Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω ενα προβλημα και θελω βοηθεια!

εχω ενα Iphone 4s το οποιο στις επαφες μου βγαινουν και δεκαδες ε-μειλ - πιθανον γιατι εχω μεσα στο κινητο τα 2 προσωπικα μου εμειλ και καπως συγχρονηστηκαν ολα αυτα....

το ΣΟΒΑΡΟ προβλημα μου ειναι το εξης...

στις επαφες μου, σε περισσοτερες απο τις μισες μου στην θεση της φωτρογραφιας μου βγαινει  μια (γυναικεια) φωτογραφια που ουτε δικη μου ειναι, ουτε στο gallery μου ειναι, ουτε ξερω ποιανου ειναι!!!!

πως μπορω να την σβησω τελειως χωρις φυσικα να το κανω μια μια - γιατι μιλαμε για πανω απο 800 επαφες....ασε που νομιζω οτι ξαναμπαινει αυτοματα!!

και πως μπορω να σβησω τα μειλ απο τις επαφες μου στο κινητο, χωρις αυτα να σβηστουν απο τις επαφες μου στα εμειλ  (το ενα μειλ ειναι yahoo και το αλλο hotmail)

Ευχαριστω! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλεπω 5 διαφορετικα bars: 

Ολες

ολες οι επαφες μου στο iphone

ολες οι επαφες μου στο yahoo 

ολες οι επαφες μου στο yahoo2

ολες οι επαφες μου icloud

Δημοσ.

Βλεπω 5 διαφορετικα bars: 

Ολες

ολες οι επαφες μου στο iphone     Είναι μόνο στο τηλέφωνο και γίνονται backup μαζί με το iPhone (αν κάνεις).

ολες οι επαφες μου στο yahoo      Είναι από λογαριαμό Yahoo. Είναι δικό σου;

ολες οι επαφες μου στο yahoo2    Είναι από λογαριαμό Yahoo. Είναι δικό σου;

ολες οι επαφες μου icloud             Προφανώς απ' το iCloud σου.

Τίποτα άλλο; Μήπως έχει και Facebook στα groups;

Κλεισε όλους τους λογαριασμούς και άνοιγέ τους έναν-έναν ώστε να εντοπίσεις από ποιο group έρχονται οι άγνωστες επαφές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι, δεν εχει facebook στα groups....

ωραια, ας παω στις ρυθμισεις μειλ να κλεισω εναν εναν τους λογαριασμους.... αλλα οταν παταω να κλεισω τις επαφες μου βγαζει "ειστε σιγουρος? ολο το περιεχομενο θα αφαιρεθει απο τις επαφες στο iphone σας."

αν πατησω να συνεχισω τις χανω απο το κινητο αλλα τις εχω στο μειλ;

παντως προκαλει απορια πως απο τις 800 επαφες μου οι 500 εχουν την ιδια φωτογραφια που μαλιστα δεν την εχω βαλει εγω...

Δημοσ.

Οχι, δεν εχει facebook στα groups....

ωραια, ας παω στις ρυθμισεις μειλ να κλεισω εναν εναν τους λογαριασμους.... αλλα οταν παταω να κλεισω τις επαφες μου βγαζει "ειστε σιγουρος? ολο το περιεχομενο θα αφαιρεθει απο τις επαφες στο iphone σας."

αν πατησω να συνεχισω τις χανω απο το κινητο αλλα τις εχω στο μειλ; ΝΑΙ

παντως προκαλει απορια πως απο τις 800 επαφες μου οι 500 εχουν την ιδια φωτογραφια που μαλιστα δεν την εχω βαλει εγω...

Πήγαινε στους λογαριασμούς από web browser μήπως καταλάβεις τι συμβαίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...