Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι , αλλα αν ο γιωργος που εχει το ιδο διεστραμμενο μυαλο με του μητσου , δει οτι τον εστειλαν για νανι , μπορει να κανει κακακια του και να αρκεστει στην οθονη του υπολογιστη του για να εκτονωσει την αρρωστια του και να μη περασει στην πραξει ! δε παραδειγματιζεσαι εσυ αλανι μου ε ?

ε ρε Σαμοα που σας χρειαζεται ...

Περιμένεις από κάποιον με τόσο διεστραμμένο μυαλό και τέτοια ψυχασθένεια να ενδιαφερθεί για το τι έπαθε ο μήτσος;

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ξανά λέω φίλος, ο σκοπός δεν είναι να παραδειγματιστούν γιατί δεν βλέπω κανέναν να παραδειγματίζεται και δεν περιμένω κάτι τέτοιο.

Ο σκοπός για εμένα είναι το τι θα τον κανεις αυτόν ΑΦΟΥ διαπράξει το έγκλημα. ΑΦΟΥ. AYTON!

Κι εσύ μου λες να τον φάμε λάχανο για να φοβηθεί ο επόμενος.

Δημοσ.

οχι για τον επομενο ρε φιλε  , εχω στειλει δεκα  μηνυματα αλλα δε ξερετε να διαβαζετε !

αυτος που θα βιασει και θα σκοτωσει 10 παιδακια  του αξιζει να παει για νανι - δεν αξιζει να ζει αυτη ειναι η αποψη μου ποσες φορες θα την πω ? μιλαω για  ενα παραθυρακι ανοιχτο οσο αναφορα τα αποτροπαια εγκληματα παιδεραστιας! 

τωρα αν αυτο το παραθυρακι λειτουργισει αποτρεπτικα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ  ε καλο θα ειναι  ..

στις ποσες φορες θα καταλαβετε τι λεω ?

• Like 1
Δημοσ.

ναι οκ και η διαφωνια στο προγραμμα ειναι δε τρεχει τιποτα !

θα υπηρχε μια περιπτωση να συμφωνησουμε αν η στερηση της ελευθεριας που λες μεταφραζοταν σε πραγματικα ισοβια και οχι να ισχυε το γελοιο που ισχυει σημερα , αυτος που κανει το εγκλημα δηλαδη ,  μετα απο 7 -8 χρονια να ειναι εξω με αδεια και να πινει το καφεδακι του ..

Δημοσ.

Κι εγώ είπα ότι αυτό το σεξουαλικό πείραγμα σήμερα αποτελεί παιδεραστία. Σε όλες τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες.

Δεν είπα ότι οι αρχαίοι πηδούσαν τετράχρονα ολημερίς.

Συνέχισε να ισχυρίζεσαι το αντίθετο, ότι είναι αποδεκτό σήμερα να παίρνεις 12χρονα και 15χρονα αγοράκια και να τα χαλβαδιάζεις. Εσύ γίνεσαι ρεζίλι σε όλο το φόρουμ.

Είμαι πατέρας ενός 2,5 ετών αγοριού και δεν ειπα ότι είναι αποδεκτό σε καμία ηλικία, είναι αποτρόπαια πράξη και κτηνώδης, εσύ ανέφερες και χαρακτήρισες τους Αρχαίους Έλληνες ως παιδεραστές και την παιδεραστία ως  αποδεκτή , κάτι που δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση

Την επόμενη φορά που θα με χαρακτηρίσεις έμμεσα παιδεραστή, πίστεψε με, η ανωνυμία σου στο Internet δεν επαρκεί.

Δημοσ.

μετα απο 7 -8 χρονια να ειναι εξω με αδεια και να πινει το καφεδακι του ..

Αστον μεσα. Η πες μου πως αξιοποιεις αυτα τα 7,17, 207 χρονια, πριν τον αφησεις να βγει για καφε εξω.

Δημοσ.

αν τρωγανε 10-15-20 χρονια (εξαρταται απο το εγκλημα) και μεχρι να εκτισουν την ποινη τους δεν υπηρχε παραθυρακι να βγαινουν συνεχεια εξω (δε μιλαω για ολους τους κρατουμενους , μιλαω για επεχθες εγκληματα)  τοτε θα συμβιβαζομουν με την στερηση της ελευθεριας !  ειμαι εναντια στην θανατικη ποινη , το λεω ακομη μια κ τελευταια !

επειδη δε  σε σε πιανω ομως , δε καταλαβαινω καν τι υποστηριζεις και τι θελεις να πεις τοση ωρα ,  μου λες σε παρακαλω αν στο μαγαζι κατω απο το σπιτι σου ,  επινε το καφεδακι του αυτος που βιασε το παιδακι σου πριν 7 χρονια ,  πως θα σου φαινοταν ?

εγω στις αποψεις μιυ ειμαι ξεκαθαρος και αυτα που πιστευω βγαζουν ενα νοημα ειτε συμφωνεις με αυτα εσυ ,  ειτε οχι !

εσυ μου λες κατι περιεργα για  λαχανα , για 207 χρονια και διααφορα αλλα τετοια που δε τα καταλαβαινω ...

δε σε πιανω καθολου , δε μπορω να καταλαβω τι υποαστηριζεις καν ,  οποτε το αφηνουμε φιλος ..

Δημοσ.

Είμαι πατέρας ενός 2,5 ετών αγοριού και δεν ειπα ότι είναι αποδεκτό σε καμία ηλικία, είναι αποτρόπαια πράξη και κτηνώδης, εσύ ανέφερες και χαρακτήρισες τους Αρχαίους Έλληνες ως παιδεραστές και την παιδεραστία ως αποδεκτή , κάτι που δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση

Την επόμενη φορά που θα με χαρακτηρίσεις έμμεσα παιδεραστή, πίστεψε με, η ανωνυμία σου στο Internet δεν επαρκεί.

Πρώτον ποιος σε είπε παιδεραστή και γιατί μυγιάζεσαι, αν και με τα όσα έγραψες εύκολα παρεξηγείσαι.

Και δεύτερον άντε να το ξαναπούμε μια ακόμα φορά μπας και το καταλάβεις. Το χλαβάδιασμα προεφηβικών αγοριών στις σημερινές δυτικές κοινωνίες ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ. Και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ. Με τα σημερινά δεδομένα, οι αρχαίοι έλληνες παιδεραστές ήταν. Εσύ είσαι αυτός που προσπαθείς να μας αποδείξεις ότι δεν είναι παιδεραστία σήμερα και ότι μόνο ο βιασμός πεντάχρονων είναι παιδεραστία.

Και το χλαβάδιασμα είναι παιδεραστία, και ο βιασμός, και το να βγάζεις γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων. Από τα τρία, τα δύο ήταν σαφώς διαδεδομένα στον αρχαίο κόσμο. Αποδεκτή συμπεριφορά για την εποχή, ύψιστα καταδικαστέα σήμερα.

Θα το γράψουμε πολλές φορές ακόμα;

Δημοσ.

επειδη δε  σε σε πιανω ομως , δε καταλαβαινω καν τι υποστηριζεις και τι θελεις να πεις τοση ωρα ,  μου λες σε παρακαλω αν στο μαγαζι κατω απο το σπιτι σου ,  επινε το καφεδακι του αυτος που βιασε το παιδακι σου πριν 7 χρονια ,  πως θα σου φαινοταν ?

δε σε πιανω καθολου , δε μπορω να καταλαβω τι υποαστηριζεις καν ,  οποτε το αφηνουμε φιλος ..

Εσυ ειπες να σκοτωνουμε τους παιδεραστες για του χ,ψ, λογους. Τωρα με ρωτας τι θα εκανα αν ο βιαστης του παιδιου μου ηταν στο σουβλατζιδικο απο κατω. (δεν εχουμε καφετερια).

Δεν ξερω, δεν θα πηγαινα οταν ηταν αυτος. Θα κοιταγα αλλου. Τι σημασια εχει τι θα εκανα εγω.

Δημοσ.

Θα κοιταγα αλλου. Τι σημασια εχει τι θα εκανα εγω.

ΣΣΣωραιος εσυ .. αντε τα λεμε

Δημοσ.

Ρε μεγάλε θα σκοτώνεις τον μήτσο για να φοβηθεί ο γιώργος; Με δουλεύεις; Εγώ δεν παραδειγματίζομαι πώς το λένε.

Μα αν δεν...τότε στα λόγια μας έρχεσαι. ...6 μέτρα κ λελε. Δεν αξίζει να αναπνέεις. ..οξυγόνο σε ανθρώπους και σε άτομα που τουλάχιστον παράδειγματιζονται

Πρώτον ποιος σε είπε παιδεραστή και γιατί μυγιάζεσαι, αν και με τα όσα έγραψες εύκολα παρεξηγείσαι.

Και δεύτερον άντε να το ξαναπούμε μια ακόμα φορά μπας και το καταλάβεις. Το χλαβάδιασμα προεφηβικών αγοριών στις σημερινές δυτικές κοινωνίες ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ. Και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ. Με τα σημερινά δεδομένα, οι αρχαίοι έλληνες παιδεραστές ήταν. Εσύ είσαι αυτός που προσπαθείς να μας αποδείξεις ότι δεν είναι παιδεραστία σήμερα και ότι μόνο ο βιασμός πεντάχρονων είναι παιδεραστία.

Και το χλαβάδιασμα είναι παιδεραστία, και ο βιασμός, και το να βγάζεις γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων. Από τα τρία, τα δύο ήταν σαφώς διαδεδομένα στον αρχαίο κόσμο. Αποδεκτή συμπεριφορά για την εποχή, ύψιστα καταδικαστέα σήμερα.

Θα το γράψουμε πολλές φορές ακόμα;

Νομίζω είπε οτι οι παιδεραστία καταδικάζετε στην αρχαία Ελλάδα με στέρηση ελευθερίας κλπτ ...και απο ενα μικρο ψαχτηρη που εκανα δεν λεει οτι ηταν Αποδεκτή....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...