StratosV7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι ενα modem-router για το μαγαζι μου να πιανει μεγαλες αποστασεις, εχω εστιατοριο και το modem της forthnet δεν πιανει μια, στα 20 μετρα αποσταση και πιανει με το ζορι μια γραμμη, θελω ενα μοντεμ να πιανει τουλαχιστον 100 μετρα δηλαδη να φτανει το σημα στην παραλια που ειναι γυρο στα 50-60 μετρα αποσταση... ολο μου παραπονιουνται οι πελατες για το σημα που δεν ειναι καλο και αναγκαζονται να ανεβαινουν στο μαγαζι για καλυτερο σημα και μου γεμιζουν το μαγαζι αμμο και θαλασσα... please εχω μεγαλο προβλημα, εχετε να μου προτείνεται κατι; δινω μεχρι 50-60€....βοηθεια παρακαλω...
vrykolakas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καταρχήν έχεις μεγάλο εστιατόριο ή μικρό; Γιατί αν έχεις μεγάλο κι αρχίσουν να σερφάρουν καμιά 10αριά ταυτόχρονα σε dsl γραμμή, δε θα σε βρίζουν για το σήμα αλλά για τις ταχύτητες...
StratosV7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ναι οταν αρχισουν να μπαινουν ειναι παρα πολοι... δεν με νοιαζει αυτο ομως με νοιαζει να εχω μεγαλη εμβέλεια για να μην ερχονται στο μαγαζι με τους αμμους και τις θαλασσες... τουλαχιστονβθα τους λεω την αληθεια, προβλημα λογο υπέρφορτοσης
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν υπάρχει μη επαγγελματικό ρουτερ να πιάνει 100μ και τα επαγγελματικά με 50-60 δεν αγοράζεις. Η μόνη λύση που σκέφτομαι είναι η χρήση κεραίας σε ψηλό σημείο , υπολόγισε κανένα 100 άρι.... Και φυσικά άδεια από τους γείτονες... ή ένα δυνατό repeater ¨όπως αυτό http://www.amazon.com/Ubiquiti-Networks-PICO2HP-2-4GHz-802-11bg/dp/B004EPPJAI/ref=cm_cr_pr_product_top
StratosV7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δηλαδη ενα μοντεμ πιο δυνατο απο αυτο που εχω τουλαχιστον να πιανει 40-50μ δεν υπαρχει....;
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 40-50 πάλι είναι μεγάλη απόσταση για μη επαγγελματικό ρούτερ ακόμα και αν είναι ψηλά και χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά. 'Εχεις δρόμο αναμεσα στο μαγαζί και εκεί που είναι οι πελάτες σου;
vrykolakas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Άμα δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, για ποιο λόγο να μην πιάνει; Αυτό φαίνεται κομπλε π.χ. http://computers.xpatit.gr/14-diktyaka-proionta/1912-TP-LINK-TL-WR940N-300Mbps-Wireless-N-Router.html
StratosV7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν εχει καθολου εμποδια ειναι το μαγαζι και απο κατω παραλια, ειμαι πανω στην παραλια σχεδον, το μαγαζι μου δηλαδη περιλαμβανει και την παραλια, δεν εχει καθολου δρομο, απλα το μοντεμ ειναι σχεδον αποσταση 40 μετρα, πιστευω οτι με ενα καλο μοντεμ θ ειμαι κομπλε, δεν ειπα ο αλλος να καθεται στα 40 μετρα και να ειναι φουλ το σημα, εστω 2 γραμμουλες για να μην ερχεται μεσα στην αιθουσα του μαγαζιου... Αποστολή από το LG-D955 με τη χρήση Insomnia App
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Άμα δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, για ποιο λόγο να μην πιάνει; Αυτό φαίνεται κομπλε π.χ. http://computers.xpatit.gr/14-diktyaka-proionta/1912-TP-LINK-TL-WR940N-300Mbps-Wireless-N-Router.html αν δεν έχει εμπόδια κάνούν σχεδόν όλα τα router ειδικά με αποσπώμενη,βάζεις μια ενισχυμένη. Εγω βάζω το σενάριο να έχει εμπόδια ανάμεσα. Δεν εχει καθολου εμποδια ειναι το μαγαζι και απο κατω παραλια, ειμαι πανω στην παραλια σχεδον, το μαγαζι μου δηλαδη περιλαμβανει και την παραλια, δεν εχει καθολου δρομο, απλα το μοντεμ ειναι σχεδον αποσταση 40 μετρα, πιστευω οτι με ενα καλο μοντεμ θ ειμαι κομπλε, δεν ειπα ο αλλος να καθεται στα 40 μετρα και να ειναι φουλ το σημα, εστω 2 γραμμουλες για να μην ερχεται μεσα στην αιθουσα του μαγαζιου... Αποστολή από το LG-D955 με τη χρήση Insomnia App Ένα απλό modem αποσπώμενη κεραία για να προσθέσεις ενισχυμένη κάνει μια χαρά την δουλειά σου
StratosV7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Οκ, μια χαρα, ελεγα για netgear αλλα αφου μου προτεινετε το tp-link οκ κατι θα ξερετε... Αποστολή από το LG-D955 με τη χρήση Insomnia App
vrykolakas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εγώ το πρότεινα επειδή ξέρω ότι είναι συμπαθητική μάρκα, σε καλή τιμή και με χαρακτηριστικά που φαίνονται οκ. Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε και ξέρω κάτι προσωπικά για το συγκεκριμένο μοντέλο.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 για σοβαρη δουλεια δεν θα βαζα tp link που να μου το χαριζαν. δες εδω ενα παρομοιο θεμα. http://www.insomnia.gr/topic/536027-στήσιμο-δικτύου-εξωτερικού-χώρου/page-3
Taperakias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το συγκεκριμενο ωραιο αλλα παλιο μοντελο πλεον υπαρχουν καλα TP Link στο 60αρι...Επισης φιλε κοιτα για σκετο ρουτερ και ριξτο πανω σ αυτο που ηδη εχεις...Το μονο που θα χρειαστεις θα ναι ενα μεγαλο καλωδιο δικτυου για να συνδεθουν τα 2 ρουτερ μεταξυ τους...ετσι θα το βαλεις οπου θελεις..
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 σκοπος ειναι να καλυψεις τον χωρο με ενα adsl router και ενα access point για δυο λογους. α.καλυτερη καλυψη ακομα και για αδυναμες σε wifi συσκευες πχ κινητα,tablets. β.λιγοτερο φορτο πανω στο ρουτερ και στο wifi αφου οι χρηστες θα μοιραζονται κατα καποιο τροπο σε 2 wireless επισης προτεινω καλο adsl router με σκοπο να μπορεις να βαλεις και Limit ανα χρηστη σε bandwidth.οσο θυμαμαι το draytek 2710n εχει bandwidth manager.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα