Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καλή λύση αυτή με το δεύτερο fan απλά πρόσεξε το ανεμιστηράκι που παίρνει τελευταίο τον αέρα θα πρέπει να είναι ελάχιστα δυνατότερο για να δημιουργείται σωστή ροή

αν και δεν ειμαι επαγκελματιας σε αυτα θα προσπαθησω αυτο που ειπες ... αν δεν μπορεσω εχω εναν φιλο τεχνικο (αυτος μου ειπε μερικα πραγματα για το pc) θα του το πω να το κανει αυτος

Δημοσ.

Γενικά τα ανεμιστηράκια που βγάζουν τον αέρα απ' το κουτί πρέπει να είναι κάπως πιο δυνατά για το λόγο που είπα. Έτσι πρέπει να είναι και τα ανεμιστηράκια της ψύκτρας. Αν η ψύκτρα σου για παράδειγμα είχε 120mm fan τότε θα σου έλεγα το δεύτερο που θα βάλεις να είναι 140mm με 100 στροφές περισσότερες, αλλά επειδή αυτή http://www.e-shop.gr/raijintek-aidos-p-PER.811684

έχει 92mm δε νομίζω ότι πρέπει να πας σε 120mm, οπότε καλύτερα ένα δεύτερο 92mm λίγο δυνατότερο. (Πριν εννοούσα ότι αυτή θα σου κάνει λίγο θόρυβο στις max στροφές (28db) απλά μπέρδεψα τα links, ποιο έβαλα πρώτο και ποιο δεύτερο. Πιστεύω αν την αφήσεις στις 1400 στροφές θα είσαι μια χαρά)

Δημοσ.

Εντάξει μπορείς να πάρεις και πολύ δυνατότερο και να μπεις στα bios να ρυθμίσεις τις στροφές. Αυτό θα το κάνεις έτσι και αλλιώς αν δε θες να δουλεύει η ψύκτρα στις max στροφές και να σε ζαλίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...