Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μιας και το navibox δεν υποστηρίζεται πια σκέφτομαι για αγορα ενός συστηματος πλοήγησης αλλα τα pna mls τα βλεπω μεχρι 5 ιντσων και συνηθισμένος σε 7αρα kenwood μου φαινοντε μικρα Ειδα ότι υπαρχει tablet mls με 7αρα οθονη και συστημα πλοήγησης destinator Εχει καποιος θετικη ή αρνητικη γνωμη ? Ευχαριστω.
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν θες μαζι με προγραμμα πλοηγησης να εχεις και τις λειτουργιες ενος tablet χτυπα το mls.Αν σε ενδιαφερει ξεκαθαρα το gps παρε ενα αυτονομο μονο για αυτη τη δουλεια.Η mls ειναι κορυφη στην πλοηγηση
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν με ενδιαφερει καθολου να εχει δυνατότητες tablet αλλα μεγαλη οθονη και από ότι ειδα η mls δεν εχει πανω από 4ή 5 ιντσων σχετο gps (pna)
UncleKim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Απο επώνυμα, έχει η Garmin ένα, που είναι 7 ιντσών. Βέβαια το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 280-300 € για αυτό, κ δεν ξέρω αν θέλεις να διαθέσεις τόσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω.Και πολλα είναι τα ευρω και εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην mls τουλάχιστον για χαρτες Ελλαδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα