Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι απλα το very High textures ειναι κλειδωμενο αλλα μαλλον ειναι επιλεγμενο απο μονο του λογο της καρτας.Psycho σπερνει η καρτουλα, :-D

Νόμιζα ότι ήθελες να το βάλεις και δε μπορείς.

Αυτό πάει με τη vram μάλλον, αν έχεις 3 και πάνω στο βάζει very high κι εμένα έτσι το είχε προεπιλεγμένο που έχω 3

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε patch το οποίο διορθώνει τις επιδόσεις στις Nvidia κάρτες, ειδικά στις GTX980/970:

SLI/Crossfire optimization & quality improvements
Improved GPU performance on NVIDIA cards, especially for GTX980/970 versions
Fixed potential crash when running the game in resolutions higher than 1080p
Fixed graphical corruption on nVidia when running in resolutions higher than 1080p
Fixed a bug that occurred on low framerate which prevented the door to open in Pax Romana
Fixed a bug that allowed Legendary difficulty to be selected with mouse even though it is not unlocked
Made CVar accessible to disable/enable force feedback on the game controller: i_forcefeedback 0/1
Made CVar accessible to disable/enable flash (e.g. the ingame HUD for taking beauty screenshots): gfx_draw 0/1
Made CVar accessible to adjust image sharpening: r_PostAASharpening 0…2 (values range from 0 to 2, default is 0.2)
Added support for high resolution timer mode to overcome FPS limits on some systems. Activate via “sys_highrestimer = 1” (without quotes) in system.cfg 

Also, NVIDIA has just released new Drivers for a wide range of GeForce GPUs (version 344.48), which include a SLI profile for Ryse!
Δημοσ.

Το δοκιμασα εχθες με το νεο SLI προφιλ.. Απο 35 εως 40 fps (60-70% αυξηση αν υπολογιζω σωστα με πριν) αλλα με dips at teens στα min fps, που δεν το κανει ακομη playable σε 4k.. Σε 1440p ειμαστε πανω απο 70fps μεσο ορο..

Δημοσ.

εγώ καταλαβαίνω ότι παίζει με τόσα..

ψήνεσαι να το βάλουμε στοίχημα τι εννοούσε όταν μας απαντήσει; :P 

• Like 2
Δημοσ.

Αφού σου λέει μέσα στην παρένθεση 60-70% πάνω ρε..Εκτός και αν εννοεί ότι έχει τόσα σε 4K με DSR αλλά το DSR δεν δουλεύει με SLI για την ώρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ ειστε 2 μικροι Θεοι..:P

Εννοω οτι ειχα 27-30 πριν και τωρα εχω 35-40 σε 2160p..Παροτι κερδισα δηλαδη ενα πολυ σεβαστο ποσοστο σε avg fps,λογω του οτι ριχνει τρελές βουτιες στα teens ειναι unplayable. . :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...