alextrela172 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 O στοχος ειναι να μπορεις να το ενεγοποιεις/απενεργοποιεις.Τωρα που βρησκεται η επιλογη,ειναι αλλη ιστορια. Στα 9,οσο αφορα το desktop,το μονο που θα κανει,ειναι να τα ορισει σαν default και να ξαναπροσθεσει το κλασσικο start menu,κατι που δεν επρεπε καν να το αφαιρεσει,απο την αρχη!Τιποτα αλλο ουσιαστικα! Μακάρι. Μην ξεχνάς ομως οτι αλλαξε απο τα 8 στα 8.1 σε παρα πολύ σύντομο χρονικό διαστημα χωρις τρελές αλλαγές / διαφορές για το μέσο χρήστη και οτι αυτό που συζητάμε τώρα εδω ΕΠΡΕΠΕ ηδη να είναι στα 8.1 by default. Και οχι με update και ηλίθιες ανακοινώσεις. Οπως και τα 7άρια θα έπρεπε να ειχαν SP2. @alextrela172 Δεν ειπαμε να το καταργήσει σε μηχανήματα αφης η τηλέφωνα ουτε να γίνει πιο δυσχρηστο. Αλλά τουλάχιστον στα desktop/laptop να διορθώσει αυτο το λάθος. To Metro σε τηλέφωνο και ταμπλέτα μια χαρά λειτουργεί. Ο desktop χρήστης εχει ήδη επιλογές πχ να μπουταρει κατευθείαν στο desktop,να βάλει κλασικό start menu έστω με άπειρες τρίτες εφαρμογές διαθέσιμες,εχει διευκολύνει απείρως με φαίνεται τελευταία update τους χρήστες που δουλεύουν μονο με ποντικοπληκτρολο.Δεν πρέπει όμως και τους χρήστες με αφή να τους αφήσει ξεκρέμαστους,που στην ουσία το κομμάτι αφή θέλει ήδη αρκετή βελτίωση αφού πολλές ελλείψεις εχει και τώρα και φωνάζουμε τόσο καιρο να τα βελτιώσει και παει να κατάργηση τα οποία λίγα ευχρηστα και θετικά της αφής,ενω του desktop στην ουσία έχετε βελτιωμένα windows 7 και είσαι ήδη ολοκληρωτικά έτοιμο.!!Αλλοπροσαλη και πέρα ως πέρα λαθεμένη η κίνηση της @ektor:Ελπίζω οπως τα λες να ειναι διότι πιο λογικό μου ακούγεται. Διότι θα μιλάμε για χοντρή πατάτα απο τη MS. MS.Sent from my iPad using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Περιμένω να ενοποιήσουν από τώρα τις εκδόσεις τους στο surface.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αφαιρέθηκαν flame μηνύματα. Μην το συνεχίσετε, εσείς θα χάσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanourisfz6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εγω δεν ξερω τι λετε με αυτο κανω την δουλεια μου ολη ημερα εν κινηση ελαφρυ και παει σφεντονα ευτυχως που τα βγαλανε σε ταμπλετες http://www.notebookcheck.net/Asus-announces-the-Transformer-Book-T100-Windows-convertible.104340.0.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σου πιάσαν λίγο τον κώλο μου φαίνεται. Εγώ τα πήρα 120 περίπου απο amazon.Και 30 ευρώ απο την HP για το παλιό λάπτοπ που είχε vista. Αυτά θα χρησιμοποιηθούνε σε δεύτερο desktop αργότερα. Τα πήρα άμεσα όταν βγήκαν και retail, χωρίς περιορισμό στον αριθμό εγκαταστάσεων. Αν θυμάμαι καλά, παντού είχαν την ίδια τιμή, το είχα ψάξει. Είσαι σίγουρος οτι τότε η amazon τα είχε 120 ευρώ σε retail έκδοση? αν ναι τότε έχεις δίκιο. Φιλε μου για να παιξει η AMIGA βιντεο ηθελες κανα 500αρι χιλιάδες δραχμες συν καρτα ηχου σε Zorro. Και μονο σε DESKTOP AMIGA. Δηλαδη σε Α4000D που ειχε και 1.5 εκατομμυριο δραχμες το 91. 2χιλιαρη μουφα 3χιλιαρη ετσι κι ετσι. Δεν ειχαν ολοι χρήμα τότε να παιρνουν accelerators και Zorro καρτες. Εκτός αν ανέφερες την AMIGA ετσι για να κάνουμε κουβεντα. Δεν μιλάμε βεβαια για Tower AMIGA διοτι βγηκαν κομμάτια μετρημένα στα δάχτυλα και ηταν και πανακριβα και σπάνια στην ελληνική αγορα. Οιconsole AMIGA τότε οπως Α500,Α600,Α1200 και CD32 δεν μπορούσαν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ με το τότε hardware παρα να μπουτάρουν καμια δισκετούλα και να τρέξουν κανα Workbench. Αντε η 1200 αν εβαξες καναν 030 να τρέξει απο δίσκο το Workbench και κανα παιχνίδι με 89 δισκετες που απαιτούσε εγκατάσταση στο δίσκο. Οσον αφορά το θέμα τώρα....... Τα XP και τα 7άρια είναι απο τα καλύτερα Win OS. Για τα W8/8.1 H αλήθεια ειναι οτι θα έπρεπε τουλάχιστον για τα PC (δεν μιλαμε για τηλέφωνα και ταμπλέτες) να υπάρχει μια κωλοεπιλογή και για το Μετρο και την Charm Bar καπου μεσα στο Control Panel. Σε πανω απο 10 SSD παντως που δοκίμασα τα 8/8.1 πανε ΙΣΩΣ λιγο καλυτερα. Σε real use εννοείται. Τα bench τα έχω λίγο χ@σμένα. Για τα 9άρια θα επιθυμούσα βέβαια και ενα κλασικό Start Button κατ'επιλογή. Και οχι με 3rd party junk. Πλάκα κάνετε ετσι? Τα windows τα έχουμε για τον ίδιο λόγο που τα έχουμε εδώ και χρόνια... GAMES!!! Μονοπώλειο βλέπεις το dx. Παρέλαβε τη σκυτάλη από τη 3dfx που τότε μονοπωλούσε με το δικό της glide. Όσο για την Amiga500, να σου θυμίσω οτι το λειτουργικό από τη δισκετουλα έκανε multitasking πολύ πριν το δούμε σε PC και μάλιστα πραγματικό multitasking λόγω αρχιτεκτονικής RISC του επεξεργαστή που είχε. ΤΑ καλύτερα παιχνίδια, επιπέδου coin up, στο σπίτι σου πάμφθηνα και αν ήθελες και στην τηλεόραση. Έβγαζε rgb ρε την εποχή που τα PC ήταν ασπρόμαυρα! Ασύλληπτες ικανότητες για προγραμματισμό, κακώς ο κόσμος τη νομίζει παιχνιδομηχανή. Και δε μιλάω για τις ακριβές εκδόσεις. Απλά η εταιρεία, στρογγυλοκάθησε στις δάφνες της, ξεπεράστηκε και πέθανε. Δέκα χρόνια τους πήρε να τη φτάσουν και να την περάσουν. Είδες τι κάνει η έλλειψη ανταγωνισμού? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spazyjay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Windows 8.1 pro boot κανονικο και οχι hibernate σε 4" σε λαπτοπ i3 ενω σε εφταρια ηθελε 11" και εχω απαλλαγη απο ενα σωρο μικροπλοβληματα σε photoshop,lightroom κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristos Kandy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Windows 8.1 pro boot κανονικο και οχι hibernate σε 4" σε λαπτοπ i3 ενω σε εφταρια ηθελε 11" και εχω απαλλαγη απο ενα σωρο μικροπλοβληματα σε photoshop,lightroom κλπ. Παρομοιως φιλε μου. Widows 8.1 Pro σε laptop με χαρακτηριστικα που φαινοντα παρακατω. Τρομερη διαφορα σε σχεση με τα 7SP1. Φαντασου και εγω illustrator & video rendering & encoding δουλεια κανω και μιλαμε για τρομερα πραγματα..Ασε που με Onedrive εχω τα παντα με ενα απλo login σε οποιοδηποτε pc με windows 8. Οσο αφορα τα Windows 9 νομιζω οτι θα ειναι φυσικα καλυτερα απο τα 8.Χ, αλλα ακομα μια φορα θα πω οτι οι περισσοτεροι χρηστες δεν ξερουν απλα να τα χρησιμοποιουν μη γνωριζωντας την πληρη παραμετροποιηση των windows. Και η charm bar απενεργοποιειται και με εξωτερικα προγραμματα κανεις το start button σαν τα 7αρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 η επέλαση το ΛΟΓΙΚΟΥ! Ολα στην σωστή κατεύθυνση. Να μην τα ξαναγράφουμε. Αν τα 8άρια ήταν "καλά" και "πετυχημένα" θα το ξέραμε. Δεν είναι τα 8.1 που βελτίωσαν τα 8, είναι το classic shell (που δεν περίμενε να βγούν τα 8.1 για να μπείς σε.. desktop mode, έλεος!) και τίποτα άλλο. Τα 8άρια θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση ενός λάθους πειράματος. θα συναγωνίζονται την αποτυχία των VISTA (για άλλους λόγους, το ένα για επιδώσεις στην πρώτη έκδοση και το άλλο για το αισχρό ταμπλετ UI). Πολύ τα άργησαν 9άρια. Τι τα λεν και δεν τα βγάζουν. Υ.Γ. ektor φίλε μου, μπορείς να κρατήσεις ένα συλλεκτικό αντίγραφο των 8αριών αφού σου αρέσουν μετά την κυκλοφορία των 9.Χ. Πιστεύω θα παίρνουν updates για πολλά χρόνια ακόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spazyjay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τωρα εχουμε τα 8.1 οταν βγουν τα 9 καλως να βγουνε να τα βαλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πολύ τα άργησαν 9άρια. Τι τα λεν και δεν τα βγάζουν. κάθε 3 χρόνια βγαίνουν συνήθως, οπότε υπομονή για κάνα χρόνο και 3-4 μήνες ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 επειδη ο καθενας μπορει να λεει το μακρυ και το κοντο του αιωνιως -και μπραβο του- παραθετω μια ενδιαφερουσα αποψη απο το zdnet που ειναι και το αρχικο αρθρο και εκει γινεται αντιστοιχη κουβεντα απτους χρηστες, εκτος απο τα αγγλικα ελπιζω να εχετε και λιγο μυαλο να καταλαβετε τι εννοει: That's fine in theory Only my company wouldn't allow its users to download Classic Shell or any other such app. Individual users aren't granted authority to move from the standard approved footprint, and IT can't be bothered with implementing such a solution it company-wide. We're pretty typical, based on what colleagues in other organizations tell me. So just as users got dextrous with Windows 7's substantial overhauls to things they do every day, they're asked to learn something totally new that really doesn't add that much value to what's done in a normal business day.Microsoft finally gets that they need to appeal to the consumer market to retain the business market in the long haul. They came up with something genuinely original in the metro interface, which is no mean feat. But their timing and implementation, not so hot.Sure part of the burden should be on IT shops to recognize that when rolling out an OS upgrade, a year or more of diminished user productivity and increased user stress is far more costly than taking extra steps up front to ensure a smooth transition. But IT personnel costs are hard costs that get measured, and user productivity is a soft cost that doesn't. So that's not going to change except in a small percentage of technically excellent organizations.Microsoft has made its billions by ruling the enterprise and well knows this. So it's on them to pay very close attention to making OS transitions as seamless as possible in the enterprise. To that end, Windows 8 should have had a fork in the road early in its installation process. Users could choose to activate Metro or have every trace of it turned off. The software would still install, and there could be well marked pathway for users to activate it later.In that way mobile users and home users who want what tiles have to offer could have them right away, while business users requiring instant continuous productivity would have a much easier learning curve. Most likely over time they'd get familiar with Metro on a phone or a tablet, where it absolutely makes sense, and many would activate it on their desktops, thus creating a smooth transition for future OSes.This takes more effort, more long range planning, more testing. It also takes more vision to use the right word, than Microsoft has shown in over a decade. Things seem to be shifting. May that be true. It would be a shame for all of us if so many good creative ideas went to waste for lack of solid implementation. Technologist6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω για τους "pro" εδώ,αλλά προσωπικά πολύ τα πάω τα 8αρια. Πραγματικά έκαναν την εμπειρία μου πολύ ευκολότερη,γρηγορότερη και πιο "smooth"(δεν μπορώ να το θέσω αλλιώς) και τα διάφορα οπτικά μπλιμπλικια ουδόλως με προβλημάτισαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και αν αφαιρέσουν την charm bar, επαναφέρουν και το start menu, πώς θα ανοίγει το metro screen? (Δεν εννοώ το all applications) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και αν αφαιρέσουν την charm bar, επαναφέρουν και το start menu, πώς θα ανοίγει το metro screen? (Δεν εννοώ το all applications) ας το κάνουν "εικονίδιο" στο (classic) start, όπως τόσα χρόνια στα 8άρια είναι το desktop, εικονίδιο (πλακάκι δλδ) στο metro start.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 "Ολοένα και περισσότερο απομακρύνεται η Microsoft από το αρχικκό όραμα της με τα Windows 8 δίνοντας όπως όλα δείχνουν προτεραιότητα στο desktop" 1. Δυστυχώς οι ανόητοι ημιμαθείς, γενια του fb, και άτομα που βαριούνται να διαβάσουν 1-2 πράγματα για να κάνουν την ζωής τους ευκολότερη φταίνε. 2. Άντε να εξελιχθεί το surface να "πεθάνει" το desktop YΓ. Περιμένω ποστς να αγνοήσω από τα άτομα που έγραψα παραπάνω, τους linuxαδες τους λάτρεις του Start και των haters. Peace Χρησιμοποιώ προσωπικούς υπολογιστές από την εποχή τις Amiga. Δουλεύω Windows από τα millenium. Έχω Bachelor στην πληροφορική και Master στην ασφάλεια δικτύων. Έχουν κάνει μαθήματα σε multimedia εφαρμογές και έχω δει άπειρα interface. Ότι και να είμαι σίγουρα δεν ανοίκω σε αυτή τη γενιά που αναφέρεις και πάλι πιστεύω ότι η κίνηση που έκανε η Microsoft με τα Windows 8 ήταν απαράδεκτη, χωρίς λογική και ότι πιο ηλίθιο θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Κάθε σύστημα κατασκευάζεται για σηγκεκριμένη δουλειά. Τα desktop χρησιμοποιούνται για άλλο λόγο, τα laptop για άλλο λόγο, τα tablet για άλλο λόγο και γι αυτό το interface του καθενός είναι ανάλογο με τη χρήση του. Αν εσύ θεωρείς το desktop κάτι άχρηστο που πρέπει να καταργηθεί τότε εσύ ανοίκεις σε κάποια γενιά ημιμαθών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα αγνοήσεις αυτό το post σαν να είμαι ένας hater, πάρε μία επιστημονική μελέτη πάνω στο πρόβλημα των windows 8. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα