BigBOSS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ένα δικο μου βίντεο θα ασχοληθώ μολις τελειωσω το Evil Within. 4
Cowboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 BigBOSS ωραιο το βιντεακι. Το Anisotropic Filtering θα μπορουσες ανετα να το βαλεις 16x.Και δοκιμασε το texture resolution στο Very High. Προσθετεις "sys_spec_TextureResolution=4" στο system.cfg που ειναι στο φακελο του παιχνιδιου.
Alex21121988 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τερματιστηκε προχτες και ειπα ας πω και εγω την γνωμη ολοκληρωτικαγια το game. Tελικως ενα mehh εκανα και δικαιολογησα και εγω το 6αρακι που πηρε απο σαιτ και πολλους αλλους. Καταρχην δεν μου αρεσε που μπλεκει το υπερφυσικο στοιχειο αλλα τεσπα. Για τους κλωνους τα εχουμε πει πολλακις εδω. Πολυ μικρο campaign. Παιχνιδι για ενοικιαση το λες και μονο. Εκτος αν αξιζει τοσο το mp και εχουν δωσει ολο το βαρος εκει, που δεν νομιζω. Τα γραφικα απιστευτα δεν το συζηταμε λιγο καποιες περιοχες θα μπορουσαν να γινουν πιο καθαρες, ειδικα στην pc εκδοση oπου εχουν προσθεσει ενα ηλιθιο fog που εχει βρωμισει λιγο την καθαροτητα της εικονας. Το gameplay, το ειπα και παραπανω, δυο τρια πραγματα να ειχαν κλεψει/δανειστει, οτι προτιματε, απο αλλα games στο combat θα ανεβαινε πολυ συνολικα σαν game. Περα απο τα executions που απο καποιο σημειο και μετα τα βαριεσαι και αυτα, δεν εχει κατι το αξιοσημειωτο το combat. Hack and slash και προχωρας στο μονοπατι που σου οριζει το game χωρις πολλα πολλα. Ειναι ενοχλητικο που οτι και αν κανεις λαθος στο game συγχωρειται. Το βρηκα αρκετα ευκολο το game, μια καλη προσεγγιση ηθελε μονο, στον τυπο του εχθρου και απο εκει και περα dodge οχι πολυ σπαμ στις επιθεσεις οπως συνηθιζουμε γιατι γινεσαι ευκολα στοχος οταν εισαι ανοιχτος σε επιθεσεις. Λιγο την ζωη προσεχεις και να την γεμιζεις με τα executions που ουτως η αλλως τα πετυχαινεις οτι και να πατας anw. Story ξεκιναει ωραια, εχει ενα μικρο plot twist στο τελος αλλα και παλι meh. Πολυ ομορφο art design, και επικα soundtracks. Η μουσικη εσκισε για μενα. 6αρακι και απο μενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Είναι που το λέγαμε μέτριο επειδή δεν είχε βγει για PC και ζηλεύαμε τους console peasants a.ka Xbox One owners 5
Alex21121988 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τις θυμαμαι τις απειρες συζητησεις/τσακωμους για το ryse στο section του xbone οπου κρατησα πισινη για το game μεχρι τελικως να το παιξω ο ιδιος. Αν δεν ειχε αυτα τα γραφικα να πω την αληθεια, δεν θα ασχολιομουν ποτε μαζι του. Εχω και τρελα με οτι αφορα Ρωμη/Ρωμαιους/Κολοσσαιο, ε δεν μπορουσα να το αφησω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν είχε τα γραφικά, ούτε 40/100 δεν θα 'παιρνε. 1
zvarthangalos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το ξήλωσα μετά από 2 ώρες παιχνιδιού περίμενα απο την crytek τουλάχιστον στα γραφικά να έχει κάποια εξέλιξη (καλούτσικα είναι όμως δεν είναι για το 2014) το gameplay ότι νά ναι και το στόρυ σε ρηχά νερά, πάμε παρακάτω.
Alex21121988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το tearing πως το ξεφορτωθήκατε; Εγω ενεργοποιησα το vsync μεσω του cp της nvidia. Δοκιμασα αρχικα και με το radeonpro αλλα δεν επιανε για κανενα λογο. 1
rowain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σε R9 280X όλα High (1080p) και κλειστό SSAO έχω μερικά απότομα drops από τα 60-70fps στα 45. Είναι φυσιολογικό; Πως γίνεται να έχεις 60-70fps με όλα high σε 280Χ? Εμένα με όλα high είναι average στα 44-50. Εγω ενεργοποιησα το vsync μεσω του cp της nvidia. Δοκιμασα αρχικα και με το radeonpro αλλα δεν επιανε για κανενα λογο. Ούτε σε εμένα δουλεύει το radeonpro. Και το game δεν δέχεται sweetfx ούτε με τον παραδοσιακό τρόπο, ούτε μέσω radeonpro..wtf..
Alex21121988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πως γίνεται να έχεις 60-70fps με όλα high σε 280Χ? Εμένα με όλα high είναι average στα 44-50. Ούτε σε εμένα δουλεύει το radeonpro. Και το game δεν δέχεται sweetfx ούτε με τον παραδοσιακό τρόπο, ούτε μέσω radeonpro..wtf.. Mε το radeonpro μπαινουν κανονικα τα presets του SweetFX, κατι δεν κανεις σωστα. Καλα δεν εχει βγει και κατι αξιολογο, ολα υπερβολικα ειναι μεχρι τωρα σε contrast και χρωματισμους.
rowain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα oversaturated presets εμένα μου αρέσουν. Τα προτιμώ σε μερικά παιχνίδια. SuperAMOLED
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Άμα σου δημιουργεί λάθος φωτισμό τι να το κάνεις ; Το θέμα είναι ο ρεαλισμός, εκτός αν είναι κάνα παιχνίδι σαν την DotA 2 ή σαν το Borderlands κλπ, εκεί ο κορεσμός αξίζει. 1
rowain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ο φωτισμός σε αυτά τα presets συνήθως είναι οκ για το είδος τους. Το overall θέμα είναι τα έντονα χρώματα.
Alex21121988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μπορεις να το πειραξεις, και μεσω της καρτας αυτο. Αν εχεις πχ nvidia πειραζεις το digital vibrance και τα χρωματα γινονται αυτοματα πιο ζωντανα. Δεν το προτιμω, γιατι ξεφευγουν απο την πραγματικοτητα της παλετας χρωματων. Δεν υπαρχει φυσικοτητα. Συμφωνω με psycho, οτι στα games οπως το borderlands, το να εχεις εντονους χρωματισμους/contrast αξιζει. Σε πολλα games επικρατει το ασπρο, σε αλλα το κιτρινο. Το SweetFX σου βγαζει την ασπριλα συνηθως, και μερικα καλα presets ενσωματωνουν και smaa * Oτι αφορα το SweetFX ειχα φτιαξει ενα δικο μου οδηγο, μου ειχε βγει ο κλος να το φτιαξω, και ειναι κριμα να ειναι νεκρο το section. Οσοι ενδιαφεστε για το SweetFX εδω: http://www.insomnia.gr/topic/530625-sweetfx-how-to-o%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα