NickTG Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δες εδώ αν έχει κάτι: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ancient_Rome_video_games Για κονσόλες είδα 2-3.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 System Requirements Minimum: OS: Windows Vista SP1, Windows 7 or Windows 8 (64bit) Processor: Intel Dual-Core 2.8 GHz/ AMD Dual-Core 3.2 GHz or better Memory: 4 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB video RAM DirectX: Version 11 Hard Drive: 26 GB available space Sound Card: DirectX compatible Sound Card with latest drivers Recommended: OS: Windows Vista SP1, Windows 7 or Windows 8 (64bit) Processor: Intel Quad-Core or AMD Octo-Core Memory: 8 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 4 GB video RAM DirectX: Version 11 Hard Drive: 26 GB available space Sound Card: DirectX compatible Sound Card with latest drivers 4GB ; Χοχοχοχο, θα πέσουν γέλια.. 1
Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Amd Vs Nvidia σημιωσατε 1 Ειναι καταλληλη ωρα να πουμε We told them so??! So it has begun... Επομενο game τωρα που θα εχει recommented 4gb... Witcher 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ τα 'λεγα πάντως..Πως θα πουλήσει η nVidia νέες κάρτες και η AMD αντίστοιχα αν δεν αυξηθούν οι απαιτήσεις στα παιχνίδια, χρόνια τώρα έτσι πάει αυτή η δουλειά.
Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αμμμμμ.. Btw Εχουμε release date του Ryse στο Pc??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Whatever...βλακεία πάει σύννεφο...octo-core και 4GB GPU, από πιο χωριο τους μάζεψαν τους porters?! I wont even bother.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Amd Vs Nvidia σημιωσατε 1 Ειναι καταλληλη ωρα να πουμε We told them so??! So it has begun... Επομενο game τωρα που θα εχει recommented 4gb... Witcher 3 Για ποιο πραγμα για την vram ? Τωρα που xrειαζεται τωρα και η nvidia θα πλασαρει τις νεες gpu με μπολικη ,τα τελευταια 3 χρονια τι να την κανεις ουτε με 1,5 gb μεσο ορο απαιτησεις στα 1080p και ουτε καν ...Η σωστη εποχη τωρα ειναι για παραπανω μνημη που αρχιζει σιγα σιγα να χρησιμοποιειται και το 4k και οχι πριν 3 χρονια που προσπαθουσε η amd να το περασει σαν benefit των καρτων της ,αχρηστο ηταν ...Μιλαω για εποχες 680-7970 ,γιατι μετα ετσι και αλλιως βγηκε η 780 ..
D.Luffy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαρτάται σε ποια ανάλυση είναι recommended τα 4GB vram.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα είναι για 4Κ το 4GB, αλλά σιγά σιγά το πλασάρουν στην νοοτροπία, σαν να λένε ''Να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά'' Whatever...βλακεία πάει σύννεφο...octo-core και 4GB GPU, από πιο χωριο τους μάζεψαν τους porters?! I wont even bother. Καλά μην τρελαίνεσαι..Και τα υπόλοιπα παιχνίδια octo-core AMD λένε ή Intel quad-core
Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ε δεν νομιζω για τα 1080p,θα ειναι too much.. @Kwnstantine Δεν ηταν αχρηστο η αφθονια που σου προσφερε η AMD αλλα τσιγκουνιά της nvidia να μην σου παρεχει τουλάχιστον 3gb. Υπηρχαν πολλοι τροποι να αξιοποιηθει το +1gb που ειχανε τοτε, οπως multi monitors setup, υψηλες αναλυσεις με cf/sli , modding στα παιχνίδια κτλπα Οποτε ναι τσιγκουνιά ειναι. Τεσπα το game δεν θα εχει titanfall γραφικα, θα τα δικαιολογει θελω να πιστεύω, προφανως και τώρα που θα ανέβει ο πηχης στα γραφικά θα χρειαζόμαστε more Vram the better.. Αλλα και παλι αν οντως δειχνει τερμαρισμενη Vram αυτη θα ειναι στα 1440p,αλλιως στα 1080 μονο με κανα MsAA x4-8,αλλα μιλαμε για Crytek game sooo..
p07apo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα είναι για 4Κ το 4GB, αλλά σιγά σιγά το πλασάρουν στην νοοτροπία, σαν να λένε ''Να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά'' Καλά μην τρελαίνεσαι..Και τα υπόλοιπα παιχνίδια octo-core AMD λένε ή Intel quad-core Πλάκα θα έχει όμως να ζητάει 4GB για 1080p και καμιά ultra textures ρύθμιση. Τώρα για το octa-core αν μιλάνε για jaguar (και ας μην υπάρχει pc version) κάτι γίνεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι σε 1080P δεν νομίζω, αλλά σε 4Κ με Ultra τα πάντα και με ΑΑ νομίζω είναι λογικά τα 4GB για τελευταίο triple-A τίτλο της CryTek.
p07apo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι σε 1080P δεν νομίζω, αλλά σε 4Κ με Ultra τα πάντα και με ΑΑ νομίζω είναι λογικά τα 4GB για τελευταίο triple-A τίτλο της CryTek. Για να παίξει όπως στο xboxone τι h/w λες να χρειάζεται; H 6850 μου πάντως αποκλείεται να το καταφέρει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, δεν νομίζω..Είναι αρκετά ξεπερασμένη η 6850.Πάντως, να μην γκρινιάζουμε..Δηλαδή η 670 FTW που έχω, βγήκε 10/5/2012 και έχουμε 4/9/2014, δηλαδή σχεδόν 2 χρόνια και 4 μήνες είναι η κάρτα στην αγορά και είχε 4 κατοστάρικα περίπου.Πιο παλιά(Εποχές Far Cry/Doom 3/Crysis κλπ) τόσο καιρό δεν κράταγε ούτε η κάρτα των 600-700 ευρώ, να σου παίξει τότε η κάρτα που ήταν στην αγορά 2 χρόνια + τα παιχνίδια με έστω απλά μια υποχώρηση στα textures αντί για ultra, high ας πούμε ; Με τίποτα..Low και πάλι δεν τη πάλευε
panther_512 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 @Kwnstantine Δεν ηταν αχρηστο η αφθονια που σου προσφερε η AMD αλλα τσιγκουνιά της nvidia να μην σου παρεχει τουλάχιστον 3gb. Υπηρχαν πολλοι τροποι να αξιοποιηθει το +1gb που ειχανε τοτε, οπως multi monitors setup, υψηλες αναλυσεις με cf/sli , modding στα παιχνίδια κτλπα Οποτε ναι τσιγκουνιά ειναι. Skyrim με High-res community textures + ENB + 8XAA είχα κατανάλωση 2700ΜΒ VRam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα