badweed Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 η microsoft , ανεκαθεν ουραγος ηταν με εξαιρεση το office . απλως ειναι apple (απλη ) . οποιος προλαβε τα amiga ξερει τι οπισθοδρομιση ησαν τα windows και οι intel . ετσι στηθηκαν ομως τα πραγματα για να ειμαστε τα ποντικια της αγορας που τα καθοδηγει ο φλαουτιστας των μεσων μαζικης ενημερωσης . οι αμιγκα ειχαν και φωνιτικο κειμενογραφο , και χρωματα , και μουσικη , και μουσικη (δημιουργικη) , και παιχνιδια ανταξια της ελιτ της εποχης τους , και βιντεο επαιζε . και ολα αυτα σχεδον 10 χρονια πριν απο τα windows της μικροαρπαχτης (μη αναγνωρισμενο παιδι της ibm ) τωρα μας λενε οτι θα ενσωματωσουνε ενα προγραμμα που υπαρχει στα windows στa powertoys και απο την μικροαρπαχτη μεγεθους 1 μισο megabyte (αν θυμαμαι καλα ) εδω και δεκα χρονια , με ολα τα μεσα που εχουν επιρροη . http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/DeskmanPowertoySetup.exe θα το ακουσεις απο παντου και θα το πιστεψεις οτι μολις τωρα εγινε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 η microsoft , ανεκαθεν ουραγος ηταν με εξαιρεση το office . απλως ειναι apple (απλη ) . οποιος προλαβε τα amiga ξερει τι οπισθοδρομιση ησαν τα windows και οι intel . ετσι στηθηκαν ομως τα πραγματα για να ειμαστε τα ποντικια της αγορας που τα καθοδηγει ο φλαουτιστας των μεσων μαζικης ενημερωσης . οι αμιγκα ειχαν και φωνιτικο κειμενογραφο , και χρωματα , και μουσικη , και μουσικη (δημιουργικη) , και παιχνιδια ανταξια της ελιτ της εποχης τους , και βιντεο επαιζε . και ολα αυτα σχεδον 10 χρονια πριν απο την μικροαρπαχτη (μη αναγνωρισμενο παιδι της ibm ) τωρα μας λενε οτι θα ενσωματωσουνε ενα προγραμμα που υπαρχει στα windows στa powertools και απο την μικροαρπαχτη μεγεθους 1 megabyte (αν θυμαμαι καλα ) εδω και δεκα χρονια , με ολα τα μεσα που εχουν επιρροη . θα το ακουσεις απο παντου και θα το πιστεψεις οτι μολις τωρα εγινε. Εμ.. Οκ.Νο hate, απλά τι προσπαθείς να αποδείξεις δεν καταλαβαίνω. Ναι είναι η Mικροαρπαχτη, είναι πίσω και μπλα μπλα μπλα Και; Απλά δεν τα χρησιμοποιείς. Το ποστ σου δεν θα κάνει εμενα και τους υπόλοιπους να αλλάξουμε εφόσον για εμάς είναι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 τιποτα δεν χρειαζομαι να αποδειξω, τις αποψεις μου εκφραζω . (βρηκα και την παλιοτερη εφαρμογη http://technet.microsoft.com/el-gr/sysinternals/cc817881.aspx με 61kb μεγεθος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 sorry για τα edit που δεν προλαβες, ηθελα να το παρουσιασω ποιο ολοκληρωμενα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 τιποτα δεν χρειαζομαι να αποδειξω, τις αποψεις μου εκφραζω . Ok τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellgastJohn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ubuntu 14.04 LTS******* Flies away *********** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seaside Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 η microsoft , ανεκαθεν ουραγος ηταν με εξαιρεση το office . απλως ειναι apple (απλη ) . οποιος προλαβε τα amiga ξερει τι οπισθοδρομιση ησαν τα windows και οι intel . ετσι στηθηκαν ομως τα πραγματα για να ειμαστε τα ποντικια της αγορας που τα καθοδηγει ο φλαουτιστας των μεσων μαζικης ενημερωσης . οι αμιγκα ειχαν και φωνιτικο κειμενογραφο , και χρωματα , και μουσικη , και μουσικη (δημιουργικη) , και παιχνιδια ανταξια της ελιτ της εποχης τους , και βιντεο επαιζε . και ολα αυτα σχεδον 10 χρονια πριν απο τα windows της μικροαρπαχτης (μη αναγνωρισμενο παιδι της ibm ) τωρα μας λενε οτι θα ενσωματωσουνε ενα προγραμμα που υπαρχει στα windows στa powertoys και απο την μικροαρπαχτη μεγεθους 1 μισο megabyte (αν θυμαμαι καλα ) εδω και δεκα χρονια , με ολα τα μεσα που εχουν επιρροη . http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/DeskmanPowertoySetup.exe θα το ακουσεις απο παντου και θα το πιστεψεις οτι μολις τωρα εγινε. Φιλε μου για να παιξει η AMIGA βιντεο ηθελες κανα 500αρι χιλιάδες δραχμες συν καρτα ηχου σε Zorro. Και μονο σε DESKTOP AMIGA. Δηλαδη σε Α4000D που ειχε και 1.5 εκατομμυριο δραχμες το 91. 2χιλιαρη μουφα 3χιλιαρη ετσι κι ετσι. Δεν ειχαν ολοι χρήμα τότε να παιρνουν accelerators και Zorro καρτες. Εκτός αν ανέφερες την AMIGA ετσι για να κάνουμε κουβεντα. Δεν μιλάμε βεβαια για Tower AMIGA διοτι βγηκαν κομμάτια μετρημένα στα δάχτυλα και ηταν και πανακριβα και σπάνια στην ελληνική αγορα. Οιconsole AMIGA τότε οπως Α500,Α600,Α1200 και CD32 δεν μπορούσαν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ με το τότε hardware παρα να μπουτάρουν καμια δισκετούλα και να τρέξουν κανα Workbench. Αντε η 1200 αν εβαξες καναν 030 να τρέξει απο δίσκο το Workbench και κανα παιχνίδι με 89 δισκετες που απαιτούσε εγκατάσταση στο δίσκο. Οσον αφορά το θέμα τώρα....... Τα XP και τα 7άρια είναι απο τα καλύτερα Win OS. Για τα W8/8.1 H αλήθεια ειναι οτι θα έπρεπε τουλάχιστον για τα PC (δεν μιλαμε για τηλέφωνα και ταμπλέτες) να υπάρχει μια κωλοεπιλογή και για το Μετρο και την Charm Bar καπου μεσα στο Control Panel. Σε πανω απο 10 SSD παντως που δοκίμασα τα 8/8.1 πανε ΙΣΩΣ λιγο καλυτερα. Σε real use εννοείται. Τα bench τα έχω λίγο χ@σμένα. Για τα 9άρια θα επιθυμούσα βέβαια και ενα κλασικό Start Button κατ'επιλογή. Και οχι με 3rd party junk. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Για τα W8/8.1 H αλήθεια ειναι οτι θα έπρεπε τουλάχιστον για τα PC (δεν μιλαμε για τηλέφωνα και ταμπλέτες) να υπάρχει μια κωλοεπιλογή και για το Μετρο και την Charm Bar καπου μεσα στο Control Panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 οπως στις κονσολες επρεπε να ειχε μια επιλογη να διαλεγεις smooth (60fps, full hd, low settings το οποιο και προτιμώ) και μια για ποιοτητα (30fps 720p high) ετσι και τα windows 8 θα επρεπε να ειχαν μια επιλογη να εξαφανιζετε ολο το metro και να ειχαν την κλασικη εναρξη και παλι. πως πχ στα xp μπορεις να βαλεις την παλια εναρξη ή την εναξη των xp, τετοια φαση. θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι (ξερω οτι αλλαζει με εφαρμογη, για native ρυθμιση λεω, υπαρχουν ατομα που δεν θα κατσουν να το βρουν στο internet) εμενα παντος μου πήρε 3 μερες να τα μαθω, και τα ειχα απο το developer preview. τωρα οταν κάθομαι σε win 7/xp μου κακοφαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seaside Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 2.PNG Στο Control Panel έγραψα για λόγους ευκολίας (μιας και οι περισσότεροι εκει θα έψαχναν - και οχι με δεξί κλικ στο taskbar και properties) Η κατα την εγκατάσταση του λειτουργικού (για νεους χρήστες) που δεν θα ήξεραν που να ψάξουν η ακόμα και για αυτούς που βαριούνται να ασχοληθούν. Αντι να σε ρωτάει στην αρχη ενα μάτσο μπούρδες θα μπορουσε να σε ρωτάει και τι style/appearance προτιμάς. Σε ευχαριστώ για την παραθεση, αλλα το εχω αλλαγμένο ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Στο Control Panel έγραψα για λόγους ευκολίας (μιας και οι περισσότεροι εκει θα έψαχναν) Η κατα την εγκατάσταση του λειτουργικού για αυτούς που δεν το γνωρίζουν. Σε ευχαριστώ για την παραθεση πάντως εγω το εχω αλλαγμένο ηδη. O στοχος ειναι να μπορεις να το ενεγοποιεις/απενεργοποιεις.Τωρα που βρησκεται η επιλογη,ειναι αλλη ιστορια. Στα 9,οσο αφορα το desktop,το μονο που θα κανει,ειναι να τα ορισει σαν default και να ξαναπροσθεσει το κλασσικο start menu,κατι που δεν επρεπε καν να το αφαιρεσει,απο την αρχη!Τιποτα αλλο ουσιαστικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αμα καταργήσει τη charm bar η κανει πιο δύσχρηστο την καθημερινότητα με τα windows σε χρηςη με αφή να μας το πει τότε να μην αγοράζουμε tablet/laptop με αφή τότε. Και τη σειρά surface να την καταργήσει,μην δίνουμε τζάμπα και πεταμένα λεφτά. Ενα 30-40% του χρόνου μου σε καθημερινή βαςη με windows το δουλεύω με αφή. Αντί να κανει πιο touch friendly το desktop παει και μου χαλάει και τα οποία θετικά στοιχεία για χρηςη με αφή. Ας κατάργηση και τα gestures τότε,να επαναφέρει και το start menu και γιατι οχι να μην γυρίσουμε στα windows 98. Οχι τίποτα άλλο αλλα μετα μην εχει απαιτήσεις στην mobile κομμάτι της αγορας. Το να διευκολύνει να τρέχουν metro app στο desktop δεν μου λέει απο μονο του κάτι. Σε τελικη ας κατάργηση εντελώς το metro ui τότε Είχα ακούσει οτι εργάζονταν στα interactive live title. Παει και αυτο δηλαδή. Αςε που θα γλίτωσω και λεφτά με την αγορά ενός κλασικού μη αφής προϊόντος πχ ultrabook. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seaside Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 O στοχος ειναι να μπορεις να το ενεγοποιεις/απενεργοποιεις.Τωρα που βρησκεται η επιλογη,ειναι αλλη ιστορια. Στα 9,οσο αφορα το desktop,το μονο που θα κανει,ειναι να τα ορισει σαν default και να ξαναπροσθεσει το κλασσικο start menu,κατι που δεν επρεπε καν να το αφαιρεσει,απο την αρχη!Τιποτα αλλο ουσιαστικα! Μακάρι. Μην ξεχνάς ομως οτι αλλαξε απο τα 8 στα 8.1 σε παρα πολύ σύντομο χρονικό διαστημα (εφαγε παγκόσμιο κράξιμο που το αφαίρεσε και δεν το εβαλε ξανα στα 8.1) χωρις τρελές αλλαγές / διαφορές για το μέσο χρήστη και οτι αυτό που συζητάμε τώρα εδω ΕΠΡΕΠΕ ηδη να είναι στα 8.1 by default. Και οχι με update και ηλίθιες ανακοινώσεις. Οπως και τα 7άρια θα έπρεπε να ειχαν SP2. @alextrela172 Δεν ειπαμε να το καταργήσει σε μηχανήματα αφης η τηλέφωνα ουτε να γίνει πιο δυσχρηστο. Αλλά τουλάχιστον στα desktop/laptop να διορθώσει αυτο το λάθος η feature αν θες. To Metro σε τηλέφωνο και ταμπλέτα μια χαρά λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 2.PNG Μα γιατί μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτά τα ''tablet features'' σε ένα ''tablet OS''..Όπως το βλέπω, οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα από 8/8.1, είμαι σίγουρος δε ότι πολλοί που κράζετε δεν τα έχετε δοκιμάσει καν, και απλά διαδίδετε ότι παπαρομαλακία πετάει ο κάθε άσχετος.Αν δεν σου αρέσουν, μην τα βάζεις, μην μας πρήζεις τα συκώτια όμως εμάς που μας αρέσουν.Το έχω πει και θα το ξαναπώ, θα σας πετάξει ένα start menu στα Win9 και όλοι θα λέτε τι γαμάτο OS είναι αυτό, εδώ θα 'μαστε να γελάμε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αμα καταργήσει τη charm bar η κανει πιο δύσχρηστο την καθημερινότητα με τα windows σε χρηςη με αφή να μας το πει τότε να μην αγοράζουμε tablet/laptop με αφή τότε. Και τη σειρά surface να την καταργήσει,μην δίνουμε τζάμπα και πεταμένα λεφτά. Ενα 30-40% του χρόνου μου σε καθημερινή βαςη με windows το δουλεύω με αφή. Αντί να κανει πιο touch friendly το desktop παει και μου χαλάει και τα οποία θετικά στοιχεία για χρηςη με αφή. Ας κατάργηση και τα gestures τότε,να επαναφέρει και το start menu και γιατι οχι να μην γυρίσουμε στα windows 98. Οχι τίποτα άλλο αλλα μετα μην εχει απαιτήσεις στην mobile κομμάτι της αγορας. Το να διευκολύνει να τρέχουν metro app στο desktop δεν μου λέει απο μονο του κάτι. Σε τελικη ας κατάργηση εντελώς το metro ui τότε Είχα ακούσει οτι εργάζονταν στα interactive live title. Παει και αυτο δηλαδή. Αςε που θα γλίτωσω και λεφτά με την αγορά ενός κλασικού μη αφής προϊόντος πχ ultrabook. Sent from my iPad using Insomnia Μην αγχωνεσαι.Δε θα πειραξει τιποτα στην touch χρηση.Το charm bar,μαλλον θα ειναι απενεργοποιημενο στα laptop,desktop,τιποτα παραπανω! Απλα χρειαζεται να μπουν οι 3 επιλογες(search,share&setting) μεσα στις εφαρμογες για να μπορουν να λειτουργουν σε windows. Ακομη και τωρα,αν απενεργοποιησεις το charm bar,οταν χρησημοποιησεις το touch θα εμφανηστει! Απλα ξερεις πως παν αυτα με τις φημες.Σιγα μην αφησει τη κατηγωρια των tablet,για τα desktop που αλωνιζει χωρις να κανει τιποτα ιδιαιτερο. Απλα βιαζεται να χωσει οσους περισσοτερους γινεται στο λογισμικο με store για να τραβηξει developers και $$$ και ετσι καλοποιανει με φημες και μισες αληθειες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα