Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλα μπορεις να βρεις με 4000 με τα κρητηρια που θελεις στο www.car.gr

Honda Civic με 4000 δυσκολο να βρεις αλλα αν βρεις παρτο με κλειστα ματια από θεμα αξιοπιστίας εστω και με καποια παραπανω χλμ στο κοντερ του

Γιια τα Ibiza επειδή ειχε ο γιος μου το 1400αρι με τα 101 όμως αλογα εγω θα το προτεινα . Το κρατησε ένα χρονο και με υγραεριο μια χαρα ηταν

Το αλλαξε για ΤΤ αλλα πιο παλιο

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση, το μήνυμα σου δεν είναι καλογραμμένο και δεν βγάζω και πολύ άκρη.

Τώρα, εγώ γενικά στη ζωή έχω την άποψη πως πρέπει να ρισκάρεις. Αν ήμουν στη θέση σου δηλαδή, πιθανόν να το έκανα.

Απλά πάρε δυο πράγματα πολύ σοβαρά υπ'όψιν σου.

1. Το αυτοκίνητο είναι σαν ένα μωρό παιδί. Δεν υπάρχει άστο λίγο, δεν παθαίνει τίποτα και τέτοια. Αν θέλεις να έχεις καλό και ασφαλές όχημα και φυσικά να είσαι νόμιμος, πληρώνεις.

2. Βεβαιώσου όσο είναι αυτό δυνατόν, ότι μέσα σε αυτήν την τραγική συγκυρία οικονομικά και εργασιακά, δεν κινδυνεύεις να βρεθείς άνεργος.

Από εκεί και πέρα, προσωπική σου απόφαση.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωριζετε πανω κατω τ καταναλωση εχει τ φιεστα τ 1250 ;;;

Φιλε slimdata καθομαι κ ζυγιζω τ πραγματα και τ βλεπω ισως καταφερουν και μ δινουν κ οι γονεις μ ενα 50αρι τ μηνα αλλα εχω ψηθει πολυ με τ φιεστα

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη αναζητηση βρήκα αυτα:

Κατανάλωση

Μέση τεστ 9,48 λίτρα/100 χλμ.

Μικτές συνθήκες 8,3 - 11,6 λίτρα/100 χλμ.

Ρεζερβουάρ 42 λίτρα

Αυτονομία 440 - 630 χλμ.

Ταξίδι* 6,65 λίτρα/100 χλμ.

* μέση ECE (25/25/50%)

Τυποποιημένη (ECE)

πόλη 7,5 λίτρα/100 χλμ.

90 4,8 λίτρα/100 χλμ.

120 6,8 λίτρα/100 χλμ.

Δημοσ.

Και γω τ βρηκα αυτο κ γενικα δεν βρηκα κατι αλλο απλα μ φανηκαν αρκετα τα 9.48 λιτρα ανα 100 εγω περιμενα τ πολυ μεχρι 7.5 γ μεσα στ πολυ καθως δεν ειναι πολλα κυβικα κ ουτε πολλα αλογα

Δημοσ.

Και γω τ βρηκα αυτο κ γενικα δεν βρηκα κατι αλλο απλα μ φανηκαν αρκετα τα 9.48 λιτρα ανα 100 εγω περιμενα τ πολυ μεχρι 7.5 γ μεσα στ πολυ καθως δεν ειναι πολλα κυβικα κ ουτε πολλα αλογα

Δε ξέρω κατα πόσο είναι σωστό... Θα πάω να βρω το βιβλίο του αυτοκινήτου το απόγευμα να στα δείξω απο εκει...

Νομίζω πάντως ότι γύρω στα 8 είναι μέσα στην πόλη, 9,5 μου κάνει πολυ...

Δημοσ.

Έτσι όπως το βλέπω μάλλον από 4Τροχούς το πήρες.

Μην ξεχνάμε πως στις δοκιμές τα λιώνουν.

Αντίστοιχη κατανάλωση είχαν βγάλει και στο 1200αρι Punto μου.

Όσο καιρό το είχα όμως, όσο και να προσπάθησα μιας και ελάχιστα ενδιαφερόμουν τότε για την κατανάλωση σε μικτές συνθήκες πάνω από 7,5 λίτρα/100χλμ δύσκολα έβλεπα.

Βλέπε και εδώ για καταναλώσεις:

http://www.spritmonitor.de/en/overview/17-Ford/147-Fiesta.html?constyear_s=2002&constyear_e=2006&power_s=75&power_e=76&powerunit=2

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα κοίταζα και Hyundai Getz. Εξαιρετικό για τα λεφτά του αυτοκίνητο, και εντελώς αστείο (ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα) κόστος συντήρησης αν ξέρεις από πού να πάρεις τα (original) ανταλλακτικά του. Δεν σπάει δεν χαλάει. Προσοχή μόνο στα νοικιάρικα και μόνο από ιδιώτη με βιβλίο σέρβις. Έχεις δει πολλά getz να είναι πάνω σε οδική βοήθεια; Εγώ πριν το πάρω ρώτησα όσους περισσότερους μάστορες μπορούσα στην περιοχή μου, και ήταν λες και ήταν "μιλημένοι".

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ καταρχαςφιλε paylidis ,οσο αναφορα το getz τωρα παλια τ εβλεπα κ μ φαινοτανε πολυβκουβαςβτωρα βλεπω τν τιμη τ π ειναι χαμηλη και καπως με δελεαζει βεβαια τ φιεστα ειναι πολυ πιο ομορφο κατα τν αποψη μ κ ισως κ ποιτικα καλυτερο, τωρα για πειτε μου τ getz το 1300 εχει ιδια αλογα με τ φιεστα τ 1250 ;;; ποιο ειναι κατα τν γνωμη σας ποιοβποιοτικο;; ποιο γρηγορο και πιο ασφαλες, μεταπωλητικα λογικα τ getz φευγει πιο ευκολα σωστα;; εσεις ποιο θ επιλεγατε φιεστα η getz;; εχω δει απο getz αυτα τα 2 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5368516/ στο μεταξυ εχω παρατηρησειπως οτι αυτοκινγτο εχει αυτος ο μαντρας φευγει μεσα σε ωρες η και μερες παντως τιποτα δεν τ μενει

Εχω δει καυτο να πω τν αληθεια μ αρεσε ποιο πολυ

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5052218/

Δημοσ.

Και κατα τη δική μου γνώμη το Getz είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο ωστόσο δε στο πρότεινα μιας και αφενός είναι λόγο ψεύτικο σαν δέσιμο/κατασκευή (Οκ τα περισσότερα κορεατικα έτσι είναι) και αφετέρου είναι 1300 οπότε πας σε άλλη κλίμακα τελών πάλι (240€)...

Μεταπωλητικα βλέπω το φιέστα να κρατάει αξία ενώ και ποιοτικά είναι σαφώς καλύτερο.

Σα συντήρηση λόγω των 5-30 που θέλει το ford το σέρβις θα είναι καμία 10-15€ ακριβότερο μιας και είναι ακριβότερα και τα λάδια...

Δημοσ.

Απο ποιοτικα και γω αυτο πιστευω ο μονος π τ κοιταξα ειναι επειδη ειναι πιο φθηνο βασικα εγω βλεπω πως εχουν ιδια τελη συμφωνα με αυτο http://m.gocar.gr/news/feed/11050,Telh_kykloforias_2014.html?gclid=CLLa2YrTicACFRHHtAodbT8ApA

Ποιο εχει πιο πλλα αλογα;;; παντως κλεινω προς φιεστα και απο τεταρτη πεμπτη ελπιζω να παω να δω κανα δυο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...