Bermudakias33 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ωραία, αν αύριο σου τον κλειδώσουν τί θα κάνεις; Ότι προβλέπει ο νόμος. Μήνυση και αγωγή.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ότι προβλέπει ο νόμος. Μήνυση και αγωγή. Δεύτερα Mail (ok, αυτό το έχω κι εγώ), μυστικές ερωτήσεις που θα πρέπει να τις θυμηθείς 3 χρόνια μετά, αγωγές, μηνύσεις και όλα αυτά για να μην δώσεις το δημοσίως γνωστό κινητό σου; Νομίζω ότι φοβάσαι άδικα (μόνο για το κινητό μιλάω, για ονόματα κλπ. συμφωνώ μαζί σου.)
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ε καλά, μην λέμε και ότι νάναι. Κάτσε εσύ έξω από το mail σου. Εγώ έχω πρόσβαση και στα 7 mail μου χωρίς να έχω δώσει ποτέ κανένα στοιχείο.Και ούτε πρόκειται να δώσω ποτέ, ακριβώς επειδή τηρώ πολύ αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Τώρα αν εσένα σε κάνει να νιώθεις ασφαλέστερο το να δίνεις το όνομα σου ή άλλα στοιχεία, είναι κάτι που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τεχνικά, παρά μόνο ψυχολογικά. αν εχεις παρει τα μετρα ασφαλειας σου τοτε δεν εχεις θεμα.πχ εχεις δωσει fake ονομα αλλα εχεις βαλει security code και εχεις βαλει και δευτερο email.εισαι ανωνυμος αλλα εισαι safe.εγω επειδη το εχω για serious use εχω βαλει και το ονομα.οι μισοι αλλωσε δινουν μεχρι και την ταυτοτητα τους στο facebook.το κατσε απεξω το εννοοω οτι και δινουν fake ονομα αλλα δεν εχουν παρει και ολα τα υπολοιπα μετρα ασφαλειας που εχεις παρει εσυ και εγω για να μην γινει οτι γινεται.και μετα απλα δεν μπορουν να αποδειξουν ευκολα οτι ειναι δικο τους το email.σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να τους πεις τι email εχεις μεσα τι γραφει πχ καποιο email για να στο επαναφερουν.οχι δεν με κανει ασφαλεστερο αλλα ουτε με νοιαζει που εχω δωσει το ονομα μου.δεν ειμαι των ακρων δηλαδη να πιστευω στις θεωριες συνομοσιας οτι οκ εδωσα το ονομα μου ξαφνικα αυριο ξερουν ποιος ειμαι αλλα ουτε και το αναποδο να δινω ολα τα στοιχεια παντου.σε μερικα site Πχ που ηθελα να αγορασω κατι μια φορα εδωσα πραγματικα στοιχεια για να ερθει και μετα τα αλλαξα σε fake.ναι οκ σιγουρα εχουν την αποδειξη μου αλλα εφοσον δεν το χρησιμοποιω τουλαχιστον στην βαση τους ας υπαρχουν τα fake.δηλαδη παν μετρον αριστον. Ότι προβλέπει ο νόμος. Μήνυση και αγωγή. η εταιρεια ειναι καλλυμενη μεσα απο τους ορους οτι ναι πχ σου κλειδωνω το email επειδη θεωρω οτι εγινε εκεινο οποτε ναι θελω αποδειξη οτι ειναι δικο σου.λες ολοκληρη Hotmail να ειναι ετσι ξεκρεμαστη.αυτοι που σκεφτονται τους ορους χρησης καλως η κακως δεν ειναι ηλιθιοι και προβλεπουν τα παντα.το παραδειγμα που εφερα ειναι τυχαιο. επισης σκεψου και αλλλα πραγματα.οκ εχεις 7 email ολα με fake στοιχεια κτλ και εχεις κα ενα λογαριασμο σε Paypal με πραγματικα στοιχεια και καρτες και παει λεγοντας? αν γινει Hacking τι θα πονεσει πιο πολυ?να δει καποιος το πραγματικο σου ονομα και ενα κινητο στην Hotmail ή καποιος να εχει παρει το νουμερο της πιστωτικης σου.δεν αναφερομαι σε σενα αλλα γενικοτερο το ερωτημα.ή καποιος να μπει στο gsis και να δει τα παντα για σενα που μενει τηλεφωνα email μεχρι και ποσες αποδειξεις εβαλες?ολα σχετικα ειναι δηλαδη. Δεύτερα Mail (ok, αυτό το έχω κι εγώ), μυστικές ερωτήσεις που θα πρέπει να τις θυμηθείς 3 χρόνια μετά, αγωγές, μηνύσεις και όλα αυτά για να μην δώσεις το δημοσίως γνωστό κινητό σου; Νομίζω ότι φοβάσαι άδικα (μόνο για το κινητό μιλάω, για ονόματα κλπ. συμφωνώ μαζί σου.) γενικως μπορεις τις απαντησεις να τις εχεις σε ενα αρχειο που θα ειναι κλειδωμενο.αυτο κανω και εγω .δεν γινεται να θυμαμαι 40.000 Links και κωδικους και secret questions/answer και δεν ξερω τι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα