Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους  ,αγόρασα ένα mac μεταχειρισμένο αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με τρεμόπαιγμα του φωτισμού της οθόνης μήπως ξέρει κάτι κάποιος καθότι ολίγον Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ!!!!!!!!!! :fear:

PS Στο ξεκούδουνο κάνει μια πτώση σα να της χαμηλώνεις απότομα τη φωτεινότητα :confused:

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα   OSX εκδοση 10.9.4 και δυστυχώς δεν έχει την επιλογή που μου δείχνεις.

Να υποθέσω οτι την γ........σα;

Βέβαια παίζει και η επιλογή οτι του χρωστάω ακόμα του τύπου άλλα 100 ευρώ οπότε μάλλων θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο έτσι και μου κάνει κόλπα

PS Συγνώμη που δεν απάντησα ποιό νωρίς αλλά ήμουν εκτός το ΣΚ.

Δημοσ.

Καλημέρα OSX εκδοση 10.9.4 και δυστυχώς δεν έχει την επιλογή που μου δείχνεις.

Να υποθέσω οτι την γ........σα;

Βέβαια παίζει και η επιλογή οτι του χρωστάω ακόμα του τύπου άλλα 100 ευρώ οπότε μάλλων θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο έτσι και μου κάνει κόλπα

PS Συγνώμη που δεν απάντησα ποιό νωρίς αλλά ήμουν εκτός το ΣΚ.

Πόσες ίντσες ειναι η οθόνη ?
Δημοσ.

Καλημέρα ακολούθησα το link που μου έδωσες και μάλλων τελείωσε το πρόβλημα μου μέχρι στιγμής δεν μου ξανάκανε τίποτα και μπορώ να πω ότι τρέχει και αρκετά ποιό γρήγορα ,ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια σου 

Δημοσ.

Ναί λείπει αλλά λίγο με ενδιαφέρει και πάλι σ ευχαριστώ.

PS αν ποτέ χρειαστείς βοήθεια σε ότι έχει σχέση με μηχανικά αυτοκινήτου θα χαρώ πολύ να εξυπηρετήσω.

PS χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου το είδα στο προφίλ σου.

Δημοσ.

Kαλημέρα δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, σήμερα που τον άνοιξα την ώρα που πήγα να ρυθμίσω τη φωτεινότητα μου έκανε ένα βύθισμα και δεν είναι τόσο φωτεινή η οθόνη τώρα όσο εχτές μετά τις ενέργειες που έκανα τέλος πάντων θα το ξανακοιτάξω απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε .

Δημοσ.

Όποτε βρεις χρόνο να ασχοληθείς, γράψε εδώ αν θες βοήθεια. Στη θέση σου θα έκανα ένα μια καθαρή εγκατάσταση Mavericks κι αν συνεχιστεί το πρόβλημα θα μιλούσα/πήγαινα στη Document.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...