Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Όντως, πολύ καλό. Ενημερωτικά, από τα 13 popup-tests η Google toolbar μου πέρασε τα 11 με επιτυχία, ενώ επετρεψε και τα 4 "καλά" popups του τέστ της επόμενης σελίδας. Not bad at all...
gv Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Εγκατέστησα την google toolbar και απο τα 13 τέστ δεν πέρασε τα ακόλουθα Come & Go Test Floating popup Modeless Window Drop down Popup Floating banner Sticky popup και το popup ad filter που χρησιμοποιώ σε αυτά δεν τα κατάφερε. 13-6=7 ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !! XP-PRO
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Όταν λες να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας εννοείς εμένα? Πιστεύεις ότι έχω κάποιο κέρδος να διαφημίσω την toolbar της Google? Σου πέρασε απ'το μυαλό ότι μπορεί να έχουμε διαφορετικές version της μπάρας πριν με κατηγορήσεις?
lefterhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Συνδυασμος google toolbar και ad-purger: Ανοιξε μονο 1 pop-up στο 3ο τεστ. 8)
gv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 fysika kai esena ennoo afou apantisa meta apo sena kai den mesolavise kanenas allos meta3y mas. poia version exeis na tin dokimaso kai auti kai na sou zitiso sygnomi ?
damn3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Drop down Popup Sticky popup an kai den nomizw pws ta parapanw einai popups... me Mozilla .
Edgar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 emena me mozilla mouse over drop down kai sticky.....
madsc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Α μόνο η toolbar παίζει ρόλο δηλ; Security Settings? Updates? Πειράγματα registry? Χαλαρώστε! sc
Jastonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 re paidia, emena me xalase pou h google toolbar mou kane block OLA ta pop-ups... akoma k ta xrhsima (opws me ta new msgs sto insomnia)
BLISS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 To PopUpCop den anoi3e kanena neo para8uro. An e3eresoume 2 tests pou bgazoun in page floaters (test 6 kai 8) kai oxi nea windows, ta phge mia xara. Epishs anoi3e ola ta safe pops. Kai to eixa gia metrio...
gv Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Εγώ πάλι χωρίς popup blocker δεν είδα να ανοίγει κανένα παράθυρο με IE. Φυσικά JAVA ACTIVE-X και SCRIPTING ... , όλα απενεργοποιημένα. Η σελίδα http://www.popuptest.com/software/popblock.html δίνει κάποια βαθμολογία των προγραμμάτων η οποία θεωρητικά προέκυψε με τα ίδια settings. Όποιος πάντως με default settings IE - XP-PRO - όλα τα updates του ΙΕ -απενεργοποιημένες λειτουργίες popup blocker κάποιου firewall (πχ NORTON) βγάλει καλό σκόρ ... ας ποστάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.