Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 http://sfx.thelazy.net/games/preset/2301/Ας το δοκιμασει οποιος θελει να μου πει γνωμη μιας και δεν εχω καρτα γραφικων για την ωρα, να δοκιμασω κατι. Φαινεται να το ξεθολωνει λιγο και να αλλαζει καποιους χρψματισμους στο game. Περιμενω γνωμες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι λίγο απαράδεκτο ένα game που αφοσιώνεται στο combat να μην έχει ίχνος αίματος στο πάτωμα...κόβεις λαιμούς και 1 δεύτερο κάνει bleed...το wound system πάντως είναι ωραίο αλλα κρίμα που δεν έχεις και εσύ...και επίσης αίμα επάνω στο σπαθί αλλα ίχνος στην πανοπλία...επίσης πολύ κακό menu και UI...κατά τα αλλα μετά το middle-earth δεν μου λέει κάτι...είναι απλά ok nothing more, imho as always
Despotas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά το σύστημα μάχης καταποντίζει το παιχνίδι. Είναι σα να παίζω hack n slash Guitar Hero με 2 νότες. Ας σε άφηνε να κάνεις ότι combo θες, όχι τα ίδια και τα ίδια. Άσε και τη τραγική ποικιλία εχθρών. Κρίμα γιατί μου άρεσε το setting-ιστορία και φυσικά ο τεχνικός τομέας που σπέρνει. Αξίζει όμως σε κάποιο sale αν και το campaign είναι το πολύ 5-6 ώρες.Από μένα ένα 6,5/10.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 http://sfx.thelazy.net/games/preset/2301/Ας το δοκιμασει οποιος θελει να μου πει γνωμη μιας και δεν εχω καρτα γραφικων για την ωρα, να δοκιμασω κατι. Φαινεται να το ξεθολωνει λιγο και να αλλαζει καποιους χρψματισμους στο game. Περιμενω γνωμες. Μπααα, το κάνει ψυχρό..Το θερμό χρώμα που έχει από τη μάνα του είναι πολύ πιο σωστό.
dimitris21gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τέλος και από εμένα. Μετριότατο gameplay και AI ιδίως των δικών σου πολεμιστών. Από την άλλη πολύ καλά γραφικά, decent story και επιτέλους ένα third person με αρχαία Ρώμη, που δεν το βλέπουμε συχνά. Κρίμα πάντως διότι θα μπορούσε να προσφέρει παραπάνω. Όσο για το performance έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Με τα πάντα όλα στο high και 2x στα φίλτρα κάτω από 40fps δεν έπεσα.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά πόση VRAM "τραβάει" σε εσάς το game;
Alex21121988 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Aν ρωτας για το δικο σου συστημα εισαι κομπλε. Δεν θα εχεις κανενα prob και τα το παιξεις με ολα στα high εκτος με το supersampling στο off για να εχεις πιο stable framerates. Για 1080p αναφερομαι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ryse: Son of Rome Wins “Best Game Design” Award At Animago Awards 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τώρα που το προχώρησα αρκετά, θέλω να πω κάποια πραγματάκια.Καταρχήν στον οπτικό τομέα είναι παραπάνω από καλά, αν και στο PC θα μπορούσαν να ''πιέσουν'' κι' άλλο, όμως υπάρχουν κάποια κολληματάκια με 3GB Vram, max Vram usage που είδα στο GPU-z ήταν 3050MB.Με 4άρες κάρτες θα είναι νερό πιστεύω αν και άμα υπήρχε επιλογή για MSAA ούτε αυτές θα έφταναν.Τώρα όσον αφορά το gameplay, καταντάει όντως βαρετό από ένα σημείο και μετά, θα έπρεπε να έχει RPG στοιχεία το παιχνίδι, για παράδειγμα να αλλάζεις πανοπλία, σπαθί, κράνος σε συνδυασμό με νέα abilities, το combat να είχε μεγαλύτερη ποικιλία και φυσικά οι εχθροί να μην ήταν κλώνοι όπως είναι τώρα.
gkalas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδια γιατι δε μου εχει να επιλεξω τα very high settings το παιχνιδι?Εχω την 970 αλλα δε με αφηνει να το επιλεξω.
qsis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Drivers ή patch μήπως είναι αυτό που σου λείπει; (Που δεν υπάρχουν ακόμα εννοώ)
gkalas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Drivers ειναι οι τελευταιοι μεσα απο το site της Nvidia.Εχει βγει κανα patch για το ryse? Edit:Bλακειες λεω τελικα.Ολα καλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπάρχουν ''Very High'' παρά μόνο για τα textures. 1
gkalas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ναι απλα το very High textures ειναι κλειδωμενο αλλα μαλλον ειναι επιλεγμενο απο μονο του λογο της καρτας.Psycho σπερνει η καρτουλα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα