Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 το μονο που επιβεβαιωνεται ειναι οτι δεν διαβασες καλα το αρθρο. Εσύ τι γράφεις εδώ ρε console peasant ; Τράβα πίσω στη σπηλιά σου, αυτό ακριβώς που λέω έγινε..Η CryTek είναι σε απελπισία και προσπαθεί να βγάλει χρήματα από παντού αυτή τη στιγμή. 1
panther_512 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εσύ τι γράφεις εδώ ρε console peasant ; Τράβα πίσω στη σπηλιά σου, αυτό ακριβώς που λέω έγινε..Η CryTek είναι σε απελπισία και προσπαθεί να βγάλει χρήματα από παντού αυτή τη στιγμή. Tο Homefront IP έχει πουληθεί στην Deep Silver και η Crytek UK μετατράπηκε σε Deep Silver Dambuster Studios. Επίσης απολύεται προσωπικό από το στούντιο στην Αμερική. Το Ryse βγαίνει στο PC διότι υπάρχει τεράστια ανάγκη για έσοδα. Το θέμα είναι αν θα βρεί ανταπόκριση από τους PC gamers.
Oroku Saki Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν ειναι σιγουρο οτι βγαινει επειδη η crytek εχει αναγκη τα λεφτα. Μπορει να ειχαν κανει προσωρινη συμφωνια με την microsoft και να ηταν προσωρινη αποκλειστικοτητα. Οπως και στην προηγουμενη γενια που αρκετα παιχνιδια που αρχικα ανακοινωνονταν μονο για 360 αργοτερα βγηκαν οχι μονο σε pc αλλα και σε ps3. Το πσοο καλα θα τα παει σε πωλησεις θα εξαρτηθει και απο το αν οντως εχει γραφικα που μονο οι νεες gtx 8 θα μπορουν να τρεξουν. Δεν νομιζω το crysis 1 να ειχε πουλησει οσο πουλησε αν δεν ειχε γραγικα που να γονατιζουν ολα τα high end pc της εκεινης της εποχης και ας ηταν καλο το παιχνιδι. Η nvidia και η intel εκαναν τρελες πωλησεις επεξεργαστω και καρτων εκεινη την περιοδο λογω crysis.
p3tran Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εσύ τι γράφεις εδώ ρε console peasant ; Τράβα πίσω στη σπηλιά σου, αυτό ακριβώς που λέω έγινε..Η CryTek είναι σε απελπισία και προσπαθεί να βγάλει χρήματα από παντού αυτή τη στιγμή. εγω ειμαι και console peasantακος και pc master raceάς , σε αντιθεση με σενα που εισαι απλα ...αδιαβαστος τα τρια αδερφια βαλανε τα λεφτα στην τσεπη, και ειπανε απο εδω και μπρος πληρωνουνε οι αλλοι. δεν προκειται να <<πτωχευσουνε>> αυτοι, ακομα και να την πουλησουνε ή να την βαλουνε φωτια να την καψουνε την crytek. ξυυυπναααα ειπαμε, τα γραψαμε και χτες αυτα, πριν να δημοσιευτει το αρθρο... και στην τελικη....διαβασε το αρθρο ρε παιδακι μου... το λινκ που σου εβαλα, το οριτζιναλ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Tο Homefront IP έχει πουληθεί στην Deep Silver και η Crytek UK μετατράπηκε σε Deep Silver Dambuster Studios. Επίσης απολύεται προσωπικό από το στούντιο στην Αμερική. Το Ryse βγαίνει στο PC διότι υπάρχει τεράστια ανάγκη για έσοδα. Το θέμα είναι αν θα βρεί ανταπόκριση από τους PC gamers. Ακριβώς. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αυτό που είπα και 'γω λέει, η CryTek θέλει απεγνωσμένα λεφτά και γι' αυτό βγάζει το Ryse στο PC, αλλιώς δεν θα το 'βλεπες.
D.Luffy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το πσοο καλα θα τα παει σε πωλησεις θα εξαρτηθει και απο το αν οντως εχει γραφικα που μονο οι νεες gtx 8 θα μπορουν να τρεξουν.Εαν έχει γραφικά που μονο οι νέες gtx θα τρέξουν τοτε ακριβως είναι που θα πιασει και πάτο στις πωλησεις το παιχνιδι. Καμια σχέση τα οικονομικά της Crytek την εποχή του Crysis 1 με σήμερα. Τώρα η εταιρία προσπαθει να ορθοποδήσει και δεν ξέρω κατα ποσο θα τολμούσε να κανει πειράματα. Ο λογος που θέλει να βγάλει το Ryse στο PC είναι για να σταθεροποιηθεί. Εαν το παιχνιδι απαιτεί καινούργιο hardware για να αποδοσει φουλ τοτε είναι πιθανόν να αποθαρρύνει πολλους υποψήφιους αγοραστές. Δεν είναι όλοι power users... Το αντίθετο. Το Crysis 1 έβγαλε τα λεφτά του σε βάθος χρονου. Τώρα δεν υπάρχει χρονος. Επίσης το Ryse το έχουμε δει ηδη εδώ και ενα χρονο. Δεν έχει το ίδιο wow factor που είχε το Crysis 1 στην εποχή του. Ασε που τα γραφικά του Ryse είναι σε θέση να εντυπωσιάσουν έτσι οπως είναι ηδη. Ηδη πήρε και βραβείο SIGGRAPH όπως ανέφερε ο petran στο άλλο θέμα. Τι άλλο πια? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οι νέες GTX θα 'ναι για 4Κ, για 1080P και οι τωρινές θα 'ναι αρκετές.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα εμεις που ειμαστε ακομα σε gtx 6xx και gtx 5xx δεν ειναι αρκετες ουτε για 1080p σε max settings. Απο τις τωρινες μονο απο gtx 780 και πανω θα μπορουν να το τρεξουν σε 1080p αλλα αφου εμεις θα παμε κατευθειαν για gtx 8 δεν θα εχουμε προβλημα σε οτι αναλυση και να το τρεξουμε.
Atzamestatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα εμεις που ειμαστε ακομα σε gtx 6xx και gtx 5xx δεν ειναι αρκετες ουτε για 1080p σε max settings. Απο τις τωρινες μονο απο gtx 780 και πανω θα μπορουν να το τρεξουν σε 1080p αλλα αφου εμεις θα παμε κατευθειαν για gtx 8 δεν θα εχουμε προβλημα σε οτι αναλυση και να το τρεξουμε. Εχεις ενα αρρωστημενο κολλημενα με τα γραφικα οπου σταθεις και οπου βρεθεις, σε σημειο που να νομιζω οτι μας trollaris. 2
D.Luffy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα εμεις που ειμαστε ακομα σε gtx 6xx και gtx 5xx δεν ειναι αρκετες ουτε για 1080p σε max settings. Απο τις τωρινες μονο απο gtx 780 και πανω θα μπορουν να το τρεξουν σε 1080p αλλα αφου εμεις θα παμε κατευθειαν για gtx 8 δεν θα εχουμε προβλημα σε οτι αναλυση και να το τρεξουμε.Μιλάς λες και ξέρεις εκ των προτέρων ακριβως τι επιδόσεις θα έχει η σειρα 8 σε σχέση με τις τωρινές. Μήπως να εβαζες και κανένα "υποθέτω" που και που? Εγώ παλι εαν κοιτάξω πίσω μου βλέπω μια ανοδο της τάξεως του 20-25% με κάθε νέα σειρα. Όχι τρομερά αλματα δηλαδή. Το οτι θα το τρέξεις σε οποια ανάλυση γουσταρεις χωρίς πρόβλημα εξαρτάται απο το τι θεωρείς εσύ "πρόβλημα"... 40fps? 45fps? 30fps? 1
Atzamestatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το οτι θα το τρέξεις σε οποια ανάλυση γουσταρεις χωρίς πρόβλημα εξαρτάται απο το τι θεωρείς εσύ "πρόβλημα"... 40fps? 45fps? 30fps? Εδω ειμαστε master race. Απο 60 και πανω μονο (αστειευομαι φυσικα) 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εδω ειμαστε master race. Απο 60 και πανω μονο (αστειευομαι φυσικα) Τσκ τσκ, μα πως φένεται ότι έχω κονσολίστικες ρίζες ρε παιδί μου ε? Σίγουρα θα είπες από μέσα σου "μα τι λέει ο peasant?" "Που νομίζει ότι βρίσκεται?" 1
Atzamestatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τσκ τσκ, μα πως φένεται ότι έχω κονσολίστικες ρίζες ρε παιδί μου ε? Σίγουρα θα είπες από μέσα σου "μα τι λέει ο peasant?" "Που νομίζει ότι βρίσκεται?" Nταξει μωρε, ολοι απο κονσολες ξεκινησαμε. Αλλωστε και ο ανθρωπος καποτε ζουσε στα δεντρα. Το θεμα ειναι καποια στιγμη να την πεταξεις τη ρετσινια απο πανω σου Ασχετο τελειως παντως πλεον το PC gaming εχει ξεφυγει απο αυτο που αποκαλουσαμε "pc master race". Τα περισσοτερα παιχνιδια που πλεον πουλανε δεν χρειαζονται pc του 1000αρικου να παιξουν. Παρα πολλα πετυχημενα Indie (να ναι καλα και το kickstarter βεβαια) και γενικα βλεπω μια στροφη εδω και 2 χρονια προς το gameplay αντι για απιστευτα γραφικα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα