Προς το περιεχόμενο

Virtual Desktops και κατάργηση της Charm bar στα Windows 9

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά αγορασμένα ειναι τα 7αρια μου 275 τα πλήρωσα (retail), γίαυτό και δε θα πάρει ΣΕΝΤΣΙ αν δε βγάλει κάτι της προκοπής (file system???). Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου μέχρι τωρα, και να μιλάς με περισσότερο σεβασμό για τους Έλληνες καταναλωτές. Δεν είμαστε ως λαός χειρότεροι από άλλους. Η πειρατεία ειναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Ελληνας ειμαι,έλληνες γραφουν πιο πολυ εδω μεσα, γιαυτους μπορω να πω!Τωρα αν προσβάλεσαι,δικο σου θεμα!Ειναι μια αληθεια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά αγορασμένα ειναι τα 7αρια μου 275 τα πλήρωσα (retail), γίαυτό και δε θα πάρει ΣΕΝΤΣΙ αν δε βγάλει κάτι της προκοπής (file system???). Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου μέχρι τωρα, και να μιλάς με περισσότερο σεβασμό για τους Έλληνες καταναλωτές. Δεν είμαστε ως λαός χειρότεροι από άλλους. Η πειρατεία ειναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Σου πιάσαν λίγο τον κώλο μου φαίνεται. Εγώ τα πήρα 120 περίπου απο amazon.

Και 30 ευρώ απο την HP για το παλιό λάπτοπ που είχε vista. Αυτά θα χρησιμοποιηθούνε σε δεύτερο desktop αργότερα.

σε tablet ηταν μια χαρά το περιβάλλον των 8 σε κάθε του λεπτομερια , στο desktop όμως ηταν ένα ενοχλητικό πραμα που σου εσπαγε τα νευρά

(εκτος απο το search bar)

Προσπάθησες, και δεν σου άρεσε. Είναι δεκτό τότε φίλε μου.

Μιλάω για όσους δεν έχουν δοκιμάσει καν τα 8 και επειδή το είδαν στο tube χωρίς να έχουν ιδέα κράζουν.

Τα έλεγε ο Ρόκος και γέλαγε ο κόσμος.

• Like 1

Θελετε να μου πειτε οτι η πλειοψηφια των χρηστων εγκαθιστουν γνησια αντιγραφα των Windows?Εαν υποστηριζετε κατι τετοιο,καλα κανουμε και παμε κατα διαόλου!τωρα αν στους εκατο οι δεκα τα αγοράζουν,δεν νομιζω πως ειναι ποσοστό για να το συζηταμε!!!

Νομιζεις οτι η πλεοψηφια των χρηστων ξερει να κανει εγκατασταση των windows? Αν ναι μαλλον δεν ξερεις σε τι επιπεδο βρισκεται ο μεσος χρηστης.

Οι περισσοτεροι πλεον αγοραζουν laptop με προεγκατεστημενα windows ετσι και αλλιως. Αλλα και απο αυτους που εχουν desktop απο μαγαζι ετοιμο παλι με αυτοκολλητακι και γνησιο αντιγραφο ειναι αρκετοι.

Φυσικα, ενα σημαντικο ποσοστο εχει φιλους και γνωστους προθυμους να τους βαλουν σπασμενα, ειδικα τωρα με την κριση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι η πλειοψηφια

• Like 4

Εγω γιατι τα βρισκω υπεροχα και σε πισι και σε λαπτοπ.γυριστε παλι στα εφταρια και στα xp.

Λετε να ειναι τοσο χαζοι εκει στην ms?

Εγω λεω να απολυσουν μερικους εκει στην ms και να προσλαβουν εσας.

• Like 1

Όσο για το θέμα..... πότε δεν με ξένισε κανένα λειτουργικό της MS. Επίσης, για ένα περίεργο λόγο το τότε pc μου άνοιγε κατά πολύ πιο γρήγορα με τα vista πάρα με τα 7.

Τα 8 μου φάνηκαν περίεργα την αρχή, αλλά 3 μέρες μετά δεν τα άλλαζα με τίποτα. Αν και ο copy manager έχει διορθωθεί πολύ στα 8 θα προτιμούσα βεβαία να μοιάζει πιο πολύ με το teracopy. Start menu δεν χρησιμοποιούσα ποτέ ούτε χρησιμοποιώ. Χρησιμοποιώ ObjectDock Plus εδώ και πάρα πολλά χρόνια οπότε ότι θέλω το έχω βάλει εκεί.

• Like 1

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μισος για τα 8αρια.Εγω τα εχω εδω και μηνες (δωρεαν απο Upgrade) στο ZBOX ID18 με 8GB RAM και 120GB SSD (boot σε 20") και εχω το τελειο HTPC στην 47αρα μου.Με τα 7αρια στην ιδια συνθεση για καποιο λογο ειχα προβληματα...

• Like 3

Η charm bar στο desktop είναι άχρηστη. Τόσο καιρό τουλάχιστον που τα χρησιμοποιώ μόνο καταλάθος τη βλέπω.

Όμως υπάρχουν και άλλα θέματα. Δεν υπάρχει πχ. built-in επιλογή για αφαίρεση της lockscreen. Ακόμη κάποια settings υπάρχουν μόνο στο modern ui settings και όχι στο desktop control panel. 

Τώρα στα 9 θα ήθελα να δω και ένα filesystem optimized για   flash storage μαζί με όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ως αλλαγές...

Εγώ πάντως έχω δουλέψει όλα τα windows από τα 3.11, πολλές διανομές linux, macOS, android, DOS, IOS. Τα windows 8 δεν έχω καταφέρει να τα συμπαθήσω όσο και να προσπαθώ. Με τίποτε όμως. Θεωρούμαι hater?

Σε καταλαβαίνω ,αλλα εδω θα σε θεωρήσουν κολημένο και οπισθοδρομικό και οτι δε θες να μαθεις το νεο 

Επειδη οι περισσοτεροι δεν εχουν windows 8.1 και δεν ξερουν καν πως λειτουργουν οι metro εφαρμογες,πρεπει πρωτα να εξηγησουμε καποια πραγματα,για να καταλαβουν γιατι πρεπει να γινουν οι αλλαγες,οσο αφορα την χρηση του charm bar!

Εχω δουλεψει για ενα μηνα(δωρεαν περιοδο) το προγραμμα της stardock που λεγεται ModernMix.

Αυτο το προγραμμα σου επιτρεπει να τρεχεις τις metro εφαρμογες σε παραθυρο στο desktop.

Το θεμα ομως ειναι,οτι οι metro εφαρμογες εχουν τα setting,share και πολλες απο αυτες και το search ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ στο charm bar,αυτο σημαινει οτι η εφαρμογη οταν τρεχει σε παραθυρο στο desktop,μενει χωρις αυτες τις επιλογες και η λυση της stardock να εχει στο παραθυρο καθε εφαρμογη ενα κουμπι,που να ανηγει το charm bar δεξια στην οθονη,για να εχεις προσβαση στις 3ης αυτες κυριες επιλογες,δεν ειναι και η πιο βολικη,οταν εισαι με keyboard/mouse!(Δειτε το βιντεο στο 1:30)

Για να ειναι βολικη η χρηση σε παραθυρα,πρεπει η καθε εφαρμογη να εχει αυτες τις 3ης επιλογες μεσα στην εφαρμογη και οχι εξω απο αυτη!

Αν καθε εφαρμογη εχει search,share και settings,ουσιαστικα το μονο που μενει χρησιμο και αυτο ΜΟΝΟ για tablets,ειναι το start button,τιποτα αλλο!

Αυτα οσο αφορα τις metro εφαρμογες στο desktop,γιατι η ολη ιστορια που γινεται με charm bar και τα windows 9,δεν ειναι να επιστρεψουμε πισω στα windows 7,αλλα να χρησιμοποιουμε τις εφαρμογες του metro στο desktop.Το γιατι ειναι αυτονοητο!

Λογικα η start screen του metro,θα ειναι προαιρετικη,δε θα εξαφανηστει και δε πιστευω να μην βρει καποιο τροπο να υπαρχει back του startmenu,για τα tablets,ΑΝ φυγει τελειως η charm bar,κατι που πιστευω δε θα γινει,απλα θα ειναι απενεργοποιημενη,για τις μη touchscreen συσκευες!

ModernMix:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...