katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλημέρες! Είμαι σε αδιέξοδο, θέλω να πάρω τηλεόραση για το δωμάτιό μου (32" full HD) και ουσιαστικά οι επιλογές μου είναι οι εξής 2 : http://www.public.gr.../prod5940596pp/ http://www.public.gr.../prod6250422pp/ Γενικώς είμαι της sony αλλά ξεφεύγει γιατί έχει και smart κτλ εκτός από μία 40" που είναι υπερτεράστια για το δωμάτιο. Για πείτε γνώμες...
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν και 32'' δεν υφισταται πλεον ειναι πολυ μικρες ,στο budget aυτο αναμεσα στις 2 εγω θα επαιρνα samsung λογω του λιγο καλυτερου player που εχει για αναπαραγωγη αρχειων . 3
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν και 32'' δεν υφισταται πλεον ειναι πολυ μικρες ,στο budget aυτο αναμεσα στις 2 εγω θα επαιρνα samsung λογω του λιγο καλυτερου player που εχει για αναπαραγωγη αρχειων . Η 40" sony που λέω είναι αυτή http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-sony-kdl-40r450bb-40-led-full-hd/prod6240130pp/ ναι οκ κλάσης ανώτερη, αλλά μιλάμε για 20 πόντους παραπάνω, δεν έχω και κανένα τεράστιο δωμάτιο, στο τέλος δε θα βλέπω...
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και στις τηλεορασεις το μεγεθος μετραει ,δεν ξερω κανενα που να το μετανιωσε που πηρε την μεγαλυτερη αλλα ξερω πολλους που το μετανιωσαν γιατι πηραν μικροτερη και δεν εκαναν την υπερβαση . 32'' με 40'' δεν ειναι μεγαλη διαφορα ,δεν ειπαμε να παρεις 50''.
kostas_dr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μια χαρά μέγεθος είναι η 40αρα και μετά απο ελάχιστο καιρό, το μάτι σου θα συνηθίσει και μη σου πω πως θα ζητάει και ακόμα μεγαλύτερη. ΠΟΛΥΣ κόσμος την έχει πατήσει έτσι και το σκυλομετάνιωσε. δεν ξερω κανενα που να το μετανιωσε που πηρε την μεγαλυτερη αλλα ξερω πολλους που το μετανιωσαν γιατι πηραν μικροτερη +1 4
cabdik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 γενικοτερα, τι χρηση θα κανεις? αν χρειαζεσαι και Media player, η samsung ειναι μονοδρομος για φθηνη τηλεοραση. δεν ξερω αν η LG στις φθηνες τηλεορασεις παιζει ολα τα αρχεια, γιατι παλιοτερα ειχε ενα θεμα με τον DTS ηχο. τα πολυ φθηνα μοντελα της δεν τον επαιζαν..! τωρα... για το μεγεθος, εεε. οπως λεει ο λαος, οπως και να το κανουμε, μετραει...!!!!! αλλα, κοιτα να χωραει και στον χωρο που θες να μπει...!! επειδη κι εγω 32αρα εχω στο υπνοδωματιο, την εχω συνηθισει πλεον. αλλα ειμαι ΟΚ. δεν θα ηθελα μεγαλυτερη. προσωπικη μου αποψη..! 1
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 γενικοτερα, τι χρηση θα κανεις? αν χρειαζεσαι και Media player, η samsung ειναι μονοδρομος για φθηνη τηλεοραση. δεν ξερω αν η LG στις φθηνες τηλεορασεις παιζει ολα τα αρχεια, γιατι παλιοτερα ειχε ενα θεμα με τον DTS ηχο. τα πολυ φθηνα μοντελα της δεν τον επαιζαν..! τωρα... για το μεγεθος, εεε. οπως λεει ο λαος, οπως και να το κανουμε, μετραει...!!!!! αλλα, κοιτα να χωραει και στον χωρο που θες να μπει...!! λοιπόν γενικά δεν τρελαίνομαι να βλέπω τηλεόραση, η απόσταση από εκεί που κάθομαι είναι 2 μέτρα και πολύ λέω. θέλω κατά βάσην να συνδέω το laptop ως προτζέκτορα και να βλέπω εκεί τις σειρές μου αφού τις κατεβάζω που τις κατεβάζω full hd (είναι και η οθόνη του laptop). Δηλαδή χαλαρή ξάπλα στο κρεβάτι και να βλέπω και υπότιτλους. Τώρα έχω νομίζω 21" αλλά παλιά...
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 λοιπόν γενικά δεν τρελαίνομαι να βλέπω τηλεόραση, η απόσταση από εκεί που κάθομαι είναι 2 μέτρα και πολύ λέω. θέλω κατά βάσην να συνδέω το laptop ως προτζέκτορα και να βλέπω εκεί τις σειρές μου αφού τις κατεβάζω που τις κατεβάζω full hd (είναι και η οθόνη του laptop). Δηλαδή χαλαρή ξάπλα στο κρεβάτι και να βλέπω και υπότιτλους. Τώρα έχω νομίζω 21" αλλά παλιά... Ωραια ,ευκαιρια λοιπον να ερθεις στον 21ο αιωνα εχεις παρει ηδη την 40αρα απλα δεν το ξερεις ακομα .
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ωραια ,ευκαιρια λοιπον να ερθεις στον 21ο αιωνα εχεις παρει ηδη την 40αρα απλα δεν το ξερεις ακομα . εγώ την 40άρα θέλω λόγω sony, αλλά αν ο πατέρας που έχει αίσθηση του χώρου λέει τεράστια, δίκιο θα χει
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εγώ την 40άρα θέλω λόγω sony, αλλά αν ο πατέρας που έχει αίσθηση του χώρου λέει τεράστια, δίκιο θα χει Ηmmm δωσε μου το τηλ. του πατερα σου να του εξηγησω καποια πραγματα
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 2 μέτρα απόσταση = 40". Τρέχα σου λέω καλά γυναίκα είμαι μη με παίρνετε και πολύ τοις μετρητοίς με τις αποστάσεις! με την 21" βλέπω πχ και η 40κτ που έχουμε στο σαλόνι μου φαίνεται πολύ μεγάλη για το δωμάτιο :/
cabdik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 λοιπόν γενικά δεν τρελαίνομαι να βλέπω τηλεόραση, η απόσταση από εκεί που κάθομαι είναι 2 μέτρα και πολύ λέω. θέλω κατά βάσην να συνδέω το laptop ως προτζέκτορα και να βλέπω εκεί τις σειρές μου αφού τις κατεβάζω που τις κατεβάζω full hd (είναι και η οθόνη του laptop). Δηλαδή χαλαρή ξάπλα στο κρεβάτι (!!!!!!!)και να βλέπω και υπότιτλους. Τώρα έχω νομίζω 21" αλλά παλιά... υπο αυτην την οπτικη, δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα που μπορεις να κανεις στο κρεββατι... αλλα τελος παντων, ας μην παρεκτραπω.....!!!! αν εχεις τον χωρο, παντως να βαλεις 40αρα, μην λυπηθεις τα +50€ που κανει παραπανω. ειναι αλλη αισθηση..!!! κι ασε τον μπαμπα να λεει....! 1
kostas_dr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 32" μόνο για τηλεοπτικές σειρές και πολύ μικρή απόσταση θεάσεως. Για ταινίες δεν λέει. Άκου και μένα, που μέχρι πριν απο λίγο καιρό 32αρα είχα. 2
johnbond Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εγώ έχω 55άρα στο δωμάτιο μου.. Τηλεόραση βλέπω γύρω στα 3 μέτρα αλλά άμα παίζω παιχνίδια κάθομαι γύρω στα 2 και κάτι. Μια χαρά θα είσαι με τη 40άρα..Δεν είναι σαν τις παλιές που φοβόμασταν να κάτσουμε κοντά λόγω ακτινοβολιας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα