Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεγα να μην συμμετέχω αλλά οκ ας πω και γω τη γνώμη μου. Είμαι υπέρ της θανατικής ποινής όταν πρόκειται για αυτό που λέμε "αποτρόπαια" εγκλήματα καθώς και για επαναλαμβανόμενα εγκλήματα. (Δηλαδή, κλέβεις μια φορά πας φυλακή, βγαίνεις και ξανακλέβεις πας ξανά φυλακή, βγαίνεις και ξανακλέβεις δεν πας ξανά φυλακή!)

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γνωρίζεται ότι σε αντίστοιχες γνώμες και νοοτροπίες βασίστηκε η ιερά εξέταση στον μεσαίωνα έτσι;

Λοιπόν εγώ θα σιωπήσω και θα σεβαστώ την κοινή γνώμη μόνο εάν το δημοψήφισμα γίνει ως εξής θα ψηφίσουν μόνο όσοι είναι υπέρ βάζοντας την υπογραφή τους σε έντυπο που παραχωρεί την ζωή τους στο κράτος για να την αφαιρέσει όποτε αυτό νομίζει ότι είναι απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένου την δοκιμή χημικών και άλλων μέσων θανάτωσης (μην θανατώνουμε και αθώα ζωάκια)και φυσικά την συλλογή οργάνων για μεταμόσχευση. Όλοι οι υπόλοιποι θα υπολογίζονται στο όχι, δεν έχω καμιά όρεξη να τρέχω.

Αφού είστε υπέρ βάλτε και την ζωή σας υποχείριο για να υποστηρίξετε την άποψη σας.

Αν αρχίσω να μιλάω για περιορισμένης και μικρούς δικτάτορες θα καταντήσω γραφικός ε;

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν εγώ θα σιωπήσω και θα σεβαστώ την κοινή γνώμη μόνο εάν το δημοψήφισμα γίνει ως εξής θα ψηφίσουν μόνο όσοι είναι υπέρ βάζοντας την υπογραφή τους σε έντυπο που παραχωρεί την ζωή τους στο κράτος για να την αφαιρέσει όποτε αυτό νομίζει ότι είναι απαραίτητο

Όχι όποτε αυτό νομίζει ότι είναι απαραίτητο, αλλά όταν το δικαστήριο αποφανθεί με αδιάσειστες αποδείξεις ότι είσαι ένοχος για έγκλημα που τιμωρείται με θανατική ποινή (βιασμός, δολοφονία, παιδοφιλία). Έτσι είμαι μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

^ Μπράβο ναι, το bold είναι πάντα καλή μαγκιά όταν προτείνεις απόφαση επί της ανθρώπινης ζωής να επαφίεται στις αρχές...

Αναπολώ τα χρόνια που ένα facepalm φάνταζε αρκετό...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι όποτε αυτό νομίζει ότι είναι απαραίτητο, αλλά όταν το δικαστήριο αποφανθεί με αδιάσειστες αποδείξεις ότι είσαι ένοχος για έγκλημα που τιμωρείται με θανατική ποινή (βιασμός, δολοφονία, παιδοφιλία). Έτσι είμαι μέσα.

1) το δικαστήριο είναι ο μηχανισμός αποφάσεων του "απαραίτητο" του κράτους.

2) αδιάσειστες αποδείξεις σε υποκειμενικά ζητήματα δεν υπάρχουν και ναι ο νόμοι του κράτους είναι υποκειμενικοί και καθρεφτίζουν την κοινή γνώμη της εποχής για αυτό το λόγο και μπορούν να καταργηθούν από νέους νόμους.

3) Οι υπογραφές για την παραχώρηση της ζωής των υπέρ είναι απόλυτη προϋπόθεση δεν υπάρχει "μόνο αν ...." για αυτούς που ψηφίζουν ναι.

Δημοσ.

Γιατί όπως σήμερα κρίνεις και καταδικάζεις και γελάς με Ιερές Εξετάσεις και τις μαλακίες του μεσαίωνα, όπως σήμερα κατηγορείς συνθήκες ζωής και εκμετάλλευση παίδων στη βιομηχανική Αγγλία, όπως κατηγοράς τους τσιγγάνους, αύριο μεθαύριο ίσως κάποιοι μάθουν ότι κάποιοι παλιά δόξαζαν βασανιστικό θάνατο στους παιδεραστές και μας κοροϊδεύουν.

Πού ξέρεις πχ ότι μετά από κάποια χρόνια αυτή η συμπεριφορά δεν θα εξηγηθεί με επιστημονικά αίτια και δεν θα βρεθεί ότι πρόκειται για κάποια ψυχιατρική ασθένεια και δεν θα διορθωθεί κατά 100% με φαρμακευτικές αγωγές;

Η δεν διάβασες η δεν κατάλαβες το μνμ μου, το θέμα δεν είναι τι γινόταν πριν 500 χρονιά και τι θα γίνει σε 500 χρονιά από τώρα ...χαίρω πολύ σε 500 χρονιά μπορεί να υπάρχει εντελώς διαφορετική λογική για την παιδεραστία και γενικά για διάφορα θέματα ...γιαυτό δεν κοιτάμε καλύτερα το τώρα και στο πως εμείς μάθαμε? και στο σήμερα είναι μέγιστο κακό η παιδεραστία και οι περισσότεροι θα ήθελαν κρεμάλα στους κατά συρροή παιδεραστές/εγκληματίες ...σε 500 χρονιά βλέπουμε :D

1) το δικαστήριο είναι ο μηχανισμός αποφάσεων του "απαραίτητο" του κράτους.

2) αδιάσειστες αποδείξεις σε υποκειμενικά ζητήματα δεν υπάρχουν και ναι ο νόμοι του κράτους είναι υποκειμενικοί και καθρεφτίζουν την κοινή γνώμη της εποχής για αυτό το λόγο και μπορούν να καταργηθούν από νέους νόμους.

3) Οι υπογραφές για την παραχώρηση της ζωής των υπέρ είναι απόλυτη προϋπόθεση δεν υπάρχει "μόνο αν ...." για αυτούς που ψηφίζουν ναι.

Δηλαδή εσύ τι υποστηρίζεις? ότι είναι κακό να αφαιρέσεις μια ζωή? εκείνος γιατί το έκανε συνεχώς ( για τέτοιους εγκληματίες μιλάμε ) ?

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή εσύ τι υποστηρίζεις? ότι είναι κακό να αφαιρέσεις μια ζωή? εκείνος γιατί το έκανε συνεχώς ( για τέτοιους εγκληματίες μιλάμε ) ?

Ξέρω ότι θα το μετανιώσω ήδη με την επόμενη απάντησή σου (π.χ. «ναι, αλλά άμα σου σκότωνε τη μάνα, σου βίαζε την αδερφή και σου γκάστρωνε τη γιαγιά δεν θα τα έλεγες αυτά»), αλλά ας τσιμπήσω το δόλωμα κι ας κάνω την «μαντεψιά»:

Επειδή εκείνος είναι εγκληματίας, ενώ εμείς ανώτερα πολιτισμένα όντα και θέλουμε να του προσφέρουμε την αγάπη, τα εφόδια και τις δυνατότητες που δεν είχε ως τώρα προκειμένου να συνετιστεί και να γίνει ξανά λειτουργικό μέλος της κοινωνίας.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως

Αυτοι ειναι εγκληματιες κτηνη ζωα καθυστερημενοι ανωμαλοι κλπ και κανουν τετοιες πραξεις

Καποιοι απο εμας τους σωστους και υγιεις πως θα κανουν εγκλημα ?

Ποιοι θα ειναι οι δημιοι ?

Αναλαμβανει καποιος ?

Το μονο που εχουμε χρεος και δικαιωμα να κανουμε ειναι να μην επιτρεψουμε σε τετοιους ανθρωπους(?) να ξανακυκλοφορησουν ελευθεροι χωρις επιτηρηση

Δημοσ.

Επειδή εκείνος είναι εγκληματίας, ενώ εμείς ανώτερα πολιτισμένα όντα και θέλουμε να του προσφέρουμε την αγάπη, τα εφόδια και τις δυνατότητες που δεν είχε ως τώρα προκειμένου να συνετιστεί και να γίνει ξανά λειτουργικό μέλος της κοινωνίας.

you trolling, right??  

Δημοσ.

Ξέρω ότι θα το μετανιώσω ήδη με την επόμενη απάντησή σου (π.χ. «ναι, αλλά άμα σου σκότωνε τη μάνα, σου βίαζε την αδερφή και σου γκάστρωνε τη γιαγιά δεν θα τα έλεγες αυτά»), αλλά ας τσιμπήσω το δόλωμα κι ας κάνω την «μαντεψιά»:

Αν δεν φίλε...δεν βάζουν όλοι οι άνθρωποι μυαλό, λοιπόν για έναν τέτοιο τι προτείνεις?

Υ.Γ : αν έκανε προσωπικά σε εμένα κάτι εγώ δεν θα έδινα ευκαιρία ,εσύ σαν ανώτερο ον μπορείς να κάνεις ότι θες...εγώ σαν κτήνος η ότι άλλο είμαι τσπ άμα μου σκοτώσει τι μάνα μου βιάση το παιδί και όλα τα ωραία που γίνονται τον θέλω στα 6 μετρά

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν φίλε...δεν βάζουν όλοι οι άνθρωποι μυαλό, λοιπόν για έναν τέτοιο τι προτείνεις?

Υ.Γ : αν έκανε προσωπικά σε εμένα κάτι εγώ δεν θα έδινα ευκαιρία ,εσύ σαν ανώτερο ον μπορείς να κάνεις ότι θες...εγώ σαν κτήνος η ότι άλλο είμαι τσπ άμα μου σκοτώσει τι μάνα μου βιάση το παιδί και όλα τα ωραία που γίνονται τον θέλω στα 6 μετρά

Εσύ, σαν κτήνος που αυτοπροσδιορίζεσαι, μπορεί να θέλεις και να ξανακάψεις και τους Εβραίους, γιατί makes sense στο θολωμένο σου μυαλό. Η δικαιοσύνη όμως - ορθώς -  θα ορίσει την ποινή του χωρίς την άποψή σου.

Και - δόξα σοι - στας Ευρώπας τα έχουμε ξεπεράσει αυτά με τους οφθαλμούς και τους οδόντες. Αν και σε βλέπω να ψήνεσαι για πισωγυρίσματα...

• Like 4
Δημοσ.

Εσυ πας να να γινεις δημιος να εκτελεις οποιον σου λεει το δικαστηριο ?

Και γιατι να του κανεις τη χαρη να τον σκοτωσεις και να πονεσει για 1''  και οχι να σκαβει τους δρομους 18 ωρες τη μερα μεχρι να γινει 80 ωστε να προσφερει και στην κοινωνια ?

Δημοσ.

Εσύ, σαν κτήνος που αυτοπροσδιορίζεσαι, μπορεί να θέλεις και να ξανακάψεις και τους Εβραίους, γιατί makes sense στο θολωμένο σου μυαλό. Η δικαιοσύνη όμως - ορθώς -  θα ορίζει την ποινή του χωρίς την άποψή σου.

Και - δόξα σοι - στας Ευρώπας τα έχουμε ξεπεράσει αυτά με τους οφθαλμούς και τους οδόντες. Αν και σε βλέπω να ψήνεσαι για πισωγυρίσματα...

Δόξα σοι που στας Ευρώπας αφήνουμε την Ουκρανία να φλέγεται, πολιτισμός ε?

• Like 2
Δημοσ.

Δόξα σοι που στας Ευρώπας αφήνουμε την Ουκρανία να φλέγεται, πολιτισμός ε?

Όχι. Καουμποϊλίκια αλλά Αμερική ονειρεύεσαι; Και πως κολλάει, στο προκείμενο;

Εσυ πας να να γινεις δημιος να εκτελεις οποιον σου λεει το δικαστηριο ?

Πιστεύεις στα αλήθεια ότι σε αυτή την χωρά, το "ποιος θα το κάνει" θα είναι το πρόβλημα; Οι κουκούλες ακόμα δεν έχουν σαπίσει φίλε μου - δεν φείδομεθα φιδιών σαν λαός, να είσαι σίγουρος...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...