Προς το περιεχόμενο

Virtual Desktops και κατάργηση της Charm bar στα Windows 9

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α, ξέχασα. Θέλει διόρθωση το άρθρο. Η ms είχε virtual desktop με powertoy από την ίδια από την εποχή των xp αν θυμάμαι καλά για κάθε χρήστη. Για λίγους είχε από την εποχή των ΝΤ4...

Ισχύει, βαριόμουν να το γράψω
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@voltmod Νομίζω ότι η ελληνική μετάφραση έχει χάσει λίγο :)

Το "Winbeta suggested that Microsoft might eliminate the Charms Bar for desktop users, not tablet users. But my sources say the Charms Bar will be going away completely for all desktop, laptop and tablet users with Threshold." δεν μεταφράζεται στο "η Microsoft αναμένεται να μη συμπεριλάβει τη συγκεκριμένη μπάρα στην επόμενη έκδοση των Windows".

Χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω πως κάτι ξέχασες :) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιπλεον οι πιο πολλοι εδω μεσα μιλανε για ότι η Μικρομάλακη μας τρωει τα λεφτα για μηδεν καινοτομιες σε χάλια λειτουργικά!Μα νομιζω οι πιο πολλοι τα εγκαθιστουν σπασμένα και όχι αυθεντικά!!Κάνω λάθος???Γιατι προτιστως ειμαστες ελληνες και τα θελουμε όλα τελεια και τζάμπα!!!

Επεξ/σία από giodoul
  • Like 4

Έχω βαρεθεί τις αντιπαραθέσεις για το αν τα 8 είναι καλύτερα ή χειρότερα. Η ουσία είναι πως και μετά την επίσημη εγκατάλειψη των XP τον Απρίλιο,τα ποσοστά των Win 8 έχουν αυξηθεί ελάχιστα.Τι να κάνουμε δεν τραβάνε και η παρτίδα δεν σώζεται πλέον.Ή αλήθεια είναι ότι στην MS πήραν ένα ρίσκο και προσπάθησαν να φέρουν ένα ''mobile'' περιβάλλον στο PC αλλά στην πράξη αποδείχτηκε λάθος.Οι PC χρήστες θέλουν να έχουν PC, όχι κινητό ή tablet με 24αρα οθόνη.

• Like 2

Επιπλεον οι πιο πολλοι εδω μεσα μιλανε για ότι η Μικρομάλακη μας τρωει τα λεφτα για μηδεν καινοτομιες σε χάλι αλειτουργικά!Μα νομιζω οι πιο πολλοι τα εγκαθιστουν σπασμένα και όχι αυθεντικά!!Κάνω λάθος???Γιατι προτιστως ειμαστες ελληνες και τα θελουμε όλα τελεια και τζάμπα!!!

Και τσάμπα και original. Windows 8.1 enterprise evaluation.
  • Like 3

Επιπλεον οι πιο πολλοι εδω μεσα μιλανε για ότι η Μικρομάλακη μας τρωει τα λεφτα για μηδεν καινοτομιες σε χάλι αλειτουργικά!Μα νομιζω οι πιο πολλοι τα εγκαθιστουν σπασμένα και όχι αυθεντικά!!Κάνω λάθος???Γιατι προτιστως ειμαστες ελληνες και τα θελουμε όλα τελεια και τζάμπα!!!

Ναι ναι εντάξει ότι πεις... Μην παίρνεις και τους άλλους Έλληνες πάνω σου όμως...

στο λαπτοπ ειναι πολυ σπαστικο το Charm bar, αλλα στο ταμπλετ ειναι απλα απαραιτητο....

γενικα τα w8 και εγω τα μισησα την πρωτη φορα που τα ειδα....

αλλα με τα προγραμματακια που μπορεις να εχεις την εναρξη σαν τα w7 για μενα ειναι πολυ καλυτερα απο τα 7...

δουλευω πανω απο 12-14 ωρες σε υπολογιστη (λογιστης) και ειναι πιο γρηγορα εχω την εντυπωση σε ολα...

• Like 1

Θελετε να μου πειτε οτι η πλειοψηφια των χρηστων εγκαθιστουν γνησια αντιγραφα των Windows?Εαν υποστηριζετε κατι τετοιο,καλα κανουμε και παμε κατα διαόλου!τωρα αν στους εκατο οι δεκα τα αγοράζουν,δεν νομιζω πως ειναι ποσοστό για να το συζηταμε!!!

• Like 1

Θελετε να μου πειτε οτι η πλειοψηφια των χρηστων εγκαθιστουν γνησια αντιγραφα των Windows?Εαν υποστηριζετε κατι τετοιο,καλα κανουμε και παμε κατα διαόλου!τωρα αν στους εκατο οι δεκα τα αγοράζουν,δεν νομιζω πως ειναι ποσοστό για να το συζηταμε!!!

Σου λέω ότι η ms τα δίνει και original και δωρεάν. Windows 8.1 enterprise evaluation. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για σπασμένα.

Σου λέω ότι η ms τα δίνει και original και δωρεάν. Windows 8.1 enterprise evaluation. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για σπασμένα.

Και τι γίνεται μετά τις 90 μέρες;

Μια χαρά αγορασμένα ειναι τα 7αρια μου 275 τα πλήρωσα (retail), γίαυτό και δε θα πάρει ΣΕΝΤΣΙ αν δε βγάλει κάτι της προκοπής (file system???).

Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου μέχρι τωρα, και να μιλάς με περισσότερο σεβασμό για τους Έλληνες καταναλωτές.

Δεν είμαστε ως λαός χειρότεροι από άλλους. Η πειρατεία ειναι παγκόσμιο φαινόμενο.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...