graphist83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Προταση μου (κλασσικά) Samsung UE40H5000. την εχω βαλει σε δυο πελατες. Καμια σχεση με τις περσινες.. Παιζει εφάμιλλα με medium range μοντελα.. Σε σχεση με την παλαιολιθική R450 μακραν καλύτερη επιλογη. Ειτε σε 32'' ειτε σε 40'' 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Προταση μου (κλασσικά) Samsung UE40H5000. την εχω βαλει σε δυο πελατες. Καμια σχεση με τις περσινες.. Παιζει εφάμιλλα με medium range μοντελα.. Σε σχεση με την παλαιολιθική R450 μακραν καλύτερη επιλογη. Ειτε σε 32'' ειτε σε 40'' Η 40άρα samsung σε αυτήν την τιμή ούτε στον ύπνο της. Θα έπαιρνα ή sony ή panasonic στην ίδια τιμή που ξέρω και την αξία τους και ότι στάνταρ θα ναι καλά. Γενικώς δεν ψάχνω τηλεόραση με 400€, μέχρι 300€ ήθελα αλλά για sony να δώσω λίγα παραπάνω άντε καλά μόνο και μόνο επειδή τρελάινομαι για τα χρώματά της. Αν έδινα κάτι παραπάνω θα έπαιρνα κάτι τέτοιο http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-panasonic-tx-32as600-smart-led-full-hd/prod6000037pp/ οπότε από τις ήδη υπάρχουσες επιλογές sony 40" ή samsung 32" ? Η 40άρα ομολογουμένως είναι κάπως μεγάλη για το δωμάτιο αφού στο σαλόνι έχουμε 42άρα και μου φαίνεται τεράστια (βέβαια είναι και αρκετά ψηλή). Anyway, για sony ίσως κάνω την υποχώρηση αρκεί να αξίζει, αν είναι μηδαμινές οι διαφορές θα ζήσω και με samsung (η LG χάλια χρώματα οπότε την αποκλείω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτο που σου εξηγω ειναι οτι και σαφως δεν αξιζει. Οσο για την εμπιστοσύνη σου στην Sony λυπάμαι αλλα θα σε απογοητεύσω. Η sony αυτην την στιγμη κατέχει το 16% της αγοράς σε tv ενω η Samsung to 60% σταθερά εδώ και μια 5 ετια. Ακομα και η LG κατεχει το 28%. Ο λογος? Πολυ απλο γιατι ειναι καλύτερες, τοσο σε χαρακτηριστικά, εξοπλισμό, απόδοση και καινοτομίες. Παράλληλα ειναι κατασκευαστές, τοσο των πανελ τους οσο και των ολοκληρωμένων. Πλέων η Samsung θεωρείται premium εταιρια και για αυτο πουλα ακριβότερα. Αντιθέτως η Sony εχει χασει την αίγλη που ειχε κάποτε και πουλα σχεδόν στις τιμες που πουλα και η funai!! Η Sony εχει παραμείνει σταθερή σε δικες ιδιαιτερότητες και προφιλ που την εχει παει πισω. Τωρα εχουν αρχίσει και ξυπνανε, αντιγράφοντας ιδεες και καινοτομίες που εχουν προελθει απο Samsung - LG. (σημειωτέων η Sony αγοραζε πανελ απο LG και τωρα αγοράζει κινεζικά chi mei κτλ..) Και αυτο κανει τοσο εμένα οσο και πολλούς αλλους που γνωρίζουν απο τεχνολογία να μην τους προτιμούμε. Αρα η εχεις καταλαβει λαθος η εχεις μεινει λιγο πισω στο θεμα του branding με τις tv. Απο αξιοπιστία δεν τίθεται θεμα. Ολες τα ιδια θέματα παρουσιάζουν. Η ηλεκτρονική τοπολογία τους ειναι παρόμοια εως πανομοιότυπη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτο