thiva7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εγώ σχεδόν πάντα ήμουν κατά άλλα βλέποντας βίντεο σαν και αυτό δεν ξέρω άμα είμαι ακόμα έχει βια ανοίξτε με δική σας ευθύνη https://www.facebook.com/photo.php?v=670034566366989
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και τι θα αλλαξει με τη θανατικη ποινη.... Η κακοποιηση που βιωνει το συγκεκριμενο παιδι (και αλλα τοσα) δεν σβηνεται ετσι απο το μυαλο του.
sakinor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ο θανατος ακαριαια ειναι πολυ ευκολος. Ας την βασανισουν μεχρι θανατου 2
mathsrule Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Α, το έχω σκεφτεί. Αρχικά πυροβολείς τα άκρα της. Μετά, αρχίζεις να τις κόβεις ένα-ένα τα χέρια και μετά τα πόδια. Αν δεν έχει πεθάνει από την αιμορραγία, τότε της βάζεις μία πρόκα στο κεφάλι με σφυρί. 1
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η μάνα ( ; ) στο βίντεο είναι περιορισμένης ευθύνης, λογικα χρειάζεται ψυχίατρος σ'αυτην την περίπτωση. Το παιδι σε κάποιο ίδρυμα και εκείνη σε κλινικη εν ολίγοις. Αλίμονο αν εκτελούσαμε ανθρώπους σε κάθε περιστατικο βίας. 4
pantote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Νομίζετε ότι στις Η.Π.Α ή σε άλλες χώρες όσες φορές εφαρμόστηκε αυτό το "μέσο" (εξόντωσις ψυχικά διαταραγμένων) οι "εκτελεστές" έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους; Δεν είναι καλύτερο ένα σύστημα σωφρονισμού ώστε αυτοί οι άρρωστοι να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Πιστεύω ότι ότι ισχύει για την σωματική υγεία ισχύει και για την ψυχική (υπάρχει θεραπεία). Συνήθως άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές είχαν παρόμοια παιδική ηλικία. 2
thiva7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η μάνα ( ; ) στο βίντεο είναι περιορισμένης ευθύνης, λογικα χρειάζεται ψυχίατρος σ'αυτην την περίπτωση. Το παιδι σε κάποιο ίδρυμα και εκείνη σε κλινικη εν ολίγοις. Αλίμονο αν εκτελούσαμε ανθρώπους σε κάθε περιστατικο βίας. κάπως έτσι σκεφτόμουν και γω άλλα σκέψου αυτό και πες μου . αυτό ήταν το δικό σου παιδί και αυτή ήταν μια babysitter πάλι τα ίδια θα έλεγες? ρε φίλε δεν μπορώ να δεχτώ οτι αναπνέω το ιδιο οξυγόνο με αυτή τι γυναικά
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 κάπως έτσι σκεφτόμουν και γω άλλα σκέψου αυτό και πες μου . αυτό ήταν το δικό σου παιδί και αυτή ήταν μια babysitter πάλι τα ίδια θα έλεγες? ρε φίλε δεν μπορώ να δεχτώ οτι αναπνέω το ιδιο οξυγόνο με αυτή τι γυναικά Σε νιώθω. Αλλά είμαστε άνθρωπινη κοινωνία και όχι ζούγκλα. Να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικα είμαι κατα της θανατικης ποινης (η οποία ισχύει σε πολλα κράτη). 1
thiva7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Νομίζετε ότι στις Η.Π.Α ή σε άλλες χώρες όσες φορές εφαρμόστηκε αυτό το "μέσο" (εξόντωσις ψυχικά διαταραγμένων) οι "εκτελεστές" έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους; Δεν είναι καλύτερο ένα σύστημα σωφρονισμού ώστε αυτοί οι άρρωστοι να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Πιστεύω ότι ότι ισχύει για την σωματική υγεία ισχύει και για την ψυχική (υπάρχει θεραπεία). Συνήθως άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές είχαν συμφωνώ ότι ότι ισχύει στη σωματική υγεία ισχύει και για ψυχική. ..εε υπάρχουν και ασθένειες που δεν έχουν θεραπεία και για σωματική και για ψυχική. ..Μόνο που στη σωματική δεν κάνεις κακό στους άλλους. Αφού στη ψυχική κάνεις κακο ας πεθάνει ρε φίλε . 1
Johny Q Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Για συγκεκριμένες περιπτώσεις (παιδεραστές π.χ. ή άτομα όπως του βίντεο) είμαι υπέρ. Αλλά φοβάμαι ότι αν εφαρμοστεί θα μπούμε σε περίεργα μονοπάτια.
pantote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 συμφωνώ ότι ότι ισχύει στη σωματική υγεία ισχύει και για ψυχική. ..εε υπάρχουν και ασθένειες που δεν έχουν θεραπεία και για σωματική και για ψυχική. ..Μόνο που στη σωματική δεν κάνεις κακό στους άλλους. Αφού στη ψυχική κάνεις κακο ας πεθάνει ρε φίλε . Αν μπεις στη θέση του εκτελεστή μέχρι πόσους θα μπορέσεις να εκτελέσεις; Στο τέλος θα αρρωστήσεις και εσύ. Επειδή ο άλλος είναι παλαβός δε θα παλαβώσουμε και εμείς. Τον κλείνουμε σε καραντίνα και θα πεθάνει κάποια στιγμή από μόνος του. Και που ξέρω εάν μετά από 20 χρόνια δεν καταλάβει το λάθος του; Όλοι αξίζουμε δεύτερες ευκαιρίες. Ο θάνατος θα έρθει ούτως ή άλλως... 1
thiva7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σε νιώθω. Αλλά είμαστε άνθρωπινη κοινωνία και όχι ζούγκλα. Να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικα είμαι κατα της θανατικης ποινης (η οποία ισχύει σε πολλα κράτη). Και γω γενικά ήμουν αλλά βλέποντας τέτοια βίντεο αλλάζω γνώμη. Χτες πχ έβλεπα ένα βίντεο για το πόλεμο στη sera leone και είδα απίστευτη κτηνωδία.. και δεν Μιλάω για ένα απλό πόλεμο που είχε νεκρούς αλλά σκέτη βία. Θέλω να πω απλά δεν γίνεται για όλα να φταίει η "ψυχολογία" ...Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να ζουν δυστυχώς. και γω θα ήθελα να μην υπάρχουν όλα αυτά και με ένα φάρμακο να μπορούσαμε να τα εξαφανησουμε..αλλά δεν θα γίνει ποτέ δυστυχώς
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 http://www.tdcj.state.tx.us/death_row/dr_executed_offenders.html Last statement. 3
thiva7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν μπεις στη θέση του εκτελεστή μέχρι πόσους θα μπορέσεις να εκτελέσεις; Στο τέλος θα αρρωστήσεις και εσύ. Επειδή ο άλλος είναι παλαβός δε θα παλαβώσουμε και εμείς. Τον κλείνουμε σε καραντίνα και θα πεθάνει κάποια στιγμή από μόνος του. Και που ξέρω εάν μετά από 20 χρόνια δεν καταλάβει το λάθος του; Όλοι αξίζουμε δεύτερες ευκαιρίες. Ο θάνατος θα έρθει ούτως ή άλλως... Έστω. ...αρκεί να μην είναι ελεύθερη. Αλλά δεν νομίζω ότι θα καταλάβει το λάθος της πότε.
pantote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Έστω. ...αρκεί να μην είναι ελεύθερη. Αλλά δεν νομίζω ότι θα καταλάβει το λάθος της πότε. Εμείς πάντως πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία. Υπάρχουν πλήθος ανθρώπων που έδειξαν έμπρακτη μεταμέλεια για τις πράξεις τους, και άλλοι όχι! Δε θα το μαθαίναμε εάν δεν τους δίναμε την ευκαιρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις