαδή εσύ τι υποστηρίζεις? ότι είναι κακό να αφαιρέσεις μια ζωή? εκείνος γιατί το έκανε συνεχώς ( για τέτοιους εγκληματίες μιλάμε ) ? Εγώ καλά το κατάλαβα εσύ δεν με έπιασες.Επειδή λοιπόν δεν ζούμε σε εποχή μεσαίωνα, και επειδή οι λαοί, οι δυτικοί τουλάχιστον, δεν είναι αμόρφωτοι, και επειδή η γνώση μεταδίδεται ταχύτατα ιδίως στην εποχή του ίντερνετ που ζούμε και ο καθένας μας όποια ώρα γουστάρει έχει πρόσβαση σε ό,τι του κάνει κέφι, και επειδή ζούμε σε πιο πολιτισμένες κοινωνίες και επειδή γνωρίζουμε ή μπορούμε πανεύκολα να μάθουμε την ιστορία μας και τα λάθη μας, οφείλουμε να δείξουμε ανωτερότητα και να μάθουμε από τις εμπειρίες του παρελθόντος και να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες μαλακίες. Γιατί αλλιώς θα γίνουμε μεγάλο σούργελο στις μελλοντικές γενεές...στην καλύτερη των περιπτώσεων.
HALF EVIL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Διαφωνώ ριζικά. Όταν πρόκειται για την ζωούλα μας, του παιδιού μας, της μάνας μας κλπ. δεν έχουμε πρόβλημα να αφαιρέσουμε ζωή. Όταν πρόκειται για τους άλλους, είμαστε προοδευτικοί. 1
Johny Q Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Διαφωνώ ριζικά. Όταν πρόκειται για την ζωούλα μας, του παιδιού μας, της μάνας μας κλπ. δεν έχουμε πρόβλημα να αφαιρέσουμε ζωή. Όταν πρόκειται για τους άλλους, είμαστε προοδευτικοί. quoted for thruth ελληνικα
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ^ να αλλάξετε όλα τα "μας" με "μου". Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - δεν δικαιούστε τέτοιων γενικεύσεων. 1
Johny Q Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δηλαδη οποιος ειναι υπερ της θ.π. ειναι και κτηνος;
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δηλαδη οποιος ειναι υπερ της θ.π. ειναι και κτηνος; Ναι. Αν δεν προτίθεται να σκοτώσει δε ο ίδιος, και αφήνει την βρομοδουλειά για άλλους, είναι και δειλός και φυγόπονος. Παρέα με όλα τα άλλα, είναι συνάμα σίγουρα εγκληματικά αφελής με το κράτος και την δικαιοσύνη. Αν δεν βάζει και τόνους δε... 1
thiva7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Οπότε αφού κολλάει νομοτελειακά (!) - συνέχισε ανθολογώντας όλες τις πτυχές των Ευρωπαϊκών κεκτημένων, και η εξέδρα θα μαζεύει τις μπάλες. Με τις υγείες σου. Μέσα σε 20' (η χρονική απόσταση των post σου) δηλώνεις έτοιμος "να το κάνεις ο ίδιος". Και υποθετικά κιόλας. Στην πράξη μάλλον θα είσαι έτοιμος να το κάνεις και γρηγορότερα. Αναθεώρησε λοιπόν το 1)... Μάλλον είσαι κτήνος. Και αυτό ΕΙΝΑΙ σημαντικό, για να ξέρεις που βρίσκεσαι εσύ και που οι υπόλοιποι. Μάλλον δεν θα το πιστέψεις, αλλά υπάρχουν άτομα που δεν θα σκότωναν - παρά μόνο σε θερμές do or die καταστάσεις - και όχι επειδή είναι δειλοί, λιγότερο άντρες, αδερφές ή οτιδήποτε τέτοιο. Απλά επειδή δεν δίνουν "χώρο" στον ερπετικό τους εγκέφαλο. Καταρχάς το ξανά λέω. ...δεν είπα τον εαυτό μου κτήνος ...είπα ότι άτομα σαν εσένα θα με θεωρούν ( η τουλάχιστον αυτό εννοώ) Και μάντεψε. ..δεν θεωρώ κτήνος εμένα η όποιον άλλο σκοτώσει εν θερμό επειδή του βίασαν τι μάνα η την κόρη. ...και αλά έκανε . Αν εσύ θα ήήσουν μεγάλοκαρδος είναι δικό σου θέμα και μπράβο σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις