basilis5 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 δεν ξερω αν βρηκα το σωστο σημείο να ρωτησω. συγχώρεστε αν κανω λαθος. θελω σε εναν χωρο να βαλω μια κάμερα παρακολούθησης και μεσω ιντερνετ να παρακολουθώ απο iphone4 & ipad 2 (ios 6) τον χωρο. θα ειναι εξωτερικός. οποτε ψαχνω λογικα καποιο κατασκευαστή με ανάλογης ios εφαρμογη. εχω βρει μiα εταιρία,που εχει διαφορες λυσεις μαλλον, foscam. γνωρίζει καποιος κατι; εχει εμπειρια 'η κατι αλλο να προτεινει;
Tablet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 με ενδιαφέρει και εμενα το ζήτημα με κάποια ασύρματη κάμερα που να κάνει μονιτορινκ σε iphone, ipad
basilis5 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 βρηκα κ καποια d link σε πλαίσια κλπ που εχει και ios app, αλλα περιμενω μηπως καποιος εχει αποψη.
np91 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 βρηκα κ καποια d link σε πλαίσια κλπ που εχει και ios app, αλλα περιμενω μηπως καποιος εχει αποψη. Εγω πηρα πριν λιγες ημερες αυτην http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/D-LINK-DCS-933L-Day--Night-Cloud-Camera,99452,528752,812165.html?langId=-18συνεργαζεται αψογα και με ios και με android πολυ ευκολη στην ρυθμιση με το cd που περιεχει με οδηγιες στα ελληνικα .Αλλα προσεξε γιατι στο mediamarkt ψαχνουν για ηλιθιους γιατι πηγαινοντας στο mediamarkt της συγγρου η τιμη που εχει στο ραφι ειναι 112 ευρω και οταν τους εδειξα την εκτυπωση που ειχα μου ειπαν καλα θα στην αφησουμε 63,43 στην τιμη ιντερνετ,στα αλλα δυο media κηφισου και περιστεριου η τιμη ειναι διαφορετικη με την τιμη να ειναι κοντα σε αυτην του ιντερνετ Οποτε θελει ψαξιμο γενικα σε ολα για να μην μας θεωρουν ηλιθιους 1
georgeadams Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ένας συνάδελφος μου εχει βάλει 2 foscam στο σπίτι του (για όταν αφήνει τη babysitter μόνη με το παιδί). Έχουν αρκετά features όπως FullHD, λειτουργία μέρας - νύχτας, μοτέρ για να περιστρέφονται δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω μέσω τηλεχειρισμού, κάρτα SD για να καταγράφει βίντεο όταν πιάνει κίνηση, wifi & Ethernet και dynamic DNS service για να τη βλέπεις μέσω internet. Η εφαρμογή για iPhone που μου έδειξε δεν ήταν ότι καλύτερο απο design και χρηστικότητα αλλά έκανε τη δουλειά της.
Tablet Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 η εγκατάσταση τηε γίνεται εύκολα;; θέλει καλώδια η είναι ασύρματη η σύνδεση;
georgeadams Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εχει και Ethernet και wifi. Καλό ειναι να κάνεις το αρχικό setup με Ethernet και μετά μπορεί να παίξει και με wifi. Ο συνάδελφος μου τις εχει βιδωσει κοντά στο ταβάνι (με τις βάσεις που περιλαμβάνονται). Χρειάστηκε βέβαια να τραβήξει καλώδιο για το ρεύμα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εχω αγοράσει 2 τέτοιες http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/systhmata-asfaleias/IP-cameras/Turbo-X-Wireless-Outdoor-IP-camera-Endurance-IIPC-20-FI8905W.htmοι οποίες ειναι foscam fi8905w. Δουλεύουν άψογα από οτι συσκευή τις εχω δοκιμάσει και επίσης εχουν και app για macosx, iphone κλπ αν δε θες να τις παρακολουθείς μέσω web interface.
Tablet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 η κάρτα sd όταν γεμίσει πρέπει να αδειάσει βγάζοντας τη; αυτό το λέω διότι δεν είναι και πολύ εύχρηστο να πρέπει να σκαρφαλώνεις κάθε φορά που γεμίζει η κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα