BL4CK_T1G3R Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 καλησπέρα παιδιά.αυτές τις μέρες στήνεται το σύστημα της υπογραφής μου από έναν φίλο τεχνικό, μιλώντας σήμερα μαζί του μου είπε ότι έχει κολλήσει σε ένα σημείο.βάζοντας σε primary τον ssd η τον hdd αναλογα, όλα δουλεύουν ρολοι, βάζοντας όμως και τους δυο μαζί, και δοκιμάζοντας και τα υπόλοιπα σατα connectors κολλάει όλο το σύστημα, και μετά από reboot το ίδιο.ξέρετε τίποτα?έχεις κάποιος την ίδια μητρική να βοηθήσει λίγο?γιατί έχουμε κολλήσει και οι δυο μας.
Donatos Diamantis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε να κάνεις bios update στην πιο πρόσφατη έκδοση άμα δεν την έχεις http://www.msi.com/support/mb/Z87G45_GAMING.html#down-bios
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Επίσης ας δοκιμάσει στους δίσκους να παίξει με ide ή ahci mode και αν το κανει τα ίδια και με τα 2 1
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 σας ευχαριστώ παιδιά.να κάνω ένα μικρό update, κάτι που ξέχασα να αναφέρω, μου έλεγε ο φίλος ότι όταν τους βάζει μαζί (ssd+hdd) ξέχωρα ότι κολλάει, ξέρω γω.επίσης, δεν τον βρίσκει, σαν να μην υπάρχει ο hdd... :/θα δοκιμάσουμε τα παρακάτω και θα ενημερώσω για οποιανδήποτε αλλαγή, η συμπεριφορά.
giorgosathens Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ας τον δοκιμάσει κ σ'ένα άλλο pc τον δίσκο, μήπως φταίει αυτός. Αλλιώς αυτά που είπαν τα παιδιά. Bios update κ να παιξει με το sata mode.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 δεν γίνεται τίποτα παιδιά, δοκιμάστηκε και σε άλλο pc και έβγαλε και blue screen. πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και πάω για Rma.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα