blueangel3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εδω και μερες ο υπολογιστης μοθ δεν βγαζει ηχο ....βγαζω-βαζω τα ηχεια δεν γινεται τιποτα, τι να κανω ? μηπως τιποτα η καρτα ηχου .. η μητρικη στον υπολογιστη ειναι η ASUS P8H77-V LE
makfil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μήπως έχεις πειράξει, άθελά σου, την πηγή ήχου; Control panel/ sound
makfil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Στο Control panel/ sound/ playback σου δείχνει ποια πηγή ήχου έχεις ορίσει. Έλεγξε αν έχεις τη σωστή.
makfil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Βρήκες την ενότητα Sound στο Control Panel; Έχω τα 7 αλλά πρέπει να είναι περίπου στην ίδια διαδρομή. Η πρώτη καρτέλα που ανοίγει (Playback) έχει όλες τις πηγές ήχου που μπορεί να παίζουν.(Speakers, Headphones, Digital Audio) και αν είναι επιλεγμένη άλλη πηγή από αυτή που έχεις δεν θα έχεις ήχο.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 τρολλάρεις; έχεις το σύστημα της υπογραφής και έχεις xp πάνω;
blueangel3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 δεν μου βγαζει καποια επιλογη αυτο ειναι το προβλημα xristara12 οχι απλα το συστημα στην υπογραφη ειναι το gaming pc και αυτο που αναφερομαι ειναι κανονικο ...
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ξαναπέρνα τον driver του ήχου απο το site του κατασκευαστή της μητρικής και πες μας αποτέλεσμα.
blueangel3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 δεν μπορω να το βρω μηπως μπορεις να μου το βρεις και να τον κατεβασω ? παιδια αφηστε το ολα οκ κατεβασα τον driver και ολα ενταξει..ευχαριστω για την βοηθειαα !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα