thpon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy ace 2. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το κινητό για τα λεφτά που έδωσα. Ήρθε όμως η στιγμή να πάρω ένα πιο καλό και για την δουλειά που το θέλω.Αρχικά να τονίσω πως δεν θέλω κινέζικο οπότε πάμε σε skroutz τιμές.Με ενδιαφέρουν κυρίως:- ANDROID ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ- Μεγάλη μπαταρία- Καλή οθόνη 4,5'' - 5''- Καλή ποιότητα κατασκευής- Όσο πιο μεγάλη ram γίνεται- Να το υποστηρίζουν με αναβαθμίσεις- Καλή κάμεραΜε λίγο ψάξιμο που έκανα και στο forum σημείωσα τα galaxy s4, xperia z1, lg g2 και το nexus 5. Το interface του z1 με προβληματίζει, έχω το xperia tablet z και δεν θα έλεγα πως με ενθουσιάζει αλλά λειτουργικά είναι άψογο το "ταμπλετακι". Ta nexus genika ta exw se ektimhsh an kai lg.Αξίζει να περιμένω μήπως βγει κάτι καινούριο μιας και δεν το βιάζομαι ιδιαίτερά; Μπορώ να περιμένω 1-2 μήνες για καμιά εξαιρετική περίπτωση.
~mxls~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Απ'την περιγραφή σου μάλλον το G2 είναι αυτο που ψάχνεις. Η τιμη ειναι +1€ απ'το όριό σου για την έκδοση με 32GB
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν δεν θες sd πας για nexus 5/g2.Αν θες πας για s4/note 3 neo.
thpon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το note3 το έχω αποκλείσει λόγω μεγέθους. Είμαι ανάμεσα σε g2, s4, nexus5 και σε πιο δεύτερη μοίρα τα m7 και z1. θα έπαιρνα το s4 αλλά σκέφτομαι πάλι galaxy; Τα nexus5 και g2 με φοβίζουν από την άλλη. (LG) Η sd δεν με προβληματίζει αφού έχω tablet για ταινίες και σειρές. Αν και έχω ακούσει πως το g2 32gb δεν καλύπτεται στην Ελλάδα.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το note3 το έχω αποκλείσει λόγω μεγέθους. Είμαι ανάμεσα σε g2, s4, nexus5 και σε πιο δεύτερη μοίρα τα m7 και z1. θα έπαιρνα το s4 αλλά σκέφτομαι πάλι galaxy; Τα nexus5 και g2 με φοβίζουν από την άλλη. (LG) Η sd δεν με προβληματίζει αφού έχω tablet για ταινίες και σειρές. Αν και έχω ακούσει πως το g2 32gb δεν καλύπτεται στην Ελλάδα. Τι μανια εχει φαει ο κοσμος να κακολογει την LG δεν μπορω να καταλαβω.Τη στιγμη που βγαζει απο τις καλυτερες συσκευες στην αγορα και εχει και καλο σερβις απο οτι ακουσα γιατι να δισταζει καποιος να αγορασει???Τι μπορει να σε προβληματιζει στην LG?Οτι πηρες μια συσκευη τους 6 χρονια πριν και δεν σου βγηκε καλη? 1
akis337 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και εγώ έτσι ήμουν με την LG Αλλά πριν από κάποια χρονια,πλέον έχει αλλάξει κατά πολύ προς το καλυτερο. Και ναι το 32 αρι δεν καλύπτεται από εγγύηση.Μετά από Επικοινωνία μου με την lg καλύπτεται μόνο ότι έχει εισαχθεί στην Ελλάδα.
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν δεν εχεις θεμα με την sd πας φουλ για g2.
thpon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 - Η ίδια μανία που υπήρχε και παλιά με τα sony ericsson. Οι εταιρείες αλλάζουν λογικό αλλά αυτό δεν αναιρεί πως sony και lg δεν είχαν βγάλει και το καλύτερο όνομα στην κινητή τηλεφωνία. Το λέω σαν κάτοχος sony κινητών 10 συνεχόμενων ετών και δύσκολα θα ξαναεπιστρέψω. - Η αλήθεια πως δεν έχω δει το lg από κοντά, με προβληματίζει η μη-εγγύηση στο 32 gb.
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 - Η ίδια μανία που υπήρχε και παλιά με τα sony ericsson. Οι εταιρείες αλλάζουν λογικό αλλά αυτό δεν αναιρεί πως sony και lg δεν είχαν βγάλει και το καλύτερο όνομα στην κινητή τηλεφωνία. Το λέω σαν κάτοχος sony κινητών 10 συνεχόμενων ετών και δύσκολα θα ξαναεπιστρέψω. - Η αλήθεια πως δεν έχω δει το lg από κοντά, με προβληματίζει η μη-εγγύηση στο 32 gb. Εφοσον θες να πας σε 32αρι σημαινει οτι θες αποθηκευτικο χωρο.Καλυτερα πανε στο s4 που περνει και sd και εχει και κανονικα εγγυηση σε σχεση με το 32gb g2.
thpon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Σήμερα τα είδα όλα από κοντά και μπορώ να πω πως είμαι ανάμεσα σε s4 και g2.Μεγάλα μείον: για το s4 η μπαταρία και για το g2 ο αποθηκευτικός χώρος. τα υπόλοιπα αρνητικά τους(αν έχουν) δεν με απασχολούν. Για το s4 η λύση της anker μπαταρίας δεν μου αρέσει γιατί το κάνει χοντρό το κινητό. Μάλλον θα ρισκάρω περνώντας το g2 32gb και ας ευχηθούμε μην πάθει κάτι. Από ανθεκτικότητα σε χτυπήματα ποιο είναι πιο γερο από τα δυο;
king2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Σήμερα τα είδα όλα από κοντά και μπορώ να πω πως είμαι ανάμεσα σε s4 και g2. Μεγάλα μείον: για το s4 η μπαταρία και για το g2 ο αποθηκευτικός χώρος. τα υπόλοιπα αρνητικά τους(αν έχουν) δεν με απασχολούν. Για το s4 η λύση της anker μπαταρίας δεν μου αρέσει γιατί το κάνει χοντρό το κινητό. Μάλλον θα ρισκάρω περνώντας το g2 32gb και ας ευχηθούμε μην πάθει κάτι. Από ανθεκτικότητα σε χτυπήματα ποιο είναι πιο γερο από τα δυο; Πανω κατω ιδια ειναι.Το s4 και να σου πεσει το πλαστικο απο πισω το αλλαζεις ευκολα.Το g2 επισης στιβαρο κινητο απλα με το 32αρι δεν θα εχεις εγγυηση οποτε ειναι κατι που γνωριζεις απο πριν.
thpon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τελικά αποφάσισα να αποριψω το s4 για το g2. Επειδή προοριζομαι για το 32αρι θα ηθελα την βοήθεια όσων έχουν το κινητό ή το έχουν ψάξει το θέμα. Τελικα εχει εγγύηση; Υπαρχει κάποιος που του πάθε κάτι και δεν το καλύπτει η LG hellas; Υπάρχει κάποιο σκρουτζομαγαζο που αναλαμβάνει την αποστολή στο εξωτερικό εφόσον πάθει κάτι το κινητό (32αρι);
king2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τελικά αποφάσισα να αποριψω το s4 για το g2. Επειδή προοριζομαι για το 32αρι θα ηθελα την βοήθεια όσων έχουν το κινητό ή το έχουν ψάξει το θέμα. Τελικα εχει εγγύηση; Υπαρχει κάποιος που του πάθε κάτι και δεν το καλύπτει η LG hellas; Υπάρχει κάποιο σκρουτζομαγαζο που αναλαμβάνει την αποστολή στο εξωτερικό εφόσον πάθει κάτι το κινητό (32αρι); Το 32αρη g2 δεν το καλυπτει η lg Ελλαδας.Αναλογα απο πιο καταστημα θα το παρεις καντους και μια ερωτηση για την εγγυηση
thpon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 - Η lg hellas ήταν κάθετη πως δεν δίνει εγγύηση. - Με την procordia δεν μίλησα γιατί είναι κλειστή τα Σάββατα. - Ένα κατάστημα μου είπε πως υπάρχει κανονικά εγγύηση εκτός από την μητρική πλακέτα.
thpon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τελικά πήρα το Lg g2 16gb λόγω εγγύησης, δεν θέλω να έχω τράβαλα με εξωτερικό. Αφού έτσι και αλλιώς έχω το tablet για ταινίες.Video δεν τραβάω γενικά. Οπότε θα έχω 10 gb για μουσική και φωτογραφίες. Πιστεύω φτάνουν.Είναι 406 παρτίδα, πρόσφατο;Πορτογαλικό είναι οπότε από θέμα εγγύησης είμαστε εντάξει. Το κουτί ήταν σφραγισμένο μέσα έξω παντού. Η μπαταρία ήταν στο 80% και τώρα το ταλαιπωρώ για να κάνω την πρώτη φόρτιση αλλά που να πέσει θα μου φάει όλη την μέρα. Τι οθοναρα είναι αυτή;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα