Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα ρε ναι, μια χαρά θα 'σαι, για τα λεφτά που έδωσες βέβαια :P Όχι να έχουμε την απαίτηση να παίζουμε maxed out με 60άρια με κάρτα των 200-250 ευρώ ε..

Δημοσ.

Εγώ πάντως , με τις απαιτήσεις που θα έχει το ryse, δεν περιμένω απλά, απαιτώ να μην είναι  η xboxone version με υποστήριξη 4k και λίγο καλύτερα textures .

Δημοσ.

Έλα ρε ναι, μια χαρά θα 'σαι, για τα λεφτά που έδωσες βέβαια :P Όχι να έχουμε την απαίτηση να παίζουμε maxed out με 60άρια με κάρτα των 200-250 ευρώ ε..

ουτε καν max out ποτε δεν περιμενα κατι τετοιο..medium-high με οτι ελαφρυ φιλτρο υπαρχει και ειμαι υπερ ικανοποιημενος αρκει να μην εχω κολληματα -.-

btw 280 ευρω εσκασα οταν την πηρα -.-

Δημοσ.

Καλα, αν εχεις 4Κ monitor (που δεν ειναι και φτηνη επιλογη) δεν επιτρεπεται να μην εχεις gpu που να το αξιοποιει πληρως. Ειναι σαν να εχεις 2000 ευρω πυργο σε parts και τα εχεις βαλει σε 10 turbox κουτι των 10 ευρω. Δεν τα εχω με την turbo x εννοειται, καταλαβαινετε που το παω..Παιρνεις 4Κ monitor πχ και εχεις καρτα πριν το 2010 πχ και θελεις να παιξεις games..Ειναι λιγο δυσκολο.. Για τα requirements μας ειχε προειδοποιησει προγγραματιστης της crytek οτι θα ειναι benchmark challenge για τα τωρινα και μελλοντικα pc μας. Για 1080p δεν πιστευω οτι θα υποχωρησουμε σε πολλα settings. Αν το εκαναν οπως πρεπει, θα παιξουμε με antialising στο off ή με καποιο πιο ελαφρυ οπως smaa κτλ.

Δημοσ.

ουτε καν ρε παιδες σε οθονουλα 22' 1920χ1080 και ειμαι καλυμμενος χΔ 

τεσπα ας μην βγαινουμε οφ φακινγκ τοπικ χΔ

αντε να βγει και αυτη η παιχνιδαρα να δουμε..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω περιμενω να μας πουν απαιτησεις για 1080 p max settings. Και ναι ολοι 1080 οχι μονο για το ryse αλλα και για οτι αλλο παιχνιδι με γραγικα ryse θα βγει στο μελλον!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...