ektor7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Χρησιμοποιώ προσωπικούς υπολογιστές από την εποχή τις Amiga. Δουλεύω Windows από τα millenium. Έχω Bachelor στην πληροφορική και Master στην ασφάλεια δικτύων. Έχουν κάνει μαθήματα σε multimedia εφαρμογές και έχω δει άπειρα interface. Ότι και να είμαι σίγουρα δεν ανοίκω σε αυτή τη γενιά που αναφέρεις και πάλι πιστεύω ότι η κίνηση που έκανε η Microsoft με τα Windows 8 ήταν απαράδεκτη, χωρίς λογική και ότι πιο ηλίθιο θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Κάθε σύστημα κατασκευάζεται για σηγκεκριμένη δουλειά. Τα desktop χρησιμοποιούνται για άλλο λόγο, τα laptop για άλλο λόγο, τα tablet για άλλο λόγο και γι αυτό το interface του καθενός είναι ανάλογο με τη χρήση του. Αν εσύ θεωρείς το desktop κάτι άχρηστο που πρέπει να καταργηθεί τότε εσύ ανοίκεις σε κάποια γενιά ημιμαθών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα αγνοήσεις αυτό το post σαν να είμαι ένας hater, πάρε μία επιστημονική μελέτη πάνω στο πρόβλημα των windows 8. Μπορει στα pc να θεωρεις τον εαυτο σου εξπερτ,αλλα σε θεμα bossiness,δεν το εχεις! Η MS το store και το universal οικοσυστημα θελει να περασει,γιατι αυτο ειναι καθημερηνη πηγη χρηματος και οχι μια φορας αγορας,οπως ειναι η αγορα αδειας των windows 7 και των προγενεστερων και οχι τα τεραγονακια του metro start menu. Η λυση στο θεμα "επαγγελματια" και "απλο" χρηστη στα windows 9,ειναι μια. Δυο εκδοσεις.Windows 9 with store(metro UI) και windows 9 without store. Οπου: Αυτα με το store(windows 9&windows9 pro) να δινονται δωρεαν(ή με πολυ χαμηλη τιμη,δλδ στα 10-20$),τους λογους τους αναφερα πιο πανω. Αυτα χωρις το store να συνεχισει να τα δινει,με τις τιμες που εδινε τα windows 7 και προγενεστερες εκδωσεις. Windows 9=100$ και windowsb9 pro=200$ Και ετσι θα εχουμε και το παλιο και νεο συστημα και ο καθενας ας επιλεξει τι του ταιρειαζει καλυτερα για αυτο που θελει να κανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η MS το store και το universal οικοσυστημα θελει να περασει,γιατι αυτο ειναι καθημερηνη πηγη χρηματος και οχι μια φορας αγορας,οπως ειναι η αγορα αδειας των windows 7 και των προγενεστερων και οχι τα τεραγονακια του metro start menu. Thank you captain obvious. Προφανώς τα λεφτά είναι στο store και θέλει να το έχει πάντου δεν είναι νέο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να εξαναγκάζεις το mobile interface, που είναι φτιαγμένο για φορητότητα και μικρές οθόνες, σε επαγγελματίες χρήστες που δουλεύουν σοβαρά μόνο σε γραφείο. Όσων αφορά τις εκδόσεις και το store, όνειρα γλυκά μαγεμένα. Τα windows 9 θα έχουν κανονικότατα την τιμή τους και θα έχουν και store όλες οι εκδόσεις. Αφού από δω και πέρα οι metro εφαρμογές θα τρέχουν και σε παράθυρο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να εμποδίζει την Μ$ να βάλει το store σε όλες τις εκδόσεις. Η καλύτερη λύση είναι είτε να έχει 2 διαφορετικές εκδόσεις, μία για desktop και μία για mobile ή εναλλακτικά αυτό που αναφέρεται στο άρθρο που λίνκαρα στο 1ο μου ποστ, να μπορείς να μεταβείς από metro UI σε απλό παραθυρικό περιβάλλον χωρίς όμως να έχεις και τα 2 ταυτόχρονα για να μην μπερδεύεις τους χρήστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Thank you captain obvious. Προφανώς τα λεφτά είναι στο store και θέλει να το έχει πάντου δεν είναι νέο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να εξαναγκάζεις το mobile interface, που είναι φτιαγμένο για φορητότητα και μικρές οθόνες, σε επαγγελματίες χρήστες που δουλεύουν σοβαρά μόνο σε γραφείο. Όσων αφορά τις εκδόσεις και το store, όνειρα γλυκά μαγεμένα. Τα windows 9 θα έχουν κανονικότατα την τιμή τους και θα έχουν και store όλες οι εκδόσεις. Αφού από δω και πέρα οι metro εφαρμογές θα τρέχουν και σε παράθυρο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να εμποδίζει την Μ$ να βάλει το store σε όλες τις εκδόσεις. Η καλύτερη λύση είναι είτε να έχει 2 διαφορετικές εκδόσεις, μία για desktop και μία για mobile ή εναλλακτικά αυτό που αναφέρεται στο άρθρο που λίνκαρα στο 1ο μου ποστ, να μπορείς να μεταβείς από metro UI σε απλό παραθυρικό περιβάλλον χωρίς όμως να έχεις και τα 2 ταυτόχρονα για να μην μπερδεύεις τους χρήστες. Μ'αρεσει που εισαι και εξπερτ στα UI,αλλα το γεγονος οτι το ui του metro φτιαχτηκε και χρησιμοποιειται χρονια τωρα στο desktop,δεν το γνωριζεις και επιειδη μεταφερθηκε στα wp ξαφνικα μας εγινε mobile ui! Το start menu με τα shortcuts ΔΕΝ ειναι απο μονο του το UI και το fullscreen mode!!! Να σου πω και ενα νεο.Δεν ειναι μονο οι metro εφαρμογες που τρεχουν και σε fullscreen και σκρολλαρουν δεξια και αριστερα στα windows desktop,γιατι αλλες συμαντικες διαφορες μεταξυ των desktop app και metro apps,oσο αφορα τη χρηση με keyboard/mouse,δε θα βρεις.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΑΙΡΟΜΑΙ στις δυνατοτητες,αλλα μονο στην χρηση και το ui τους! Τα παραθυρα δεν θα τους αλλαξουν αυτο που ειναι,δλδ metro apps.Απλα θα βελτιωσουν λιγο σε χρηση πολλων εφαρμογων σε παραθυρα στο desktop,τιποτα παραπανω! Προσωπικα δεν με βολευει να δουλεψω μια metro εφαρμογη σε παραθυρο,οπως δεν με βολευει να δουλεψω σε παραθυρο ουτε το steam,ουτε το plex και κυριως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το XBMC! Για την mobile εκδοση,οτα σου λεω οτι στο θεμα BISSINESS ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...,να μ'ακους! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ την mobile εκδοση οτα: 1.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ android&ios 2.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. 3.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ DEVELOPERS. 4.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ STORE! Και τελος ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ METRO UI,ΟΥΤΕ στα WP(WINDOWS PHONE),αν δεν υπηρχε στοχος να γινει το universal περιβαλλον της MS.Θα ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΑ WINDOWS MOBILE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timonkaipumpa2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πέρα από τα παραπάνω, μαθαίνουμε ότι τα Windows 9, θα διαθέτουν "εικονικά περιβάλλοντα εργασίας" (virtual desktops). Αν και οι χρήστες του OS X της Apple, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό εδώ και αρκετό καιρό, οι χρήστες Windows θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές τρίτων για να προσθέσουν παρόμοια λειτουργικότητα. Οι χρήστες των Windows 9 θα μπορούν να δημιουργούν ξεχωριστά active desktops και να εναλλάσσονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα πλήκτρο στην μπάρα εργασιών Και πού είναι τώρα η δικαιολογία όλων αυτών που λέγανε τόσο καιρό ότι το Windows δεν έχει "αυτή την φιλοσοφία" για τα πολλά desktops; Γιατί προφανέστατα και την έχει μιας και θέλουν να το κάνουν. Αυτό σημαίνει ότι τόσο καιρό (= περισσότερα των 6 χρόνια) που τα 2 από τα 3 mainstream Λ.Σ. είχανε πολλαπλά desktops το Windows απλά ήταν ανήμπορο να το έχει. Επίσης, εν έτη 2014 σκέφτονται να προσθέσουν την δυνατότητα για scroll σε ένα παράθυρο με το ποντίκι χωρίς να είναι active; Ή πρέπει να βγάλουν καμία 5άρα εκδόσεις Windows ακόμα για να το προσθέσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 1ον χαλάρωσε 2ον δεν μίλησα για το UI των εφαρμογών αλλά του ίδιου του λειτουργικού 3ον το XBMC και το Steam με Big Picture είναι εφαρμογές φτιαγμένες για πολύ ειδικό σκοπό. Θες να μου πείς ότι στο gaming desktop σου ανοίγεις το steam με Big Picture; εγώ πάντως δεν το κάνω. Το πλέον Kobi είναι MEDIA CENTER πρόγραμμα/λειτουργικό, δεν είναι media player όπως το MPC. Είναι φτιαγμένο για να το φορτώσεις σε pcακι στο σαλόνι και να βλέπεις στη μεγάλη τηλεόραση. 4ον όταν λέω mobile εννόω φορητό, όχι κινητό. Και το tablet mobile συσκευή είναι. Τα παραθυρα δεν θα τους αλλαξουν αυτο που ειναι,δλδ metro apps.Απλα θα βελτιωσουν λιγο σε χρηση πολλων εφαρμογων σε παραθυρα στο desktop,τιποτα παραπανω! Μα δεν θέλω κάτι παραπάνω αυτό θέλω, να δουλεύω τα προγράμματα χωρίς να χρειάζεται να κάνω 500 alt+tab ή να πηγαίνω με το ποντίκι πάνω αριστερά και να βρίσκω την άλλη metro εφαρμογή που είναι στο background ώστε να την κάνω maximize και να δουλέψω, για να γυρίσω μετά από 3-4 click στην προηγούμενη εφαρμογή με τον ίδιο τρόπο. Το metro UI όσο και να χτυπιέσαι, είναι παταγώδης αποτυχία για desktop περιβάλλον και γι αυτό και επιστρέφει από κει που 'ρθε, στη mobile αγορά. Άμα δεν είσαι σε tablet ή σε άλλη touch συσκευή με μικρή οθόνη, δεν θες metro με tiles θες κάτι που να είναι άνετο με ποντίκι και να μην σου τρώει χώρο στην οθόνη χωρίς κανένα απολύτως λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Και πού είναι τώρα η δικαιολογία όλων αυτών που λέγανε τόσο καιρό ότι το Windows δεν έχει "αυτή την φιλοσοφία" για τα πολλά desktops; Γιατί προφανέστατα και την έχει μιας και θέλουν να το κάνουν. Αυτό σημαίνει ότι τόσο καιρό (= περισσότερα των 6 χρόνια) που τα 2 από τα 3 mainstream Λ.Σ. είχανε πολλαπλά desktops το Windows απλά ήταν ανήμπορο να το έχει. Επίσης, εν έτη 2014 σκέφτονται να προσθέσουν την δυνατότητα για scroll σε ένα παράθυρο με το ποντίκι χωρίς να είναι active; Ή πρέπει να βγάλουν καμία 5άρα εκδόσεις Windows ακόμα για να το προσθέσουν; Πουθενα γιατι κανεις δεν ασχολειται,με το συγκεκριμενο feature. Για τους περισσοτερους,ειναι σαν να μην αναφερθηκε,τοσο must ειναι! 1ον χαλάρωσε 2ον δεν μίλησα για το UI των εφαρμογών αλλά του ίδιου του λειτουργικού 3ον το XBMC και το Steam με Big Picture είναι εφαρμογές φτιαγμένες για πολύ ειδικό σκοπό. Θες να μου πείς ότι στο gaming desktop σου ανοίγεις το steam με Big Picture; εγώ πάντως δεν το κάνω. Το πλέον Kobi είναι MEDIA CENTER πρόγραμμα/λειτουργικό, δεν είναι media player όπως το MPC. Είναι φτιαγμένο για να το φορτώσεις σε pcακι στο σαλόνι και να βλέπεις στη μεγάλη τηλεόραση. 4ον όταν λέω mobile εννόω φορητό, όχι κινητό. Και το tablet mobile συσκευή είναι. Μα δεν θέλω κάτι παραπάνω αυτό θέλω, να δουλεύω τα προγράμματα χωρίς να χρειάζεται να κάνω 500 alt+tab ή να πηγαίνω με το ποντίκι πάνω αριστερά και να βρίσκω την άλλη metro εφαρμογή που είναι στο background ώστε να την κάνω maximize και να δουλέψω, για να γυρίσω μετά από 3-4 click στην προηγούμενη εφαρμογή με τον ίδιο τρόπο. Το metro UI όσο και να χτυπιέσαι, είναι παταγώδης αποτυχία για desktop περιβάλλον και γι αυτό και επιστρέφει από κει που 'ρθε, στη mobile αγορά. Άμα δεν είσαι σε tablet ή σε άλλη touch συσκευή με μικρή οθόνη, δεν θες metro με tiles θες κάτι που να είναι άνετο με ποντίκι και να μην σου τρώει χώρο στην οθόνη χωρίς κανένα απολύτως λόγο. 1.Βαριεμε να τα μαυριζω και υπογραμμιζω και τα τονιζω με κεφαλαια.Μπορω να το αλλαξω αν σε ενοχλει! 2.Δεν μιλας για το UI του λογισμικου,αλλα για το start menu του λογισμικου.Πρεπει να μαθεις να τα ξεχωριζεις.Το λογισμικο εχει desktop ui και metro metro start menu! 3.Το οτι μπαινουν οι metro εφαρμογες σε παραθυρα,ειναι καλη εξεληξη,αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι metro και οχι desktop και οτι οπως και πριν ο χειρισμος τους ειναι ο ιδιος και ειναι καλος και για desktop χρηση.Κατι που πολλοι ελεγαν οτι δεν ειναι και ξαφνικα τωρα που θα μπουν σε παραθυρα,θα γινουν keyboard/mouse friendly! 4.Διαβασε καλα τι σου εγραψα.Και δεν αναφαιρομουν στα κινητα,αλλα στα tablets και γενικα ολα οσα χρησιμοποιουν mobile os. Δες την RT που ακομη και τωρα που εχει κοινο store με τα windows 8(desktop),οι μισες METRO εφαρμογες στου store ειναι x86/x64 ONLY! Σκεψου να υπηρχε μονο Windows RT στα tablets της MS,τι store θα ειχε και ποσοι developers θα ασχολουνταν μ'αυτο? Τα wp τα αναφερα,για να σου δειξω,οτι το metro ui(δλδ οι εφαρμογες και οχι μονο το start menu) δε θα υπηρχαν ουτε σ'αυτα,αν δεν ειχε σκοπο να το χρησημοποιησει και στα windows(desktop)! Τα metro apps θα αντικαταστησουν ειτε το θες ειτε οχι,σχεδων την συντρηπτικη πλειωψηφια των multimedia εφαρμογων στα windows! Και ο λογος θα ειναι τα κινητα και τα tablets του ανταγωνισμου(IOS & ANDROID)! Y,Γ.Σκεψου οτι αναγκαστικα να δοσω 1ευρο για την metro εφαρμογη του plex,γιατι η desktop δεν υποστηριζει mouse! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μα οι metro εφαρμογές δεν έχουν πρόβλημα, η συμπεριφορά τους σε desktop περιβάλλον είναι αυτή που είναι το πρόβλημα και γι αυτό λέμε δόξα το Θεό θα είναι σε παράθυρο. Το UI του λειτουργικού είναι το metro όπως στα 7 ήταν το aero και το χειρότερο είναι ότι έτσι όπως το σχεδίασαν σου δίνει την εντύπωση ότι το desktop είναι metro εφαρμογή και όχι άλλο περιβάλλον. Τώρα το τι κάνει με το store και τις metro εφαρμογές η Μ$ και οι developers δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Και χωρίς metro εφαρμογές το σύστημα δουλέυει μια χαρά. Η μόνη metro εφαρμογή που χρησιμοποιώ είναι για τον καιρό και της vodafone για το mobile broadband που είναι μόνο για τα sms και τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timonkaipumpa2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πουθενα γιατι κανεις δεν ασχολειται,με το συγκεκριμενο feature. Για τους περισσοτερους,ειναι σαν να μην αναφερθηκε,τοσο must ειναι! Δεν είπε κανείς ότι είναι must. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι τόσο καιρό δεν το είχαν και όταν κανείς ανέφερε πως τα άλλα 2 mainstream Λ.Σ. το έχουν η απάντηση ήταν ότι δεν ταιριάζει με "την φιλοσοφία του Windows". Επίσης, δεν ισχύει ότι κανείς δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο feature. Επομένως, η απάντησή σου είναι εντελώς άστοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μα οι metro εφαρμογές δεν έχουν πρόβλημα, η συμπεριφορά τους σε desktop περιβάλλον είναι αυτή που είναι το πρόβλημα και γι αυτό λέμε δόξα το Θεό θα είναι σε παράθυρο. Το UI του λειτουργικού είναι το metro όπως στα 7 ήταν το aero και το χειρότερο είναι ότι έτσι όπως το σχεδίασαν σου δίνει την εντύπωση ότι το desktop είναι metro εφαρμογή και όχι άλλο περιβάλλον. Τώρα το τι κάνει με το store και τις metro εφαρμογές η Μ$ και οι developers δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Και χωρίς metro εφαρμογές το σύστημα δουλέυει μια χαρά. Η μόνη metro εφαρμογή που χρησιμοποιώ είναι για τον καιρό και της vodafone για το mobile broadband που είναι μόνο για τα sms και τίποτα άλλο. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει θεμα απο καμια πλευρα για τις εφαρμογες του metro,η συζητηση δεν εχει νοημα,γιατι ολοι η ιστορια στα tablets ειναι οι εφαρμογες και οχι τοσο η startmenu.Οποταν λυνεται ευκολα και με την προσθηκη κλασσικου μενου.Κανεις δε διαφωνει οτι το κλασσικο μενου δεν επρεπε να φυγει. Περιγραψε μας λιγο το aero ui και πες μας τι διαφορες εχει απο το desktop ui,των windows8.1,εκτος απο το ΕΦΕ που λεγεται aero glass.Το start menu δεν ανοικει στις προσθηκες του aero ui! Τα windows ειναι της MS και οχι δικα σου/μου.Οποταν το τι κανει η ms με τα windows εχει να κανει με τι συμφερει ΑΥΤΗ και οχι τον καθε GrandGamer! Δεν είπε κανείς ότι είναι must. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι τόσο καιρό δεν το είχαν και όταν κανείς ανέφερε πως τα άλλα 2 mainstream Λ.Σ. το έχουν η απάντηση ήταν ότι δεν ταιριάζει με "την φιλοσοφία του Windows". Επίσης, δεν ισχύει ότι κανείς δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο feature. Επομένως, η απάντησή σου είναι εντελώς άστοχη. Το σχολιασε ενα linux χρηστης και ενας mac χρηστης.