που σου εξηγω ειναι οτι και σαφως δεν αξιζει. Οσο για την εμπιστοσύνη σου στην Sony λυπάμαι αλλα θα σε απογοητεύσω. Η sony αυτην την στιγμη κατέχει το 16% της αγοράς σε tv ενω η Samsung to 60% σταθερά εδώ και μια 5 ετια. Ακομα και η LG κατεχει το 28%. Ο λογος? Πολυ απλο γιατι ειναι καλύτερες, τοσο σε χαρακτηριστικά, εξοπλισμό, απόδοση και καινοτομίες. Παράλληλα ειναι κατασκευαστές, τοσο των πανελ τους οσο και των ολοκληρωμένων. Πλέων η Samsung θεωρείται premium εταιρια και για αυτο πουλα ακριβότερα. Αντιθέτως η Sony εχει χασει την αίγλη που ειχε κάποτε και που σχεδόν στις τιμες που πουλα και η funai!! Η Sony εχει παραμείνει σταθερη σε δικες ιδιαιτερότητες και προφιλ που την εχει παει πισω. Τωρα εχουν αρχισει και ξυπνανε, αντιγράφοντας ιδεες και καινοτομίες που εχουν προελθει απο Samsung - LG. (σειμειωτεων η Sony αγοραζε πανελ απο LG και τωρα αγοραζει κινεζικα..) Και αυτο κανει τοσο εμένα οσο και πολλούς αλλους που γνωρίζουν απο τεχνολογία να μην τους προτιμούμε. Απο αξιοπιστία δεν τιθεται θεμα. Ολες τα ιδια θεματα παρουσιάζουν. Η ηλεκτρονικη τοπολογία τους ειναι παρομοια εως πανομοιότυπη. Δεν ξέρω τι λες, δεν είναι καν θέμα πόρωσης με sony ως εταιρεία, απλά το μάτι μου το τραβάνε τα χρώματά της όπως και να το κάνω. Και στα πισι και σε όλα, είναι και τι αρέσει στο μάτι του καθενός δεν έχουν να λένε πολλά τα χαρακτηριστικά σε παρόμοιες tv. Άλλοι λένε LG λόγω καλού σέρβις, αλλά το θέμα είναι να πάρω κάτι που δε θα χρειαστώ το σέρβις του. Ίσως να έχω κακή εμπειρία με τη samsung λόγω κινητού. Βέβαια, σε σχέση με την LG και για 10€ είναι μακράν καλύτερη και στο μάτι και σε design (η LG έχει γύρω γύρω ασημί περίγραμμα, για το θεό κουράζει το μάτι). Ambilight δεν έχει καμία απ αυτές, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τοτε καλο ειναι να πας σε ενα μαγαζι και να τις δεις απο κοντα. Εχουν αλλάξει πολλα και αλλάζουν καθε χρονο... Αν σου αρεσει κατι τοσο σε αποδοση οσο και σε σχεδιασμο τοτε σαφως και υπερνικά η υποκειμενική σου κριση. Εφόσον βρεις κατι που σου αρεσει και σε καλύπτει δεν υπαρχει λογος να το καταπιέσεις. Το θεμα ομως τις εχεις δει απο κοντα η απλα τα χαζεψες στο skroutz? Αν συμβαινει το δευτερο, αυτο που λεω ανωθεν οτι η Samsung που παραπάνω υποτιμάς λέγοντας οτι δεν αξίζει να δωσεις επιπλεον χρηματα (ενω η sony ναι) ειναι οτι τεχνολογικά ισχύει πλεον το αντίθετο! Οποτε το σωστο ειναι να πας να τις δεις απο κοντα και χωρις προκατάληψη να διαλέξεις με το γούστο σου. Άλλωστε σε αυτα τα χρήματα ολες ειναι αρκετα κατω του μετριου, χωρις να παρέχουν ιδιαιτερες τεχνολογικές καινοτομίες. Το ambilight ειναι πατεντα με copyright απο την πρώην κορυφαία και νυν Κινεζική Philips. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 αγαπητη katiepie, δυστυχως πρεπει να συμφωνησω σε ολα οσα ανεφερε ο φιλος graphist83. ειτε μας αρεσει, ειτε δεν μας αρεσει, η Samsung τα τελευταια χρονια ειναι στην κορυφη των τηλεορασεων, ακολουθουμενη απο την LG κι επειτα θεωρω οτι ακολουθει η Panasonic. και δεν ειναι μονο το πανελ, αλλα μιλαμε συνολικα. ρυθμισεις-τιμες-media player-συνδεσιμοτητα, κλπ. η τηλεοραση πλεον εχει γινει κατι παραπανω απο απλη τηλεοραση. ειναι οικιακο κεντρο ψυχαγωγιας..!! H Sony δυστυχως μετα την μεταβαση, απο τις καταπληκτικες CRT τηλεορασεις που εφτιαχνε, δεν εκανε το ιδιο και με τις LCD..! ετσι εμεινε πολυ πισω και τωρα τρεχει (?) να καλυψει την τεραστια διαφορα. εχει καποια καλα μοντελα σε εικονα, αλλα δεν αρκει αυτο..... πλεον..!! επειδη εσυ βλεπεις καλυτερα (τι σημαινει καλυτερα?) χρωματα στη SONY, δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και σωστα (τα χρωματα). μπορει να ρυθμιζει εργοστασιακα τα χρωματα της να ειναι πιο κορεσμενα, ωστε να φαινονται πιο εντυπωσιακα, αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα και σωστο..! γιατι αυτο κουραζει σε συνεχη χρηση..! σαφως, ειναι υποκειμενικο το θεμα των χρωματων. εσυ θα διαλεξεις τι θα βλεπεις. απλα, πρεπει να τις δεις με τα ματια σου, να τις ψαχουλεψεις λιγο στις ρυθμισεις, και να δεις ΕΣΥ τι σου αρεσει, γιατι εσυ θα την βλεπεις καθε μερα. ουτε εγω, ουτε ο graphist, ουτε κανεις αλλος!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Προφανώς και έχω κάνει έρευνα αγοράς από κοντά σε 8 καταστήματα αυτήν την εβδομάδα. Και όχι μόνη μου για να πω ότι είμαι κολλημένη. Θέλω μια ικανοποιητική τηλεόραση για να συνδέω το laptop ή USB και να βλέπω ταινίες σειρές κτλ σε maximum ανάλυση με όμορφα χρώματα που να μην κουράζουν το μάτι. Δηλαδή δε θα της κάνω την τρελή χρήση για να πάρω ό,τι καλύτερο. Αλλά ούτε και να πάρω ότι να ναι. Ικανοποιητικό, αυτό. Αλλιώς όπως είπα θα έπαιρνα Panasonic που ήδη έχουμε και είναι έρωτας και τεσταρισμένη και end of story. Από κει και πέρα εγώ πήγα με την λογική του να πάρω τη Samsung αφού ήταν αρκετά καλή η αναλογία ποιότητας-τιμής αλλά ειλικρινά δε μου γέμισε το μάτι το πάνελ της και γι αυτό άρχισα να ψάχνομαι. Δηλαδή αν είναι να κάνω επένδυση ας πάρω κάτι που μου γεμίζει το μάτι κι ας δώσω κάτι παραπάνω αλλά τα 400€ δε θέλω να τα φτάσω κι αν το κάνω θα ναι μόνο για Panasonic, αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 γι αυτο ακριβως σου λεμε να πας να δεις με τα ματια σου, οπως πολυ σωστα εκανες, γιατι ο,τι και να λεμε εμεις, η τελικη αποφαση ειναι δικη σου..!! αυτα που λεμε, τα λεμε για να λαβεις υποψη σου και 2 πραματα επιπλεον, που ισως δεν τα ξερεις..! δεν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις την SAMSUNG με μιση καρδια..! οποια σου αρεσει παρε. απλα κοιτα ALL AROUND τις δυνατοτητες και μην κολλας στην εικονα μονο. διοτι αν, π.χ χρειαζεσαι καλο media player για να βλεπεις ταινιες, θα απογοητευτεις απο την SONY...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 τα 400€ δε θέλω να τα φτάσω κι αν το κάνω θα ναι μόνο για Panasonic, αυτό Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω προκατάληψη.. Και εγώ το 1990 είχα μια tv ITT. Ήμουν πολύ ικανοποιημενος με την απόδοση της. Δούλεψε για 21 χρόνια μια χαρά. Αυτό όμως τι σημαίνει? ότι θα πρέπει να την προτιμώ για μια ζωή. Μέτρια ήταν σε σχέση με άλλες αλλά αξιοπρεπής. Άσε που δεν υπάρχει πλέον. Μετά πήρα Sony πολύ καλύτερη. Μετά Philips ακόμα καλύτερη. Τέλος εχω μια pioneer η οποία μάλλον θα αντικατασταθει και αυτή. Ότι αγόρασα το ένα ήταν ανώτερο από το άλλο. Και όλα ήταν διαφορετικές μάρκες. Η Panasonic είναι μια εταιρεία που εκτιμώ πολύ ως ποιότητα κατασκευής. Όταν όμως άρχισε και αυτή να ψωνίζει πάνελ από LG (IPS) σταμάτησε να συγκαταλέγεται στις ποιοτικές από πλευρά εικόνας. Είναι πίσω και σε άλλα τα οποία όμως δεν σε αφορούν καθώς δεν τα παίρνεις με το budget σου. Αλλά όμως εφόσον δεν θες να μπεις διαδικασία να εμπιστευτείς κάτι άλλο το οποίο τεχνολογικά υπερέχει από τις επιλογές σου δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε. Πας σε ένα από μαγαζί διαλέγεις και καλοθεατη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω προκατάληψη.. Και εγώ το 1990 είχα μια tv ITT. Ήμουν πολύ ικανοποιημενος με την απόδοση της. Δούλεψε για 21 χρόνια μια χαρά. Αυτό όμως τι σημαίνει? ότι θα πρέπει να την προτιμώ για μια ζωή. Μέτρια ήταν σε σχέση με άλλες αλλά αξιοπρεπής. Άσε που δεν υπάρχει πλέον. Μετά πήρα Sony πολύ καλύτερη. Μετά Philips ακόμα καλύτερη. Τέλος εχω μια pioneer η οποία μάλλον θα αντικατασταθει και αυτή. Ότι αγόρασα το ένα ήταν ανώτερο από το άλλο. Και όλα ήταν διαφορετικές μάρκες. Η Panasonic είναι μια εταιρεία που εκτιμώ πολύ ως ποιότητα κατασκευής. Όταν όμως άρχισε και αυτή να ψωνίζει πάνελ από LG (IPS) σταμάτησε να συγκαταλέγεται στις ποιοτικές από πλευρά εικόνας. Είναι πίσω και σε άλλα τα οποία όμως δεν σε αφορούν καθώς δεν τα παίρνεις με το budget σου. Αλλά όμως εφόσον δεν θες να μπεις διαδικασία να εμπιστευτείς κάτι άλλο το οποίο τεχνολογικά υπερέχει από τις επιλογές σου δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε. Πας σε ένα από μαγαζί διαλέγεις και καλοθεατη Εξήγησέ μου το απ τις 2 που σου παραθέτω πως είναι καλύτερη η Samsung να καταλάβω και γω. Το να μου λες απλά ότι είναι τεχνολογικά καλύτερη δε μου λέει κάτι... Για τα συγκεκριμένα 2 μοντέλα που μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 @graphist83 δλδ, τα θεωρεις πολυ υποδεεστερα τα IPS? γιατι εμενα, πχ, που δεν μου αρεσουν τα κορεσμενα χρωματα, με ικανοποιει η εικονα της..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω προκατάληψη.. Και εγώ το 1990 είχα μια tv ITT. Ήμουν πολύ ικανοποιημενος με την απόδοση της. Δούλεψε για 21 χρόνια μια χαρά. Αυτό όμως τι σημαίνει? ότι θα πρέπει να την προτιμώ για μια ζωή. Μέτρια ήταν σε σχέση με άλλες αλλά αξιοπρεπής. Άσε που δεν υπάρχει πλέον. Μετά πήρα Sony πολύ καλύτερη. Μετά Philips ακόμα καλύτερη. Τέλος εχω μια pioneer η οποία μάλλον θα αντικατασταθει και αυτή. Ότι αγόρασα το ένα ήταν ανώτερο από το άλλο. Και όλα ήταν διαφορετικές μάρκες. Η Panasonic είναι μια εταιρεία που εκτιμώ πολύ ως ποιότητα κατασκευής. Όταν όμως άρχισε και αυτή να ψωνίζει πάνελ από LG (IPS) σταμάτησε να συγκαταλέγεται στις ποιοτικές από πλευρά εικόνας. Είναι πίσω και σε άλλα τα οποία όμως δεν σε αφορούν καθώς δεν τα παίρνεις με το budget σου. Αλλά όμως εφόσον δεν θες να μπεις διαδικασία να εμπιστευτείς κάτι άλλο το οποίο τεχνολογικά υπερέχει από τις επιλογές σου δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε. Πας σε ένα από μαγαζί διαλέγεις και καλοθεατη Εξήγησέ μου το απ τις 2 που σου παραθέτω πως είναι καλύτερη η Samsung να καταλάβω και γω. Το να μου λες απλά ότι είναι τεχνολογικά καλύτερη δε μου λέει κάτι... Για τα συγκεκριμένα 2 μοντέλα που μιλάμε.δηλαδη τοση ωρα τι κανει ; Δεν σου εξηγει; Ολοκληρα κατεβατα εγραψε ...ΗΡΩΑΣ για την υπομονη του . Sent from my ipad4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Χρωματικά τα πάνε καλά. Από την στιγμή όμως που δεν μπορούν να αποδώσουν βαθύ μαύρου σαν τα va. Χάνουν το παιχνίδι της cinema εικόνας. Και η διαφορά είναι μεγάλη. Σχεδόν 3 φορές χειρότερο μαύρο. Άρα η αντίθεση πάει περίπατο. Για καθημερινή χρήση την ημέρα η με φως στο δωμάτιο είναι μια χαρά. Για βράδυ όμως κάποιος με κινηματογραφικες καταβολές θα απογοητευτεί Εξήγησέ μου το απ τις 2 που σου παραθέτω πως είναι καλύτερη η Samsung να καταλάβω και γω. Το να μου λες απλά ότι είναι τεχνολογικά καλύτερη δε μου λέει κάτι... Για τα συγκεκριμένα 2 μοντέλα που μιλάμε.Αναφέρθηκα στην εταιρία όχι στα μοντέλα τα οποία είναι παρόμοια. Αυτό καθώς δεν εμπεριέχουν καμία τεχνολογική καινοτομία. Είναι ότι πιο απλό. Σαν εταιρίες Samsung - LG υπερέχουν σε τεχνολογία καθώς διαθέτουν κατασκευαστικες μονάδες τόσο για τα πάνελ τόσο στα ολοκληρωμένα. Έχουν ισχυρούς επεξεργαστές, ποιοτικόυς αποπλεκτες, ευκολότερος πλατφόρμες smart, καλύτερους media players, πληρέστερο μενού για calibration. Ακόμα και ευκολότερη επιτοιχια εγκατάσταση προσφέρουν από την Sony που θέλει μόνο δικές της βάσεις σε μερικά μοντέλα. Από καινοτομίες. Ποιες εταιρείες δημιούργησαν πρώτες 4κ, κυρτες οθόνες, oled, μέθοδο image interpolation, έλεγχο φωτισμού local dimming, κτλ κτλ?? Όλα αυτά βέβαια μολις πάω στο PC μου το βράδυ, μπορώ να στα δείξω και με πίνακες επιδόσεων με καρτέλες rec και dse μετρήσεις. Αλλά αυτό είναι ανούσιο για μια tv 350€.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 αρα στην πραξη, η μονη διαφορα που εχουν ειναι το μαυρο...! φυσικα, ειναι σημαντικο το μαυρο στην αποδοση των χρωματων, "βασικο" χρωμα αλλωστε, στην παλλετα......!! αλλα κατα τα αλλα απο γωνιες θεασης και αποκρισης, πως τα βλεπεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 δηλαδη τοση ωρα τι κανει ; Δεν σου εξηγει; Ολοκληρα κατεβατα εγραψε ...ΗΡΩΑΣ για την υπομονη του . Sent from my ipad4 using Insomnia τόση ώρα εξηγούμε τις εταιρείες, όχι τα συγκεκριμένα μοντέλα που ζήτησα. Τι να το κάνω αν η τηλεόραση των 2000€ έχει τα γαμάτα χαρακτηριστικά ενώ ΔΕ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Μια απλή για το δωμάτιο θέλω. Γυρίζω 9 το βράδυ σπίτι και τις 2 ώρες που θα την ανοίξω και τα ΣΚ δεν έχει νόημα να δώσω παραπάνω λεφτά, απλό. Χρωματικά τα πάνε καλά. Από την στιγμή όμως που δεν μπορούν να αποδώσουν βαθύ μαύρου σαν τα va. Χάνουν το παιχνίδι της cinema εικόνας. Και η διαφορά είναι μεγάλη. Σχεδόν 3 φορές χειρότερο μαύρο. Άρα η αντίθεση πάει περίπατο. Για καθημερινή χρήση την ημέρα η με φως στο δωμάτιο είναι μια χαρά. Για βράδυ όμως κάποιος με κινηματογραφικες καταβολές θα απογοητευτεί Αναφέρθηκα στην εταιρία όχι στα μοντέλα τα οποία είναι παρόμοια. Αυτό καθώς δεν εμπεριέχουν καμία τεχνολογική καινοτομία. Είναι ότι πιο απλό. Σαν εταιρίες Samsung - LG υπερέχουν σε τεχνολογία καθώς διαθέτουν κατασκευαστικες μονάδες τόσο για τα πάνελ τόσο στα ολοκληρωμένα. Έχουν ισχυρούς επεξεργαστές, ποιοτικόυς αποπλεκτες, ευκολότερος πλατφόρμες smart, καλύτερους media players, πληρέστερο μενού για calibration. Ακόμα και ευκολότερη επιτοιχια εγκατάσταση προσφέρουν από την Sony που θέλει μόνο δικές της βάσεις σε μερικά μοντέλα. Από καινοτομίες. Ποιες εταιρείες δημιούργησαν πρώτες 4κ, κυρτες οθόνες, oled, μέθοδο image interpolation, έλεγχο φωτισμού local dimming, κτλ κτλ?? Όλα αυτά βέβαια μολις πάω στο PC μου το βράδυ, μπορώ να στα δείξω και με πίνακες επιδόσεων με καρτέλες rec και dse μετρήσεις. Αλλά αυτό είναι ανούσιο για μια tv 350€.... Αυτό λέμε, ότι τεχνολογικά δεν έχουν σημαντικές διαφορές, οπότε; Τα βαλα και σε σύγκριση χθες το βράδυ τα 3 μοντέλα και η μόνη διαφορά ανάμεσά τους που πρόσεξα (απ όσα γράφει στο public γιατί ποτέ δεν ξέρεις) είναι ότι η sony ενδείκνυται και για gaming που εντάξει δεν είμαι τρελή να παίζω Lol στις 40". Anyway επειδή αυτό με τα εργοστασιακά settings στο πανελ ισχύει δηλαδή αλλού μου άρεσαν τα χρώματα της LG και αλλού της Samsung, εφόσον θέλω πολύ ζωντανά χρώματα και σε maximum φωτεινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα