Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερα γραφικα αλλα απο gameplay και γενικα ενδιαφερον το απολυτο μηδεν! Το ειχα παρει 5 ευρω και ακομα και αυτα τα κλαιω! Με το ζορι δυο ωρες και εφαγε απεγκατασταση. Αισχος!

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που το ξεθάψατε αυτό το παιχνίδι..Πήγα και 'γω να το παίξω πάλι πρόσφατα αλλά είχε ένα bug που έκανε σκιά ο χαρακτήρας σε όλο το map, ξενέρωσα και το έβγαλα.

Δημοσ.

Τον καιρό που βγήκε αποκλειστικά στο XBOXOne κατηγορούσαν κάποιοι συμφορουμίτες τους PC gamers ότι θάβαμε το παιχνίδι επειδή δεν κυκλοφόρησε στο PC........

Oh well........

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα . Θελω να ρωρησω για ενα προβλημα μου εχω. Εχω εγκαταστησει κανονικα το ryse son of rome αλλα μου βγαζει οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη συνεχεια το μηνυμα " you need a directx 11 capable GPU to play Ryse son of rome" kai meta "Failed to intialize the gamestartup interface"

Κοιταξα στο youtube για διαφορες λυσεις αλλα ενω τις ακολουθησα δεν εβγαλα ακρη. 

Μπορειτε να βοηθησετε ?

* το directx το εχω στο pc και κατεβασα και τη τελευταια εκδοση

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπερα . Θελω να ρωρησω για ενα προβλημα μου εχω. Εχω εγκαταστησει κανονικα το ryse son of rome αλλα μου βγαζει οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη συνεχεια το μηνυμα " you need a directx 11 capable GPU to play Ryse son of rome" kai meta "Failed to intialize the gamestartup interface"

Κοιταξα στο youtube για διαφορες λυσεις αλλα ενω τις ακολουθησα δεν εβγαλα ακρη. 

Μπορειτε να βοηθησετε ?

* το directx το εχω στο pc και κατεβασα και τη τελευταια εκδοση

ευχαριστω εκ των προτερων

Ποια καρτα γραφικων εχεις?

Δημοσ.

H κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει το DirectX 11.

Οποτε σαν να λεμε δεν μπορω να παιξω το ryse son of rome?

Δημοσ.

δεν μπορείς να παίξεις γενικότερα οποιοδήποτε παιχνίδι τρέχει σε DX11.

επίσης η 320Μ πέρα του οτι είναι πανάρχαια δεν είναι ουτε καν στις ελάχιστες απαιτήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κοινώς και να μπορούσε να το παίξει,απορώ τι fps θα έβγαζε.

Δημοσ.

Oι ΑΜD και Intel APU που βγήκαν το τελευταίο χρόνο, είναι πιο γρήγορες επίσης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αγορασα το παιχνιδι απο το steam και μου παρουσιαζει προβλημα με τα γραφικά! Χάνονται και ειναι λες παιζω σε τερμα low! 

post-263567-0-87509200-1480454553_thumb.jpg

post-263567-0-68644800-1480454559_thumb.jpg

post-263567-0-10647200-1480454565_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια αγορασα το παιχνιδι απο το steam και μου παρουσιαζει προβλημα με τα γραφικά! Χάνονται και ειναι λες παιζω σε τερμα low! 

Βγήκε port του Ryse για Nintendo 64?  :-D  :-D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...