Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ινσομνια,

Προκειται να αγορασω λαπτοπ με τιμη <500 και παρατηρησα ενα χρηστη του ινσομνια να συνηστα λαπτοπ απο αυτο το site.

Αρχικα κοιταζα αυτα τα δυο λαπτοπ>>

http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e1-572g-54204g50mnii-156-intel-core-i5-4200u-4gb-500gb-amd-radeon-hd8750m-2gb-dos-p-PER.902862

http://www.digideli.gr/HP-450-BAG-24999#product_details

στο site αυτο βρηκα http://www.computeruniverse.net/products/90560034/asus-f555ln-xo128d.asp

Πιστευω οτι το asus ειναι η καλυτερη αγορα και ετσι θα ηθελα να αγορασω απο το γερμανικο site.

εκτος απο τα μεταφορικα παιζουν τιποτα περιεργοι φοροι? και με ποιους τροπους μπορω να αγορασω το λαπτοπ απο εκει?

Το λαπτοπ θα χρησιμοποιηθει για λιγο gaming και για φοιτητικες υποχρεωσεις

Δημοσ.

To asus είναι όντως  καλύτερο από το acer. Φόροι δεν υπάρχουν. Από ότι είδα, 11.99 ευρώ είναι η χρέωση με DHL.

Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής. Βάλε το λάπτοπ στο καλάθι σου δοκιμαστικά και προχώρα στην αγορά για να δείς τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και τις έξτρα χρεώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα έχεις και διαφορετικό πληκτρολόγιο (νομίζω έχουν qwertz αυτοί) αλλά οκ δεν είναι κάτι σοβαρό

• Like 1
Δημοσ.

Το πληκτρολογιο δεν θα μου ειναι προβλημα,αυτο που με προβληματιζει ειναι αν το site ειναι εμπιστο καθως και αν το λαπτοπ θα ερθει ατοφιο υστερα απο την μεταφορα.

Ακομα αν καταλαβα καλα αυτοι δεχονται μεταφορα χρηματων απο τραπεζα(πιστωτικη δν με ενδιαφερει),υπαρχει η περιπτωση αντικαταβολης?

Αν υπαρχει καποιος που εχει αγορασει απο το site αυτο να μας πει την εμπειρια του...

Ευχαριστω για την βοηθεια  ινσομνια

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο δεν θα μου ειναι προβλημα,αυτο που με προβληματιζει ειναι αν το site ειναι εμπιστο καθως και αν το λαπτοπ θα ερθει ατοφιο υστερα απο την μεταφορα.

Ακομα αν καταλαβα καλα αυτοι δεχονται μεταφορα χρηματων απο τραπεζα(πιστωτικη δν με ενδιαφερει),υπαρχει η περιπτωση αντικαταβολης?

Αν υπαρχει καποιος που εχει αγορασει απο το site αυτο να μας πει την εμπειρια του...

Ευχαριστω για την βοηθεια ινσομνια

το σιτε ειναι εμπιστο εχω αγορασει αρκετες φορες

αντικαταωολη δεν παιζει ...πληρωνεις με καρτα....

επιπλεον να ξερεις κ να επαιζε αντικαταβολη θαταν μεγαλο το κοστος(γιατι καποιος πρεπει να μεταφερει τα λεφτα πισω στον πωλητη η το λαπτοπ αν εσυ δν το πληρωσεις...)

• Like 2
Δημοσ.

επιπλεον να ξερεις κ να επαιζε αντικαταβολη θαταν μεγαλο το κοστος(γιατι καποιος πρεπει να μεταφερει τα λεφτα πισω στον πωλητη η το λαπτοπ αν εσυ δν το πληρωσεις...)

Ευχαριστω για την απαντηση το πιο πιθανο ειναι να αγορασω απο αυτο το site...Περιπου ποσο καιρο θα χρειαστει για να ερθει το λαπτοπ εφοσον ειναι σε stock και πως μπορω να επικοινωνισω

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια  ινσομνια

Και γω για έμπιστο το ξέρω το site. Για τη μεταφορά μη φοβάσαι, ξέρουν πως θα το στείλουν, δεν θα πάθει τίποτα. Αντικαταβολή από το εξωτερικό δεν υπάρχει γενικά νομίζω. Προτίμησε χρεωστική-πιστωτική ή paypal. Σε κάθε περίπτωση τα χρήματά σου δεν τα χάνεις αν συμβεί οτιδήποτε. Απλά σιγουρέψουν ότι η τιμή μαζί με τα μεταφορικά σε συμφέρει σε σχέση με την αγορά από δω

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.Επικοινωνισα με το site και ολα οκ.Θα ηθελα να μαθω μιας και θα το αγορασω μεσω bank transfer αν η τραπεζα θα με χρεωσει για την μεταφορα των χρηματων.Ακομα μπας και ξερει κανεις αν το asus που ανεφερα εχει αποσπωμενη μπαταρια ή ενσωματομενη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...