Ολοι οι υπολοιποι windows χρηστες ασχοληθικα με το start menu και ουτε καν πως αναφερθηκε τετοιο feature! Τωρα αν το βρησκεις εσυ συμαντικο και η ms τοσα χρονια δεν ασχοληθικε μαζι του,για το No1 επαγγελματικο λογισμικο,νομιζω λεει πολλα,για το ποσο σημαντικο ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το aero όπως και το metro είναι Window Managers, όπως το Gnome και το KDE στα Linux. Έχουν διαφορετική λειτουργία καθώς και εμφάνιση. Το metro που εσύ νομίζεις ότι είναι το start menu μόνο, στην πραγματικότητα είναι παντού. Η charm bar και το taskbar και το άλλο στα αριστερά των metro app είναι κομμάτι του metro UI. Αν είσαι σε Windows 8/8.1 πήγαινε με το ποντίκι στο πάνω μέρος του Desktop και κάνε drag όλο το desktop δεξιά ή αριστερά για να δεις και πάλι μία απο τις λειτουργίες του metro. Με λίγα λόγια το metro είναι αυτό που διαχειρίζεται όλο το γραφικό περιβάλλον του συστήματος. Τα windows ειναι της MS και οχι δικα σου/μου.Οποταν το τι κανει η ms με τα windows εχει να κανει με τι συμφερει ΑΥΤΗ και οχι τον καθε GrandGamer! Όχι καριολάκι, είμαι ο πελάτης και έχω πάντα δίκιο και άμα δεν αρέσει στη microsoft θα χάσει τους πελάτες της και τα λεφτά της. Οπότε αυτό που τη συμφέρει είναι να ακούει τον κάθε GrandGamer όπως πολύ καλά ξεκίνησε να κάνει φέτος! Και στα windows αλλά και όσον αφορά το αποτυχημένο xbone που διαφημήστικε ως entertainment center και όχι gaming console. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το aero όπως και το metro είναι Window Managers, όπως το Gnome και το KDE στα Linux. Έχουν διαφορετική λειτουργία καθώς και εμφάνιση. Το metro που εσύ νομίζεις ότι είναι το start menu μόνο, στην πραγματικότητα είναι παντού. Η charm bar και το taskbar και το άλλο στα αριστερά των metro app είναι κομμάτι του metro UI. Αν είσαι σε Windows 8/8.1 πήγαινε με το ποντίκι στο πάνω μέρος του Desktop και κάνε drag όλο το desktop δεξιά ή αριστερά για να δεις και πάλι μία απο τις λειτουργίες του metro. Με λίγα λόγια το metro είναι αυτό που διαχειρίζεται όλο το γραφικό περιβάλλον του συστήματος.Μετρα μου τα feature του aero και πες μου ποια δεν υπαρχουν στα 8! Και οσο για το drag του desktop,για ανοιξε 10 εφαρνμογες στο desktop και μετα κλεισε το desktop,οπως κλεινεις τις metro εφαρμογες και ελα πες μας τι εγινε! Όχι καριολάκι, είμαι ο πελάτης και έχω πάντα δίκιο και άμα δεν αρέσει στη microsoft θα χάσει τους πελάτες της και τα λεφτά της. Οπότε αυτό που τη συμφέρει είναι να ακούει τον κάθε GrandGamer όπως πολύ καλά ξεκίνησε να κάνει φέτος! Και στα windows αλλά και όσον αφορά το αποτυχημένο xbone που διαφημήστικε ως entertainment center και όχι gaming console.Ο πελατης νομιζει οτι εχει παντα δικαιο! Προσγειωθου λιγο στο πραγματικο πλανητη γη και δες τι πραγματικα συμβαινει!Και ασε τους χαρακτηρισμου,"μορφωμενο" ατομο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μετρα μου τα feature του aero και πες μου ποια δεν υπαρχουν στα 8! Και οσο για το drag του desktop,για ανοιξε 10 εφαρνμογες στο desktop και μετα κλεισε το desktop,οπως κλεινεις τις metro εφαρμογες και ελα πες μας τι εγινε! Ο πελατης νομιζει οτι εχει παντα δικαιο! Προσγειωθου λιγο στο πραγματικο πλανητη γη και δες τι πραγματικα συμβαινει!Και ασε τους χαρακτηρισμου,"μορφωμενο" ατομο! 1ον δεν με νοιάζουν τα features του aero που μεταφέρθηκαν στο metro, αυτό έλειπε να τα χάναμε και αυτά. Εγώ απλά σου λέω τι είναι το metro. 2ον για άνοιξε τα μάτια σου εσύ και δες καλύτερα τι νίλα έχει πάθει η Μ$ με τα windows 8 ακριβώς επειδή είχε την νοοτροπία ότι ο πελάτης δεν έχει δίκιο. Οι άνθρωποι προτιμούν να βάλουν τη σαπήλα που ονομάζεται XP αντί να βάλουν 8.1 επειδή η Μ$ ήταν αφεντικό και έκανε ότι γούσταρε χωρίς να σκεφτεί τι θέλει ο πελάτης. Τα Windows 8 έχασαν ήδη την υποστήριξη τους γιατί υπάρχουν τα 8.1 και μάλιστα και τα 8.1 χωρίς το update 1 είναι στην ίδια κατάσταση. Γιατί; γιατί κανένας μα κανένας δεν αγοράζει Windows 8/8.1 και αν αγοράσει laptop με κάποιο από αυτά πάνω, βάζει Windows 7. Το Xbone από την άλλη πλευρά έχει τις μισές πωλήσεις από το PS4 και άρχισε η Μ$ να κάνει κολοτούμπες πριν καν το βγάλει στην αγορά. Οι στροφές 180 μοιρών που κάνει η Μ$ απο πέρυσι είναι τόσες πολλές που έχουμε ζαλιστεί ακόμα κι εμείς που παρακολουθούμε απο μακριά. Άμα πιστεύεις ότι ο πελάτης δεν έχει δίκιο μάλλον εσύ δεν το κατέχεις το business και όχι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 1ον δεν με νοιάζουν τα features του aero που μεταφέρθηκαν στο metro, αυτό έλειπε να τα χάναμε και αυτά. Εγώ απλά σου λέω τι είναι το metro. 2ον για άνοιξε τα μάτια σου εσύ και δες καλύτερα τι νίλα έχει πάθει η Μ$ με τα windows 8 ακριβώς επειδή είχε την νοοτροπία ότι ο πελάτης δεν έχει δίκιο. Οι άνθρωποι προτιμούν να βάλουν τη σαπήλα που ονομάζεται XP αντί να βάλουν 8.1 επειδή η Μ$ ήταν αφεντικό και έκανε ότι γούσταρε χωρίς να σκεφτεί τι θέλει ο πελάτης. Τα Windows 8 έχασαν ήδη την υποστήριξη τους γιατί υπάρχουν τα 8.1 και μάλιστα και τα 8.1 χωρίς το update 1 είναι στην ίδια κατάσταση. Γιατί; γιατί κανένας μα κανένας δεν αγοράζει Windows 8/8.1 και αν αγοράσει laptop με κάποιο από αυτά πάνω, βάζει Windows 7. Το Xbone από την άλλη πλευρά έχει τις μισές πωλήσεις από το PS4 και άρχισε η Μ$ να κάνει κολοτούμπες πριν καν το βγάλει στην αγορά. Οι στροφές 180 μοιρών που κάνει η Μ$ απο πέρυσι είναι τόσες πολλές που έχουμε ζαλιστεί ακόμα κι εμείς που παρακολουθούμε απο μακριά. Άμα πιστεύεις ότι ο πελάτης δεν έχει δίκιο μάλλον εσύ δεν το κατέχεις το business και όχι εγώ. Στα windows 7 πανε και παλι την MS,πληρωνουν!Τι εχασε στην πραγματικοτητα? Τιποτα! Περνει τις αδειες για τα 7αρια και ενα 14% των windows 8.x,παιρνει και απο τις αδειες και απο το store! Αυτη ειναι η ΝΙΛΑ??? Και σε 6μηνες θα βγαλει τα windows 8 με classic start(aka windows 9) και θα μαζευτουν ολοι σαν τα κοτοπουλα σ'αυτα! Για ενα start menu(πιο μαματο και "καινοτομο" feature παιθενεις)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Στα windows 7 πανε και παλι την MS,πληρωνουν!Τι εχασε στην πραγματικοτητα? Τιποτα! Περνει τις αδειες για τα 7αρια και ενα 14% των windows 8.x,παιρνει και απο τις αδειες και απο το store! Αυτη ειναι η ΝΙΛΑ??? Η λέξη κλειδί εδώ είναι το "πληρώνουν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η λέξη κλειδί εδώ είναι το "πληρώνουν"Οπως "πληρωνα" και προ windows 8.Αλλαξε κατι? Οι επαγγελματιες,αν μπορουν ας μη πληρωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα