d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ναι..Και θα ελεγα οτι μοιαζει πολυ σε συμπεριφορα με ενα μονιτορ γιατι ειναι LG και IPS panel.. Για μια μεγαλη γκαμα παιχνιδιων δειχνει φανταστικα αν συνυπολογισεις και το μεγεθος και dpi της..Τρομερή διαυγεια.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τα NBA2K15 και FIFA15 θα 'ναι όνειρο σε 4Κ TV.
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τα NBA2K15 και FIFA15 θα 'ναι όνειρο σε 4Κ TV. Αστα αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις.. Ο φίλος μου εχει κατασκηνωσει εδω για τα σπορ..
qsis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχ ειστε 2 μικροι Θεοι.. Εννοω οτι ειχα 27-30 πριν και τωρα εχω 35-40 σε 2160p..Παροτι κερδισα δηλαδη ενα πολυ σεβαστο ποσοστο σε avg fps,λογω του οτι ριχνει τρελές βουτιες στα teens ειναι unplayable. . το είπα γιατί μου φάνηκαν λογικά τα νούμερα για να παίζεις πλέον και τελείως παράλογα για να τα έχεις σαν κέρδος μόνο από drivers 1
Prospector8 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Με OC ή χωρίς ; Μαμα ρολόγια, με oc σχεδον σταθερά 60αρια.ανυπομωνω να δω τo patch, γιατι η 290 βγαζει στα 70αρια σε αυτήν την ανάλυση αν θύμαμαι καλά.
Inler Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Να κανω μια ερωτηση τα Μotion blur-Temporal Anti-Aliasing τα βαζουμε on ή off γιατι με on γινεται πιο θολη η εικονα...
Alex21121988 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Να κανω μια ερωτηση τα Μotion blur-Temporal Anti-Aliasing τα βαζουμε on ή off γιατι με on γινεται πιο θολη η εικονα... Εγω προσωπικα δεν καταλαβα και πολλα ειτε το ειχα βαλει στο on ή στο off. Συνηθως οποιο ΑΑ και να επιλεξεις ( εκτος FXAA ) κανει καλυτερα τα πραγματα. Τωρα απο εκει και περα κανε και ενα τεστ απο μονος σου. Σε καποιες περιοχες οτι και να κανεις, το game δεν ειναι θολο οπτικα, αυτο δεν αλλαζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το τέλειωσα και 'γω, στο story το κούρασε πολύ σε σημείο που κατάντησε Αμερικανιά.Ο μέσος όρος 60/100 που έχει, είναι ότι πρέπει.
panther_512 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γιατί δουλεύεις τον Orokusaki? Orokusaki μήν αφήνεις τον qsis να σε πειράζει. Το παιχνίδι μετά το patch τρέχει στην 970 με 1000fps. Ειδικά σε εσένα, με την 970 σου θα τρέχει με 1224,7fps διότι είσαι special περίπτωση. 8
drumpao Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει έρθει το Ryse son of Rome για pc ακόμα στην Ελλάδα αλλά το κατέβασα πειρατικό για να το δοκιμάσω και έμεινα άφωνος. Δεν το περίμενα. Ήταν πολύ καλό. Τα γραφικά εκπληκτικά σα να έβλεπες ταινία και το gameplay αρκετά καλό. Πολύ καλή και η μουσική. Βέβαια είναι hack and slash game σαν το shadow of mordor που το μόνο που κάνεις είναι να σκοτώνεις τους εχθρούς και τίποτα άλλο. Αλλά όλη αυτή η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και το στόρυ σε κάνουν να μη δίνεις και τόση σημασία. Για μένα δοκιμάστε το αξίζει. Με ένα καλό pc θα το τρέξετε άνετα και στα high settings.
qsis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Βέβαια είναι hack and slash game σαν το shadow of mordor που το μόνο που κάνεις είναι να σκοτώνεις τους εχθρούς και τίποτα άλλο θα πάθω έμφραγμα! είμαι και στην αρχή επικίνδυνης δεκαετίας....
drumpao Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 θα πάθω έμφραγμα! είμαι και στην αρχή επικίνδυνης δεκαετίας.... Αν διαφωνείς σε κάτι γράψτο απλά, μην ειρωνεύεσαι. Και άσε έχω περάσει σαυτή τη δεκαετία που αναφέρεις πριν από εσένα. Στο λέω για να μη νομίζεις ότι μιλάς με κανα παιδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα