Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Skyrim με High-res community textures + ENB + 8XAA είχα κατανάλωση 2700ΜΒ VRam

Καλα τα λες, αρα 670/680/760/770 2gb σε κοιτανε με sadface :P Αλλα νταξει δεν μπορει να μιλάμε για ενα game μονο, αν και παρα πολλοι εχουν λιωσει πανω απο 400ωρες σε αυτο το game :P

Δημοσ.

Aφηστε τωρα το skyrim με τα mods ειναι μια ειδικη περιπτωση ,πιαστε ολες τις υπολοιπες ..Εγω παντα παιζω 1200p msaa4x με ολα ultra ολα τα games και ποτε ολο αυτον τον καιρο δεν ειχα προβλημα μνημης..Ακομα και το skyrim που ειχα βαλει 2-3 mods για βελτιωση γραφικων παλι δεν ειχα προβλημα ,τωρα αν το γεμισεις με mods χωσεις και 8x προφανως και θα εχεις θεμα,δεν ειναι κατι  παραδοξο.Φυσικα και εγω ημουν υπερ της αποψης να εχεις παραπανω vram αλλα κακα τα ψεματα δεν μου χρειαστηκε ,until now ..

Δημοσ.

Κοίτα, είναι αλήθεια ότι το Skyrim ήταν η εξαίρεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η nVidia δεν μπορούσε να δώσει 4GB κάρτες με καλύτερες τιμές..

Λοιπόν, επιβεβαιωμένα ότι 4GB θα χρειάζεσαι μόνο σε 4Κ

http://steamcommunity.com/app/302510/discussions/0/616187203916268637/

Recommended Specs to run "Ryse: Son of Rome" at 4K: 

CPU: Quad Core or Eight Core CPU
CPU Details: SSE1-3, 8+ logical processors
Memory: 8 GB RAM
GPU: DirectX 11 graphics card with 4 GB video RAM
HDD: 26GB
Display: 4k Monitor (3840x2160 resolution)
Steam Account and Internet Connection

Δημοσ.

Με GTX 770 4GB κανω τπτ? :/

Για 4k λίγο δύσκολο. Μιλάμε για παιχνίδι της crytek συνεπώς θα είναι αρκετά βαρύ. 

Δημοσ.

Δηλαδη καρτα του 400αρικου δεν κανει....;;;

Για 4k ακόμα και του χιλιάρικου δυσκολέυονται οπότε no worries, είναι νωρίς ακόμα για 4k.

Δημοσ.

Η CryTek έχει πει ότι το παιχνίδι θα είναι βαρβάτο benchmark και μάλιστα θα είναι και στο μέλλον..Οπότε όπως καταλαβαίνετε..Θα αργήσουμε να δούμε μονή κάρτα να το κάνει ''κομμάτια'', τουλάχιστον σε 4Κ.

Δημοσ.

Τι εννοείς συνδυασμο?? Sli?? Πρωτον αυτο που σκέφτεσαι δεν γινεται και δεύτερον μια χαρα θα σηκωνεις το game(αντε κανα MsAA να μην βαλεις στην χειρότερη)

Δημοσ.

dafuqqq guyz? :o

μην λετε τετοια..δεν θελω να αλλαξω ακομα τον υπολογιστη μου χΔ

ελπιζω να τρεχει ικανοποιητικα

Δημοσ.

Μαλλον εγω μπερδευτηκα. Για τα 4Κ χρειαζεσαι 2x400€+ καρτες για να παιξει ικανοποιητικα. Εγω απαντησα πριν νομιζοντας αν η καρτα θα του ετρεχε κομπλε το game (με δεδομενο οτι θα επαιζε σε 1080p).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...