redhotstef Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν με αφηνει να μπω στα μυνηματα μου! Μου βγαζει αυτο: Call us overprotective... ...but we need to make sure you can receive a security code if you ever lose access to this account. Learn more. Where should we send your code? Και απο κατω εχει 3 επιλογες. Η μια να μου στειλει ενα κωδικο στον αριθμο μου, η αλλη να μου κανει κληση, και η αλλη με κατευθυνει σε αυτο το συνδεσμο που λεει τα εξης: You can continue using your account normally For your protection, replacing your security info takes 30 days. During this time: You'll be able to access your email, Skype, OneDrive, and devices as usual. Only actions that require security info (like checking your billing details) will be unavailable. During this time, we might periodically ask to confirm that you requested these changes. The wait makes it harder for someone else to take over your account with a stolen password. Learn more. Where can we contact you? We'll send you an email to verify that you have access to it Και επιλογη να βαλω ενα διαφορετικο email να μου στειλουν εκει οτι να ναι. Το θεμα ειναι οτι: Ο αριθμος που εφτιαξα το email το 2006, τον εχω χασει! Τον εχω καταστρεψει τον εχω πεταξει στα σκουπιδια. Το τηλεφωνο(o αριθμος μου) μου εχει αλλαξει πλεον, και δεν μπορω να δωσω τον καινουριο μου αριθμο στο hotmail! Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑ πεδιο ωστε να γραψω τον καινουριο μου αριθμο να μου στειλουν εκει τον κωδικο! Και επισης οταν πατω στο Link μαθε περισσοτερα με βγαζει σε μια σελιδα που ειναι ολη στα αγγλικα και δεν καταλαβαινω χριστο! http://windows.microsoft.com/en-US/windows-live/account-security-password-information Επισης αλλο email δεν εχω να δωσω να μου στειλουν εκει πληροφοριες για κωδικους κτλ, ουτε εχω ορεξη να φτιαξω απο την αρχη. Υγ. To email ειναι αυτο με το οποιο δημιουργησα τη σελιδα μου στο facebook, στο insomnia, το εχω βαλει σε απειρα βιογραφικα που εχω δωσει για δουλεια, κ.α., και μου μου χρειαζεται απολυτα να μπορω να εχω προσβαση σε μυνηματα κτλ. Αν μου το κολλησουν και δεν μπορω να ξαναμπω.. !!αναμ ητ ωσημαγ ςυοτ αΘ Υπαρχει καποιος τροπος καποιο τηλεφωνο απο Ελλαδα να με βοηθησουν απο την Hotmail; Ξερετε εσεις τιποτα; Μη κλειδωσετε το θεμα σας παρακαλω μεχρι να βρω λυση.
Unabomber Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Γιατι δεν δινεις το κινητο σου να σου ερθει ο κωδικος να ξεμπερδευεις ? Μου το εχει ζητησει κατα καιρους για ασφαλεια.... ενα sms ερχεται το βαζεις και τελος. Δεν εχεις backup email ?
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ειχα παρομοιο θεμα (παλιός αριθμός του 2004 νομιζω και παλιο μειλ στο mail.gr που καταργηθηκε-εγινε επι πληρωμη) με σενα αλλα με προειδοποιησε αρκετες φορές πριν μπλοκάρει.. κανε μια δοκιμη στη ms hellas 2111206500 νομιζω και πες τους το προβλημα σου... πολυ αρτηριοσκληριτικό εχει γινει το Hotmail! :@
redhotstef Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και εμενα με προειδοποιησε 2 φορες και μια τελικη σημερα που δεν μπαινει πλεον. Το προσπερνουσα ομως γιατι βαριομουν να ασχοληθω. Τωρα ομως δεν με αφηνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μπω στα μυνηματα μου! Unabomper ειπα, οτι ο αριθμος ειναι παλιος και ΧΑΜΕΝΟΣ. Εχω καινουριο, και δεν μου δινει την επιλογη να τον βαλω! Μπαινω στο ινσομνια εχοντας αποθηκευμενο το κωδικο στο browser. Αν τυχει τιποτα και χαλασει ο υπολογιστης, η πατησω καταλαθος αποσυνδεση, δεν με ξαναβλεπετε...
NikosKallithea Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σου έστειλαν αυτο το μήνυμα γιατί κάποιος προσπάθησε να σπάσει τον κωδικό σου και να πάρει τον έλεγχο του λογαριασμού, αν λοιπόν δεν επιβεβαιώσεις τον λογαριασμό με τα στοιχειά που ειχες βάλει θα τον χάσεις, άλλωστε αυτο ειναι το νόημα και για αυτό δεν σου δίνει επιλογή να αλλάξεις τηλέφωνο Θα έπρεπε λοιπόν να τους ειχες ενημερώσει για την αλλαγή του τηλεφώνου σου πριν συμβεί αυτό, ή το ποιο απλό, να είχες βάλει ενα δεύτερο μαιλ Τηλεφωνικά με την ms δεν προκειται να καταφέρεις κατι Και εμενα με προειδοποιησε 2 φορες και μια τελικη σημερα που δεν μπαινει πλεον. Το προσπερνουσα ομως γιατι βαριομουν να ασχοληθω. Τωρα ομως δεν με αφηνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μπω στα μυνηματα μου! Unabomper ειπα, οτι ο αριθμος ειναι παλιος και ΧΑΜΕΝΟΣ. Εχω καινουριο, και δεν μου δινει την επιλογη να τον βαλω! Μπαινω στο ινσομνια εχοντας αποθηκευμενο το κωδικο στο browser. Αν τυχει τιποτα και χαλασει ο υπολογιστης, η πατησω καταλαθος αποσυνδεση, δεν με ξαναβλεπετε...
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους και μάλλον να στείλεις ταυτότητες και τέτοια.
redhotstef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους και μάλλον να στείλεις ταυτότητες και τέτοια. Γαμω τη πανακΏλα τους και το μUνι της Μανας τους Μακαρι να μπορουσαν να δωσω ταυτοτητες και ετσι, αλλα τα πραγματα ειναι πιο απλα και περιπλοκα ταυτοχρονα. Μεσω δευτερου email, εκανα μια διαδικασια, η οποια στο τελος μου εβγαλε πως σε ενα μηνα απο τωρα, θα μπορεσω να επιδιορθωσω (και αν) τον λογαριασμο. Αυτο ηταν. Τερμα με τη Microsoft. Ετσι απλα, χαθηκε ενας λογαριασμος που ειχα 8 χρονια και τον εχω δωσει παντου. Γαμω τα ηλεκτρονικα μεσα επικοινωνιας μου. Αν διαγραφεις εκει, διαγραφεσαι και στον κυκλο σου. Αυτο ειναι το κακο. Αντε να βρεις τις επαφες σου και να τους ξαναδωσεις το καινουριο mail. Πανε και φορουμ πανε ολα, καθως εκει εχω ολους τους κωδικους ανακτησης λογαριασμων. Θα πεταξω και τον υπολογιστη να ησυχασω με τις μαλακιες τους. Σιγα μη κατσω να φτιαξω λογαριασμους απο την αρχη. Να πανε να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ Ο Μπιλ Γκέιτς και Ο Πολ Άλεν KAI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο Jack Smith !
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν φταίει η Microsoft, για την ασφάλειά σου το κάνει. Δοκίμασες να μιλήσεις μαζί τους; Υπάρχει browser που να θυμάται τον κωδικό;
antonl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 [...] Where can we contact you? We'll send you an email to verify that you have access to it Και επιλογη να βαλω ενα διαφορετικο email να μου στειλουν εκει οτι να ναι.[...]Επισης αλλο email δεν εχω να δωσω να μου στειλουν εκει πληροφοριες για κωδικους κτλ, ουτε εχω ορεξη να φτιαξω απο την αρχη.[...] Αν κατάλαβα καλά, σου λένε ότι αν δώσεις άλλο email, θα σου στείλουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ανάκτηση του λογαριασμού σου;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αν κατάλαβα καλά, σου λένε ότι αν δώσεις άλλο email, θα σου στείλουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ανάκτηση του λογαριασμού σου; Θα πρέπει να το είχε δηλώσει. Αλλιώς τι νόημα θα είχε; Θα μπορούσε να το κανει ο καθένας. 1
antonl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Θα πρέπει να το είχε δηλώσει. Αλλιώς τι νόημα θα είχε; Θα μπορούσε να το κανει ο καθένας. Ναι αυτό ήξερα κι εγώ αλλά επειδή είπε: Και επιλογη να βαλω ενα διαφορετικο email να μου στειλουν εκει οτι να ναι. είπα μπας και ήταν τίποτε άλλο.
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Στη google πάντως έχει τύχει να ξεκλειδώσουν λογαριασμό απ' το τηλέφωνο ρωτώντας πράγματα για mails που έχεις λάβει ή στείλει. Π.χ. Αν θυμάσαι τι ώρα και μέρα περίπου έστειλες/έλαβες mail σε/από κάποιον (αναφέρεις την διεύθυνσή του) και με τι subject.
Razor_7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εγω με παρόμοιο πρόβλημα μου ζήτησαν (μέσω ίντερνετ οχι στο τηλ) να γράψω 2παλιους κωδικούς και κάποια θέματα email+διευθύνσεις email που είχα στείλει για να βεβαιωθούν ότι ειμαι εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα