Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω θέμα να μιλάω και σε παιδάκια, η ηλικία δε σε κάνει απαραίτητα πιο "σημαντικό" συνομιλητή

διαφωνώ λοιπόν στο ότι το gameplay του mordor έχει σχέση με το έκτρωμα που λέγεται ryse, το mordor αν και δεν ανήκει σε κάποιο ιδιαίτερα πολύπλοκο είδος παιχνιδιών ώστε να έχει το απίστευτο βάθος και ψαγμενιά, μπροστά στο ryse είναι σαν επιτραπέζιο rpg (και το ryse είναι σα... το ryse, είναι από μόνο του σημείο αναφοράς στο πάτο της gameplay πυραμίδας)

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Ryse όπως είχα ξαναπεί, θα μπορούσε να είναι παιχνιδάρα αν είχε RPG στοιχεία και αν η ιστορία ήταν λιγότερο...Meh.

θα μπορούσε να είναι παιχνιδάρα, κι εγώ το πιστεύω για αυτό και το μισώ τόσο 

παίζοντάς το όμως ένιωθα να καίγονται τα εγκεφαλικά μου κύτταρα το ένα πίσω από το άλλο 

Δημοσ.

To Ryse αν ειχε βγει σε handheld / κινητα και λοιπες συσκευες θα ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι. Το συστημα μαχης παρα πολυ καλο, αλλα λειψο. Λειπουν πραγματα, κινησεις κλπα. Το QTE ειναι εκνευριστηκα ηλιθιο, και αναρωτιεμαι για τον λογο υπαρξης του. Χαλαει τη δραση και δεν προσφερει τιποτα. Το game, ακριβως επειδη ειναι λειψο, το βαρεθηκα στο 20 λεπτο. 

Για παιχνιδι που θα ηταν σε pre alpha stage, θα του βαζα 100%, μιας και θεωρητικα θα εμπαινε μπολικο πραμα. Για ολοκληρωμενο προιον ομως, πανω απο 50-60 για κανενα λογο. Οσα στοιχεια εχει λειτουργουν αψογα δεν λεω, αλλα δεν εχει και πολλα. Ειναι σαν να βγαινει. Ειναι σαν να παιζεις Football Manager με 1 πρωταθλημα,

ps1. Για να λεμε και τα θετικα, η μηχανη γραφικων πολυ καλη. Δεν περιμενα να το παιζω τερματισμενο στο PC μου (7870 / phenom II x4 965), με εξεπληξε θα λεγα.

Δημοσ.

Εχει προσθεσει SLI profile με τους 344.48 και επισης εχει κυκλοφορησει patch απο την Crytek με αυτο το changelog:

-SLI/Crossfire optimization & quality improvements

-
Improved GPU performance on NVIDIA cards,
especially for GTX980/970 versions

-Fixed potential crash when running the game in resolutions higher than 1080p

-Fixed graphical corruption on nVidia when running in resolutions higher than 1080p

-Fixed a bug that occurred on low framerate which prevented the door to open in Pax Romana

-Fixed a bug that allowed Legendary difficulty to be selected with mouse even though it is not unlocked

-Made CVar accessible to disable/enable force feedback on the game controller: i_forcefeedback 0/1

-Made CVar accessible to disable/enable flash (e.g. the ingame HUD for taking beauty screenshots): gfx_draw 0/1

-Made CVar accessible to adjust image sharpening: r_PostAASharpening 0…2 (values range from 0 to 2, default is 0.2)

-Added support for high resolution timer mode to overcome FPS limits on some systems. Activate via “sys_highrestimer = 1” (without quotes) in system.cfg

Δημοσ.

To Ryse αν ειχε βγει σε handheld / κινητα και λοιπες συσκευες θα ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι. Το συστημα μαχης παρα πολυ καλο, αλλα λειψο. Λειπουν πραγματα, κινησεις κλπα. Το QTE ειναι εκνευριστηκα ηλιθιο, και αναρωτιεμαι για τον λογο υπαρξης του. Χαλαει τη δραση και δεν προσφερει τιποτα. Το game, ακριβως επειδη ειναι λειψο, το βαρεθηκα στο 20 λεπτο. 

Για παιχνιδι που θα ηταν σε pre alpha stage, θα του βαζα 100%, μιας και θεωρητικα θα εμπαινε μπολικο πραμα. Για ολοκληρωμενο προιον ομως, πανω απο 50-60 για κανενα λογο. Οσα στοιχεια εχει λειτουργουν αψογα δεν λεω, αλλα δεν εχει και πολλα. Ειναι σαν να βγαινει. Ειναι σαν να παιζεις Football Manager με 1 πρωταθλημα,

ps1. Για να λεμε και τα θετικα, η μηχανη γραφικων πολυ καλη. Δεν περιμενα να το παιζω τερματισμενο στο PC μου (7870 / phenom II x4 965), με εξεπληξε θα λεγα.

Τρέχει σε direct x10 κανονικά δηλαδή;

Τρέχει σε direct x10 κανονικά δηλαδή;

Συγνώμη είδα ότι ηκαρτα σου υποστηρίζει direct x 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα το πηρα, μολις το αρχισα και πρεπει να πω οτι εχουν κανει απιστευτη δουλεια με τα textures, shaders και lighting. Οπως και με τα particle εφε.

Το film grain και η ελαφρια θολουρα, που παραπονιουνται μερικοι εδω, μου αρεσουν πολυ καθως δινουν ρεαλισμο.

Οι μαχες και το gameplay γενικοτερα ειναι πολυ καλο για το ειδος του παιχνιδιου.
Η ιστορια του μου αρεσει επισης, αν και ακομα ειμαι στην (πολυ!) αρχη.

Screenshots
1440p - MAX settings - SS x2
-
(Steam version - Nvidia 344.48)

http://s27.postimg.org/olr36bx0x/Ryse_2014_10_28_00_08_36_94.png

http://s27.postimg.org/vaxmmcicx/Ryse_2014_10_28_00_12_12_33.png

http://s27.postimg.org/octigek8h/Ryse_2014_10_28_00_10_58_21.png

http://s27.postimg.org/djm07w2y9/Ryse_2014_10_28_00_09_35_37.png

Επεξ/σία από Cowboy
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα με τη gtx 970 εχω απίστευτα framedrops ολη την ώρα. Ολα αυτά απο τη στιγμή που πέρασα τους τελευταίους drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...