Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι εδώ και πολλά χρόνια σε συμβόλαιο cosmote αλλά πλέον σκέφτομαι να το κάνω καρτοκινητό. Ποια πιστεύεται είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή f2g ή cu? Θέλω οπωσδήποτε να δίνουν αρκετά mb γιατί είναι ένας λόγος που την κάνω 100 που μου δίνανε ήταν πολύ λίγα αλλά επίσης θα ήθελα να έχει και χρόνο προς όλα τα δίκτυα και λίγα sms 

Δημοσ.

Φοιτητικό cu 1200 προς όλους 600 και μηνύματα προς cu και 100 προς όλους και ίντερνετ κάνα gb και διάφορα δώρα... Με 7 ευρώ

Δημοσ.

Αυτά τα φοιτητικά πακέτα υπάρχει τρόπος να τα βρούμε και εμείς που δεν είμαστε πλέον φοιτητές; Για το f2g ενδιαφέρομαι.

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις κάποιον φοιτητή που να δεχτεί να το βάλει στο όνομα του και να μην έχει πακέτο ο ίδιος στην καρτοκινητη που θέλεις...

Δημοσ.

της wind τα "φοιτητικά" παίζανε πολυ σε μετρο κλπ οποτε τα εβρισκες και χωρις πασο...

της vf που ειναι κατ εμε το καλυτερο θέλει να βρεις κάποιον με πασο και να πατε σε ενα καταστημα να το κανεις...

Λήγει με τη λήξη του πασο...

Δημοσ.

για φοιτητικό δύσκολο που παρόλο που είμαι γραμμένος σ'ένα Τει δεν έχω ούτε πάσο ούτε τίποτα δεν το παρακολουθώ...επομένως στην ερώτηση που έκανα ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή που καταλήγουμε??  

Δημοσ.

Καταρχάς τα φοιτητικά που αναφέρουν οι παραπάνω είναι ασυναγώνιστα...Πριν από ένα μήνα έκανα την αλλαγή. Πήγα σε Q και ως τώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Στην τελευταία ανανέωση πήρα το "Πρώτο Θέμα" και με το κουπόνι που είχε, έδωσα 10€ σε Μαρινόπουλο και πήρα μια κάρτα των 20€. Με την εισαγωγή της κάρτας πήρα 1000 λεπτά προς Q και 500ΜΒ. Ενεργοποίησα 3 φορές X 80=240 λεπτά προς όλους (9€ σύνολο με δυνατότητα και τέταρτης ενεργοποίησης), με 2 ευρώ πήρα 800 λεπτά προς wind/q, με άλλα 2€ πήρα 60 sms προς όλους και μου περίσσεψαν και 5€.

Το απόλυτο όμως πλεονέκτημα για μένα, που με έκανε να πάω σε Q; Η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το ΠΡΩΤΟ δευτερόλεπτο. Πάντως και το f2g που έχει η γυναίκα μου, μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, κάθε εβδομάδα σου δίνει μπόνους να διαλέξεις, ανάμεσα σε χρόνο ομιλίας, μηνύματα, ΜΒ κα.

Δημοσ.

κάποια στατιστικά χρήσης που έχω κάνει το τελευταίο χρόνο σύμφωνα με το my cosmote (κατά μέσο όρο πάντα ανά μήνα) 150 λεπτά γύρω στις 60-70 κλήσεις το μήνα γύρω στα 150-200 μηνύματα και από μβ μέχρι 100 αφού τόσα είχα στο συμβόλαιο. Σύμφωνα με αυτά ποια είναι η καλύτερη επιλογή να πάω??? Άμα έχω πολλά μβ τα sms που θα στέλνω θα είναι πιο λίγο λογικά αφού θα χρησιμοποιώ πιο πολύ το viber 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...