graphist83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Την πρόταση μου στην εκανα. Μαλιστα την δικαιολόγησα και τεχνικα. Σε αυτα τα λεφτα ολες οι tv ειναι παρόμοιες και κατα βάση απο μέτριες και κάτω. Δεν ενσωματώνουν καποια ιδιαίτερη τεχνολογία τοσο στην επεξεργασία των γραφικων οσο και σε αλλες ευκολίες - εξοπλισμό. Απο εκει και περα υπαρχει και η υποκειμενική κριση του καθενός στο θεμα εικονα. Αρα εκει επιλεγείς μονος το τι σου αρεσει και σε γεμιζει. Αν σε χαλανε τα 50Hz (100 ψευτοhz) τοτε κανε μια μικρη υπέρβαση και βρες την 40ΕΗ6030. Ειναι μοντελο 2013 με 100hz πραγματικα και την αριστη τοπολογια full array back-light led που ομως πήγε άπατη ελεω slim design που ηθελε ο κοσμος. Ειχε βγαλει ομως 0,03 nits μαυρο. Καλυτερο ακομα και απο τις κορυφαιες Η8000 και 4Κ!!! Την πουλάνε ακομα μερικοί Κωτσοβολοι κοντα στα 400€ εαν θυμάμαι.
georgetam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δύστυχος είναι πολύ ακριβή, και εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο αλλά δύστυχος δεν μπορώ να δώσω πάνω από 350 ευρό. Αν κοιτάξω αυτή που μου έστειλε προηγουμένως ο Κώστας http://www.skroutz.gr/s/4030240/Samsung-UE40F5000.html θα σωθεί καθόλου η κατάσταση? Αν είναι αρκετά καλύτερη τότε ας θυσιάσω της 2 ίντσες της LG, και να πάρω την Samsung. Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά με ενημέρωσαν πως ίσως αύριο ανέβει πάλι η LG και θέλω να αποφασίσω.
king2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δύστυχος είναι πολύ ακριβή, και εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο αλλά δύστυχος δεν μπορώ να δώσω πάνω από 350 ευρό. Αν κοιτάξω αυτή που μου έστειλε προηγουμένως ο Κώστας http://www.skroutz.gr/s/4030240/Samsung-UE40F5000.html θα σωθεί καθόλου η κατάσταση? Αν είναι αρκετά καλύτερη τότε ας θυσιάσω της 2 ίντσες της LG, και να πάρω την Samsung. Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά με ενημέρωσαν πως ίσως αύριο ανέβει πάλι η LG και θέλω να αποφασίσω. Μια χαρα ειναι και η συγκεκριμενη samsung για τα χρηματα της.
graphist83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 προτιμησε την 40Η5000 που ειναι νεο μοντελο. Εχουν 30 ευρω διαφορα..
georgetam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Για αυτή την Samsung που μπήκε μόλις σήμερα σε προσφορά έχουμε κάποια άποψη? http://www.skroutz.gr/s/4867119/Samsung-UE40H5500.html Θα έδινα για Smart 50 ευρό παραπάνω αλλά μήπως πιστεύεται πως πέφτει σε σχέση ποιότητα εικόνας με άλλες αντίστοιχες Samsung σε παρόμοιες τιμές?
graphist83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Είναι η ίδια ακριβώς με την Η5000 αλλά με πλατφόρμα smart. Καμία υποχώρηση.
georgetam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τέλεια! αυτό περίμενα να ακούσω. Θα πάω να την δω σήμερα και από κοντά και αν μου αρέσει και εμένα θα δώσω τελικά 65 ευρό παραπάνω και θα την πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα