Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα αν θελουν να μας πουλησουν με το ζορι τις καινουριες gpu που θα βγουν και οι 670/680/760/770/780/ r9 κτλ ειναι πολυ ''πισω'' για το παιχνιδι τους και ηταν αρκετη η 7850 του xbone...ε τι αλλο να πω?... Ας ριξει το τυρακι της και οποιος φυσικα θελει ας το φαει..

Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά να προσθέσω λίγο και το αγαπημένο μου Watch Dogs εδώ.

"Αναπτύχθηκε με βάση το PC" μας έλεγαν πριν κυκλοφορήσει.

"Downgrade? Δεν υπάρχει downgrade. Θα έλεγα ότι είναι ακόμα καλύτερο από την ε3"

Και όταν βγήκε?

"Η Vram των σημερινών καρτών στα PC δεν είναι αρκετή λοιπόμαστε".

"Αναγκαστήκαμε να απενεργοποιήσουμε μερικά μικρά ασήμαντα εφεδάκια για να το τρέχει το αδύναμο PC σας με Titan SLI" 

Μετά η κοινότητα βγάζει mod με καλύτερα γραφικά και καλύτερη απόδοση...

Βασικά σε όσους σας τη σπάει μια εταιρία που κοροιδεύει το κοινό της όπως η Crytek με το Ryse τότε συμπαιρένω ότι τα παραπάνω παιχνίδια (FC4, ACU) δεν πρέπει καν να τα ακουμπήσετε άσχετα με το αν είναι καλά/μέτρια/κακά παιχνίδια.

• Like 3
  • Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να συνοψίσω λοιπόν, κατα τη γνώμη σου το παιχνίδι θεωρείται μάπα και είναι δίκαιο που υπάρχει αυτή η αρνητικότητα επειδή:

1) έχει QTEs και

2) η Crytek καβάλησε το καλάμι και έκλασε την PC κοινότητα... 

Go figure...

Εγώ δεν νομίζω ότι τα παραπάνω είναι ο δίκαιος και αντικειμενικός τρόπος να κρίνουμε ένα παιχνίδι ως σύνολο. Βασικά επιβεβαιώνουν 100% τα περί κόμπλεξ που έλεγα πιο πάνω.

Mα το παιδι που εκανες quote δεν ειπε οτι το παιχνιδι ειναι μαπα για τους παραπανω λογους. Ειπε οτι γιαυτο υπαρχει αρνητικοτητα. Και λογικο ειναι. Θα μου πεις και η ubi τα ιδια δεν εκανε? Ναι μεν, αλλα. Τα παιχνιδια της τα εβγαζε, ασχετως αν ηταν bad optimized (αν και εγω μονο το wd ειδα να ειναι). Η crytek ομως εκανε γελοιες δηλωσεις του στυλ "πειρατεια, 70m αντιτυπα, και λοιπες αηδιες". ΔΕΝ γινεται ************ ξαφνικα επειδη πατωσες να γυριζεις πισω, και μαλιστα να κανεις τις ακριβως αντιθετες δηλωσεις, οτι δηλαδη το pc gaming ειναι το μελλον και λοιπες αρλουμπες. 

Τωρα για το αν ειχε δικαιο η αδικο, τι να πω. Ναι το crysis 1 το θεωρω διαμαντι που επρεπε να γινει τρελη επιτυχια. Απο την αλλη, 3m αντιτυπα δεν τα λες και λιγα, ειδικα για τα PC. Και το λεω αυτο οχι γιατι στα PC υπαρχει πειρατεια, αλλα γιατι στα PC υπαρχουν 100αδες περισσοτερα παιχνιδια, αρα και μεγαλυτερο μερος για να μοιραστει η πιτα. Δηλαδη αν τα 3m στο PC θεωρουνται αποτην crytek αποτυχια, τα 500k του Ryse για launch heavily promoted title σε μια πλατφορμα που ειχε 5 παιχνιδια ολα και ολα τι ειναι? Κλεινουμε το μαγαζι και αλλαζουμε επαγγελμα?

Οσο για το παιχνιδι αυτο καθεαυτο, οταν ερθει θα το δουμε. Αν και προσωπικα απεχθανομαι τα QTE σε παιχνιδια που δεν εχουν σεναριο, μιας και ουσιαστικα, gameplay δεν εχουνε, σεναριο δεν εχουνε, τι σκατα κανουνε. Τεσπα, θα βγει και θα δουμε

Τωρα αν θελουν να μας πουλησουν με το ζορι τις καινουριες gpu που θα βγουν και οι 670/680/760/770/780/ r9 κτλ ειναι πολυ ''πισω'' για το παιχνιδι τους και ηταν αρκετη η 7850 του xbone...ε τι αλλο να πω?... Ας ριξει το τυρακι της και οποιος φυσικα θελει ας το φαει..

Η αποδοση του xbone στα multiplats δεν ισουται με 7850. Συμφωνα με το eurogamer, το PS4 με αρκετα καλυτερη GPU ειναι λιγο κατωτερο απο μια 7790.

Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά να προσθέσω λίγο και το αγαπημένο μου Watch Dogs εδώ.

"Αναπτύχθηκε με βάση το PC" μας έλεγαν πριν κυκλοφορήσει.

"Downgrade? Δεν υπάρχει downgrade. Θα έλεγα ότι είναι ακόμα καλύτερο από την ε3"

Και όταν βγήκε?

"Η Vram των σημερινών καρτών στα PC δεν είναι αρκετή λοιπόμαστε".

"Αναγκαστήκαμε να απενεργοποιήσουμε μερικά μικρά ασήμαντα εφεδάκια για να το τρέχει το αδύναμο PC σας με Titan SLI" 

Μετά η κοινότητα βγάζει mod με καλύτερα γραφικά και καλύτερη απόδοση...

Βασικά σε όσους σας τη σπάει μια εταιρία που κοροιδεύει το κοινό της όπως η Crytek με το Ryse τότε συμπαιρένω ότι τα παραπάνω παιχνίδια (FC4, ACU) δεν πρέπει καν να τα ακουμπήσετε άσχετα με το αν είναι καλά/μέτρια/κακά παιχνίδια.

Ναι ρε συ στην UBI μπορεις να δωσεις το αλλοθι του αμπαλου beta testing. Η εστω δεν ειδε προπαραγγελιες, οποτε αφησε το παιχνιδι για PC στη τυχη του. Η crytek ομως εχει πιασιε το φτυαρι απο το 2007 και ριχνει χωμα. Και ξαφνικα αρχιζει τις αρλουμπες παλι. 

• Like 1
Δημοσ.

Η crytek ομως εκανε γελοιες δηλωσεις του στυλ "πειρατεια, 70m αντιτυπα, και λοιπες αηδιες". ΔΕΝ γινεται ρε πουστη μου ξαφνικα επειδη πατωσες να γυριζεις πισω, και μαλιστα να κανεις τις ακριβως αντιθετες δηλωσεις, οτι δηλαδη το pc gaming ειναι το μελλον και λοιπες αρλουμπες.

Περί γελοίων δηλώσεων εταιριών κοίτα το παραπάνω post μου.

Άσχετα της αρνητικότητας για τον οποιοδήποτε λόγο, εγώ προτείνω μερικοί να το δουν πρώτα πριν πουν τη βλακία τους περί tech demo, μάπα παιχνίδι, Crytek 666 κλπ.

Που ξέρεις? Μπορεί και να διασκεδάσουν στο τέλος. Ακόμα και περισσότερο από άλλα "αριστουργήματα" που σάρωσαν κριτικές που είδαμε πρόσφατα. 

Ναι ρε συ στην UBI μπορεις να δωσεις το αλλοθι του αμπαλου beta testing. Η εστω δεν ειδε προπαραγγελιες, οποτε αφησε το παιχνιδι για PC στη τυχη του. Η crytek ομως εχει πιασιε το φτυαρι απο το 2007 και ριχνει χωμα. Και ξαφνικα αρχιζει τις αρλουμπες παλι.

Δεν νομίζω οι παραπάνω δηλώσεις να αφορούν μόνο άμπαλο beta testing... Εμένα περισσότερο μου φάνηκε ότι μας πέρασαν για... καθυστερημένους **********.\

edited - να εκφράζεστε κόσμια

Δημοσ.

Περί γελοίων δηλώσεων εταιριών κοίτα το παραπάνω post μου.

Άσχετα της αρνητικότητας για τον οποιοδήποτε λόγο, εγώ προτείνω μερικοί να το δουν πρώτα πριν πουν τη βλακία τους περί tech demo, μάπα παιχνίδι, Crytek 666 κλπ.

Που ξέρεις? Μπορεί και να διασκεδάσουν στο τέλος. Ακόμα και περισσότερο από άλλα "αριστουργήματα" που σάρωσαν κριτικές που είδαμε πρόσφατα.

Καλα σε αυτο συμφωνω, αλλωστε και γω απτο πρωτο μου post δεν εκραξα το παιχνιδι αλλα την πολιτικη της crytek. 

Δεν νομίζω οι παραπάνω δηλώσεις να αφορούν μόνο άμπαλο beta testing... Εμένα περισσότερο μου φάνηκε ότι μας πέρασαν για... καθυστερημένους *********.

Kαλα οι λογοι ειναι πολλοι, αλλα αν βγαλω το "******************" να συγκρινω crytek με ubi, ε η crytek το τερματισε ρε συ. Στο κατω κατω, αν το ryse πουλαγε στο xbone θα το εβγαζε σε PC? Δεν! Ενω πχ. η rockstar (Τυχαιο παραδειγμα), παρολο που πουλησε τα αντερα της, το GTA το βγαζει και σε PC. 

edited - να εκφράζεστε κόσμια

Δημοσ.

Για το πρώτο που λες όσο αναφορά το θέμα χειρισμού ίσως συμφωνούσα αν τώρα είχαμε... 2001. Από τότε λίγο πολύ όλοι έχουμε/έχουν πιάσει ένα χειριστήριο στα χέρια μας. Δεν είναι και κάτι το τρομερά δύσκολο και ανυνήθιστο.

Χειριστήριο έχουμε πιάσει,και μπορούμε να παίξουμε qte με χειριστήριο,αλλά δεν λέω το κατά πόσο εύκολο είναι να συνηθίσει κάποιος τα QTE με χειριστήριο,αλλά το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να τα συνηθίσει με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Άλλο να πρέπει να μαντέψεις τι κουμπί θα εμφανιστεί στην οθόνη ανάμεσα σε 8 πλήκτρα,και άλλο να πρέπει να μαντέψει τι κουμπί θα εμφανιστεί ανάμεσα σε 114 πλήκτρα.

Πέραν του ίδιου του προβλήματος του χειρισμού όμως,τα QTE τα βλέπω (εγώ) αρνητικά και επειδή μου παίρνουν τον έλεγχο του χαρακτήρα απ' τα χέρια. Αντί να βλέπω σε cutscene μια μάχη να εξελίσσεται και να πρέπει να πατάω τα κουμπιά που θα βγουν στην οθόνη,θα προτιμούσα να έχω 100% τον έλεγχο του χαρακτήρα στα χέρια μου,γιατί αυτό είναι ο ορισμός του action game / real time combat.

Και τα God of War QTE είχαν και πήραν διθυραμβικές κριτικές από όλη την κοινότητα και είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια. Το Shen Mue στο DC επίσης το ίδιο.

2 πράγματα:

#1 Υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά γούστα που τους αρέσουν διαφορετικά πράματα. Κάποιος λατρεύει τα strategy και σιχαίνεται τα fps,και άλλος λατρεύει τα fps και σιχαίνεται τα strategy. Γενικά είναι λογικό να ακούς διαφορετικές απόψεις από διαφορετικούς ανθρώπους και άλλοι να σου λεν ότι τους αρέσει κάτι,και σε άλλους όχι.

#2 Καλά τα παιχνίδια που αναφέρεις,αλλά είναι και τα 2 console exclusives. Είδες που είναι το πρόβλημα ?  Σχολίασα ότι τα QTE κατά τη μεταφορά απ το gamepad στο πληκτρολόγιο γίνονται πιο δύσκολα,και σαν απάντηση μου λες ότι τα Shenmue και God of War είναι καλά παιχνίδια. Δεν λέω ότι δεν είναι. Αλλά αν προσπαθούσα να παίξω το God of War με πληκτρολόγιο και ποντίκι,θα μου ήταν αρκετά πιο δύσκολο απ' το να το έπαιζα με χειριστήριο.

Τώρα εαν κάποιος έχει αγγίξει μόνο PC στη ζωή του και βολεύεται μόνο με πληκτρολόγιο πάω πάσο. Το να βγαίνει και να λέει όμως ότι το παιχνίδι είναι μάπα γι αυτό το λόγο, ε δεν πολυστέκει...

Μεγάλωσα με κονσόλες,και απ τα χέρια μου έχουν περάσει και τα πιο κουλά χειριστήρια που μπορείς να φανταστείς. Μοχλός από atari 2600,χειριστήριο SNES,atari jaguar,n64,dreamcast,xbox,gamecube,wii... 

Το θέμα με τα QTE είναι πως υπάρχουν 2 προβλήματα:

#1 Άλλο το να πρέπει να πατήσεις γρήγορα 4 με 8 κουμπιά και άλλο 114 που έχει το πληκτρολόγιο.

#2 Τα QTE μου άρεσαν πολύ στο Shenmue. Για την ακρίβεια το είχα βρει φοβερή ιδέα τότε. Έχε υπ' όψιν σου όμως ότι το shenmue ήταν japanese RPG με πολύ αργό ρυθμο. Για τα δεδομένα ενός τέτοιου παιχνιδιού,που κυλά με μια αργή ταχύτητα και συνήθως έχεις το χρόνο σου να κάνεις τα πάντα με το πάσο σου,και τα παίζεις κυρίως για να βυθιστείς στην ιστορία και το κόσμο,τα QTE είναι πολύ εντάξει και προσθέτουν στην εμπειρία αντί να αφαιρούν από αυτή.

Η εμπειρία όμως που περιμένει κανείς από ένα παιχνίδι που παρουσιάζεται ως "action" είναι τελείως διαφορετική από αυτή που θα περίμενε από ένα JRPG. Από το "action" δεν περιμένω τη βαθυά ιστορία που θα ανταγωνιστεί τα Ομηρικά έπη,ούτε πολύωρα cutscenes κάθε 10 βήματα. Από ένα παιχνίδι 'action' περιμένω το παιχνίδι απλά να με πετάξει σε ένα χώρο λέγοντας μου "έγινε αυτό και αυτό,τράβα να σώσεις το κόσμο" και από κει και πέρα να είμαι ελεύθερος να κάνω ότι να ναι στο κόσμο του παιχνιδιού,με διακοπή στη δράση μου όταν τελείωνει ένα level,ή αν εγώ επιθυμήσω π.χ. να μιλήσω σε έναν NPC με δική μου όμως πρωτοβουλία,όπως π.χ. γίνεται στα Super Mario,στα Zelda,στο Darksiders, Dark Souls... Το ζήτημα είναι πως άλλες φορές θες να παίξεις ένα 'γρήγορο' παιχνίδι χωρίς να σε νοιάζουν ιστορίες και απλά να θες action gameplay,και άλλες κάτι διαφορετικό. Η ουσία του action (δράση) είναι ότι το παιχνίδι... έχει δράση,πως δηλαδή υπάρχει ροή την οποία ελέγχει ο παίχτης και δεν σταματά. Για αυτό και αρχίσαμε παλαιότερα να κολλάμε τη ταμπέλα "action" δίπλα σε διάφορα RPG,ώστε να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια που σε αφήνουν να χειρίζεσαι 100% ο ίδιος το χαρακτήρα σου στις μάχες,από αυτά που σου έπαιρναν τον έλεγχο και εμφάνιζαν μια οθόνη με γράμματα και επιλογές.(turn based) Τη στιγμή λοιπόν που το "action" χρησιμοποιείται 3 δεκαετίες για να δηλώσει ότι "θα έχεις τον πλήρη χειρισμό του χαρακτήρα σου κατά τη διάρκεια των μαχών", και πλέον βγαίνουν παιχνίδια που ενώ αυτοαποκαλούνται "action" επί της ουσίας δεν είναι action γιατί σου παίρνουν τον απόλυτο έλεγχο από το χαρακτήρα,φυσικό είναι και να υπάρχει μπέρδεμα,και όσοι θέλουν να παίξουν πραγματικά action παιχνίδια να σπάζονται με αυτά τα ψευδο-action. Γιατί το ίδιο το παιχνίδι με το να μου παίρνει τον έλεγχο του χαρακτήρα απ τα χέρια αυτό-αναιρεί το τίτλο του "action" με τον οποίο ονομάστηκε. 

Για να συνοψίσω λοιπόν, κατα τη γνώμη σου το παιχνίδι θεωρείται μάπα

Να σημείωσω για καλό και για κακό πως δεν είπα πως εγώ ο ίδιος θεωρώ το παιχνίδι μάπα, αλλά προσπάθησα να μαντέψω το γιατί διάφοροι το βλέπουν αρνητικά.

και είναι δίκαιο που υπάρχει αυτή η αρνητικότητα επειδή:

1) έχει QTEs και

2) η Crytek καβάλησε το καλάμι και έκλασε την PC κοινότητα... 

Go figure...

Δίκαιο... Δεν είμαι νομικός αλλά θα προτιμούσα τη λέξη 'φυσιολογικό'. Μερικές φορές το 'φυσιολογικό' δεν είναι απαραίτητα και δίκαιο.

Απλά το παιχνίδι δεν εντυπωσίασε και πολύ κόσμο στην αρχική του μορφή,κάτι που αντανακλάται και από τις πωλήσεις που έκανε στο xbox one,και συν της άλλης υπάρχει και αυτό το θέμα με τη Crytek που κάνει τους pc gamers λίγο ακόμα λιγότερο ενδιαφερόμενους προς το παιχνίδι από όσο ήταν οι κάτοχοι xbox one.

Εγώ δεν νομίζω ότι τα παραπάνω είναι ο δίκαιος και αντικειμενικός τρόπος να κρίνουμε ένα παιχνίδι ως σύνολο. Βασικά επιβεβαιώνουν 100% τα περί κόμπλεξ που έλεγα πιο πάνω.

Τα παραπάνω είναι 2 λόγοι,αλλά ίσως κάποιος άλλος να είχε και άλλους λόγους. Γενικά ο καθένας μάλλον θα πρέπει να έχει τους λόγους του για το αν του αρέσει κάτι ή όχι.

Εγώ πάντως θεωρώ λάθος το να λέμε πως αν σε κάποιον δεν αρέσει κάτι που μας αρέσει εμάς γιατί έχει διαφορετικά γούστα είναι κομπλεξικός. Δεν πρέπει σώνει και καλά σε όλους τους ανθρώπους να αρέσουν τα ίδια πράματα. Σε κάποιον θα αρέσει το μπλε,σε άλλον το πράσινο,σε κάποιον άλλο το κόκκινο. Το να λέμε ότι επειδή σε κάποιον άλλο δεν αρέσει το μπλέ που αρέσει σε εμάς αλλά του αρέσει το κόκκινο έχει κόμπλεξ,μάλλον σημαίνει πως δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα την ποικιλία των γούστων των διαφόρων ανθρώπων,και θεωρούμε πως όποιος είναι διαφορετικός από τον εαυτό μας θα έχει και κάποιο πρόβλημα για να μην είναι σαν και εμάς...

Δημοσ.

Παιδιά, μπορείς να τους σκοτώσεις και χωρίς QTE. Απλά συνεχίζεις να βαράς με το X. Βέβαια, δεν είναι τόσο κινηματογραφικό.

• Like 2
Δημοσ.

Ή είναι Sony fanboy ή πληρωμένος. Τα έχουμε διαβάσει ήδη.

Το να είναι όντως μέτριο το παιχνίδι δεν παίζει.

Δεν ξερω τι εχεις διαβασει, αλλα λογια που δεν εχω πει εγω ποσως με ενδιαφερουν, οπως και το τι εχεις ακουσει..

Εγω ειπα..

Ποτε δεν ειπε κανεις οτι προκειται για παιχνιδι σταθμο, αλλα οχι και οτι περνα απαρατηρητο ενα τοσο διασκεδαστικο παιχνιδι.

Και ναι.. Με τοσες σαβουρες που κυκλοφορουν και θα κυκλοφορησουν, θα ειναι ενας πρωτης ταξεως action adventure ειδικα για το pc που πασχει αρκετα σε αυτο το genre..

Κι εγώ βλέπω μια αδικαιολόγητη απέχθεια από πολλούς χρήστες PC που μάλλον κόμπλεξ θα την χαρακτήριζα. Μήπως επειδή ήταν Xbox One exclusive με γραφικά που κάποιοι πίστευαν πως δεν θα μπορούσε να βγάλει η κονσόλα?? Λέω εγώ τώρα...

Πάντως εγώ το απόλαυσα στο One και θα το τιμίσω και στο PC. Σας πληροφορώ ότι είναι το αμέσως καλύτερο παιχνίδι της Crytek μετά το Crysis 1.

Ξεκολλάτε λίγο και τα ξαναλέμε όταν θα παίξετε το παιχνίδι. Όπως είπε και ο daydreamer, είναι... 3rd person action. Τι περιμένατε? Επίπεδα ποιότητας Half Life 2? 

Βασικα εχει παραγινει λιγο το θεμα με το pc-console gamer/gaymer και τις διαμαχες.. Και παλιοτερα τα λεγαμε αυτα αλλα τωρα με την νεοτερη γενια εχει παραγινει λιγο το θεμα.. Μην χεσω τωρα μου εγιναν ολοι ελιτιστες στο pc ή μονοκοματοι και φανατικοι κονσολαδες απο την αλλη.

GAMERS ειμαστε πανω απο ολα και μονο με τετοιους θελω να μιλαω. Μεγαλωσα πολυ για να συνδιαλεγομαι με κολλημενους.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, μπορείς να τους σκοτώσεις και χωρίς QTE. Απλά συνεχίζεις να βαράς με το X. Βέβαια, δεν είναι τόσο κινηματογραφικό.

Είδες, από τη φούρια μου το ξέχασα αυτό... :P Λυθηκε το πρόβλημα. Goty σας λέω goty!  :D

Alithinos δεν διαφωνώ στα περί προτιμίσεων. Εφόσον παραμένουν προτιμίσεις. Κι εγώ προτίμιση δηλώνω αλλά μερικοί μου φένονται πολύ εξτριμ χωρις καν να το έχουν παίξει.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα περί θαψίματος. Κι εγώ την μάζα σχολιάζω.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε βρε D.Luffy ένα λεπτό.

Δηλαδή, μετά από τόσα gameplay video που υπάρχουν εκεί έξω, τόσα και τόσα reviews από επαγγελματίες και μή, πρέπει να σκάσω την 30-άρα για να έχω άποψη?

Δεν υπάρχει "έρευνα αγοράς" στα video games?

Αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα QTEs και το repetitive gameplay, εσύ του προτείνεις να σκάσει την 30-άρα και μπορεί να του αρέσει?

Δημοσ.

Καλά κάτσε να δούμε τα review από κανα σοβαρό pc gamer που του έχουν περάσιε κάποια game από τα χέρια. Το να δω γραφικά στο pc τα βλέπω και με άλλους τίτλους δεν μου λέει τίποτα.

και δεν μας γραφεις μερικους απο αυτους να ξεστραβωθουμε και οι υπολοιποι?

τελος, εχετε δικιο ολοι... εχει ΠΗΞΕΙ πραγματικα το pc απο καλους slash'em up τιτλους, ειδικα απο αυτους στην αρχαια ρωμη που ειναι ολες οι μαχες motion-capped και με γραφικα επιπεδου μετα απο crysis 3...

τι να πει κανεις.... ο γκρινιαρης στα στρουμφακια πιο σοβαρο σκριπτ ειχε... :D

(το ξερω, ηταν αναπαντεχο και αρκετοι απο εσας θα πρεπει να ξε-προγραμματισετε τους εγκεφαλους σας που τους ειχατε βαλει σε θαψιμο-mode, αλλα τι να κανουμε, για καλο σας ειναι... :pp )

• Like 2
Δημοσ.

Crytek’s Cevat Yerli On Ryse: “Not 100 per cent happy with Xbox One sales”

Και εδώ επιβεβαιώνεται ότι αν είχε πουλήσει όσο θέλαν στο One, στο PC δεν θα έβγαινε :)

το μονο που επιβεβαιωνεται ειναι οτι δεν διαβασες καλα το αρθρο. :P

I'd like to move on to Ryse. It began life as an Xbox 360 Kinect game before you moved development from Budapest to Frankfurt and switched it to an Xbox One launch title. I've heard that the development was troubled. Now the dust has settled on the release, how did it perform?

Cevat Yerli: Ryse is in the forecast of what Microsoft has always shared with us, and we didn't expect more than that. Our goal always was for Ryse to be at the forefront of a next-generation console launch, which we have done. Ryse has received tremendous promotion and IP awareness. And Ryse is our IP. We do what we want to do with the future of Ryse. This is important.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-08-the-transformation-was-painful-we-paid-the-price

την κουβεντα αυτη την καναμε αναλυτικα χτες, ΠΡΙΝ να δημοσιευτει αυτη η συνεντευξη. ριξε μια ματια αν θες στο κονσολοτοπικ.

Δημοσ.

Κάτσε βρε D.Luffy ένα λεπτό.

Δηλαδή, μετά από τόσα gameplay video που υπάρχουν εκεί έξω, τόσα και τόσα reviews από επαγγελματίες και μή, πρέπει να σκάσω την 30-άρα για να έχω άποψη?

Δεν υπάρχει "έρευνα αγοράς" στα video games?

Αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα QTEs και το repetitive gameplay, εσύ του προτείνεις να σκάσει την 30-άρα και μπορεί να του αρέσει?

Tι να σου πω Panther... όταν δεν μας αρέσει και αδιαφορούμε για κάτι και παρ'όλα αυτά ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του και είμαστε εκεί με την πρώτη ευκαιρία αυτό εγώ το λέω μαζοχισμό. Εσύ το λες άποψη...

Εγώ το μόνο που θα του πρότεινα είναι να ασχοληθεί με κάτι που πραγματικά τον ενδιαφέρει και του αρέσει. 

Το θέμα το άνοιξα με την ελπίδα να κάνουμε συζήτηση όσοι ενδιαφερόμαστε. Τώρα αν ο καθενας μπαίνει μόνο και μόνο για να ποστάρει την "αδιαφορία" του, οκ αυτός χάνει το χρόνο του όχι εγώ. Χαλάει και η συζήτηση όμως. 

Το έπαιξε κάποιος και δεν του άρεσε, δεκτότατον και θα ήθελα πολύ την άποψή του γιατί δεν του άρεσε. Τώρα αν όπως λες έχει δει ένα σωρό gameplay βίντεο, έχει διαβάσει κριτικές και επιμένει μάλιστα να πείσει και αυτούς που το έπαιξαν και τους άρεσε ότι δεν είναι καλό, ε κάτι τρέχει με την κρίση του γενικότερα. Ξαναδιάβασε την πρώτη παράγραφο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι, για να πω την ανοησία μου, θεωρώ πως ένα exclusive, που παύει να είναι exclusive, αποτελεί κόκκινο πανί για όλους.Και γι' αυτούς που τους φεύγει και γι' αυτούς που τους έρχεται.Το γιατί το αγνοώ, ας ρωτήσουμε καλύτερα κάποιον ψυχολόγο από που πηγάζει αυτή η αντίδραση για την αντίδραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...