_Theo_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Βαρετό όσο δεν πάει αλλά το είχα τερματίσει έτσι για την ιστορία. 5 € είχα σκάσει και πολλά ήταν.
Alexis Mpidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Βγήκε port του Ryse για Nintendo 64? Ελα ντε. Μαλλον.
Masma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Στο pc αξιζει με χειριστήριο η με πληκτρολόγιο?
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Με κανενα απο τα δυο γιατι δεν αξιζει γενικως. 2
Masma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Με κανενα απο τα δυο γιατι δεν αξιζει γενικως. Δεν ειχα τι να παιξω και μου αρεσουν τα medieval games οποτε θα το δοκιμασω και βλεπουμε. Αν εχεις κατι αλλο για προταση μου λες
SoFGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 εννοειται χειριστηριο ^ για το αν αξιζει ή οχι, αυτο θα το κρινεις μονος σου. αν αρεσανε σε ολους τα ιδια πραγματα, θα ητανε πολυ βαρετα εδω μεσα
Masma Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Για καποιο λογο ενω το steam βλεπει το χειριστήριο μου οταν μπαινω στο game δεν εχει επιλογη χειριστηριου. Εχει κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Το ξέρω είναι παλιό παιχνίδι και θέμα, αλλά είπα να παίξω με το gamepass ξανά. Δεν ξέρω τί γίνεται αλλά χρυσό πλέον δεν αγοράζεις. Στο δίνει τζάμπα όσες φορές θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα