Porg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ότι λέει ο τίτλος, θέλω να αλλάξω τη rom απο αυτή: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/development-gt-i9100-resurrection-remix-t1436854 σε αυτή: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686 Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω πέρα απο αυτό: Installation with Full wipe:-Download, and save zip to internal sdcard-Go to recovery, Select Wipe data, Wipe cache-Go to Advanced and Select Wipe dalvik cache-Go to Mounts and storage, select Format system, Format preload-Select Install Rom from SD cardNote, first boot takes about 5-10 mins, so don't panicReboot device Το αρχείο που αναφέρει είναι αυτό εδώ; May 7, 2014 I9100XWMS3_NeatROM_v6.3_AromaMD5: 4841b9bee2869536c158da10bf08e726 Μου έκανε εντύπωση το μέγεθος του zip, ήταν κάπου 800mb! Κάποιο άλλο αρχείο που πρέπει να κατεβάσω;
Porg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω απο rom κτλ, διάβασα λίγο 2-3 forum είδα ότι λένε καλά λόγια για την neat μου άρεσαν και τα screenshot που είδα οπότε λέω να πάω σε αυτή
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Νορμαλ είναι το μέγεθος (ειναι ολο το os). Ακολουθησε ακριβως τις οδηγιες που παρεθεσες και θα εισαι οκ. Δεν περνανε όλες μεσω odin κάποιες ειναι μονο για cwm
Porg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οκ ευχαριστώ θα το κάνω αργότερα σήμερα! Κάτι διάβασα για kernel, μερικοί πρότειναν το apollo αν θυμάμαι καλά Αυτό είναι στο zip και μπαίνει αυτόματα κατα την εγκατάσταση η πρέπει να κατεβάσω άλλο αρχείο;Νομίζω στη προηγούμενη rom έβαλα ξεχωριστά κάποιο kernel που μου πρότειναν
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Κατα την εγκατασταση λογικα θα εχεις επιλογες κερνελ. Τωρα αν θελεις αλλον πρεπει να τον κατεβασεις ο ίδιος
Porg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Κατα την εγκατασταση λογικα θα εχεις επιλογες κερνελ. Τωρα αν θελεις αλλον πρεπει να τον κατεβασεις ο ίδιος Είναι εύκολο να βρεις κάποιο link για τον apollo;Μη κάνω καμιά βλακεία και δεν είναι για τη rom που θέλω δεν νιώθω πολύ απο αυτά Αυτή είναι η rom: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686 σε ένα σημείο στο πρώτο post γράφει Option to install: - Lite ROM + Bloatware - Extra Lite ROM + Bloatware Thanks to @avirk - Full ROM Kernels: - XWMS3-5.15.9-PhilZ - Apolo Light v4.14 Thanks to @pedestre - Apolo Regular v4.14 Thanks to @pedestre μήπως υπάρχει kernel στο αρχείο που κατέβασα και θα πρέπει να το επιλέξω κατα την εγκατάσταση; και μια τελευταία ερώτηση, πρώτα βάζουμε το kernel η τη rom;
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ωπα από ότι φαίνεται περιεχεται ο κερνελ και απλα θα σου ζητηθεί κατά την εγκατάσταση. Κανονικα μπαίνει πρώτη η ρομ και μετά ο κερνελ. Για την ιστορια αυτο γινεται επειδη παντα η ρομ περιέχει κερνελ οποτε αν το κανεις αντιστροφα δεν εχει νόημα γιατι θα περασει ο κερνελ της ρομ. Go for it το s2 ειναι πρακτικα unbrickable δε θα εχεις θεμα Κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης (aroma λεγεται το user interface που θα δεις) θα σου ζητήσει να διαλέξεις ποιον κερνελ θα βαλεις.
vrwmiaris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ο Apollo έχει πειραγμενες συχνότητες λειτουργίας του Κερνελ γι αυτό βλέπεις 2 διαφορετικές εκδόσεις πρόσεξε τι γκρουπ τηλέφωνο έχεις γιατί δεν θα λειτουργεί σωστά , Εσύ θα βάλεις philz.Όλες οι ρομ έχουν Κερνελ μέσα στο ζιπ τους δεν υπάρχει πουθενά σκέτη ρομ, απλά αυτοί έχουν bln
Porg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Μια τελευταία ερώτηση, εδώ τι διαλέγω: Choose the Toggles you want to Install:- 10 Toggles- S5 Stock Toggles Οκ το πέρασα και δείχνει να δουλεύει άψογα! Ευχαριστώ όσους βοήθησαν! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από Porg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα