aekoupoli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 το τελειωσα και εγω,μπορω να πω μου αρεσε αρκετα επισης σε μερικα σημεια μου θυμιζε τον μονομαχο 1
kyriakosm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 τελος κι απο μενα μερικες φωτο χωρις μποχα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αν το story ήταν πιο σωστό και το gameplay δεν ήταν τόσο επαναλαμβανόμενο, θα έσπερνε το παιχνίδι.
Alex21121988 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 To μισο συστημα μαχης να ειχαν κλεψει απο batman/ac και shadow of mordor, το παιχνιδι οντως θα ηταν επικιλα. Οι μαχες ειναι επαναλαμβανομενες,τα abilities δεν ειναι αρκετα, τα execution moves προσφερουν διασκεδαση αλλα μετα απο μια ωρα παιχνιδιου, χρειαζομαι διαλειμμα, γιατι δεν μπορω να παιξω αλλο. Εγινε και μια μλκια απο μενα με τα saves και το αρχισα απο την αρχη, αρα θα τερματιστει μεχρι το βραδυ λογικα. Η ιστορια δεν με χαλαει μεχρι εκει που εχω παει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Πωπω ναι, το combat του Batman εδώ θα μοίραζε πόνο απλά..Να παλεύεις με 10-15 barbarians ταυτόχρονα και να κόβεις χέρια πόδια(Χωρίς QTE)..Καύλα θα 'ταν.. 1
Oroku Saki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το εβαλα και εγω σημερα . Το παιχνιδι απλα δεν παιζεται. Μονο με ολα low και 2x AF ειναι playble. Σιγα μην το παιξω ετσι . Οχι δεν θα γινω ρεζιλι σε ολη τη διεθνη pc κοινοτητα παιζοντας ενα παιχνιδι στο low. Θα το παιξω απο βδομαδα με την καινουργια καρτα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Seriously Saki no offence αλλά we seriously dont give a crap...οποτε feel free... 7
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 XD... Οσοι εχετε δυνατες καρτες, το supersampling που το εχετε? Πειτε και frames, αναλυση, την gpu σας κτλ.
aekoupoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το εβαλα και εγω σημερα . Το παιχνιδι απλα δεν παιζεται. Μονο με ολα low και 2x AF ειναι playble. Σιγα μην το παιξω ετσι . Οχι δεν θα γινω ρεζιλι σε ολη τη διεθνη pc κοινοτητα παιζοντας ενα παιχνιδι στο low. Θα το παιξω απο βδομαδα με την καινουργια καρτα. δεν θα εχει και καμμια τρελη διαφορα παντως
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το έβαλα στο PC με τον FX6300/R9 280 αλλά ενώ στην αρχή έπαιζε καλά, πιο μετά είχε slowdowns συνέχεια.Μήπως φταίνε οι 14.9.1 BETA ;
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 δε νομίζω, εμένα με 14.9 σκέτο δεν είχε πουθενά τέτοιο θέμα μήπως έτρεχε τίποτα στο παρασκήνιο;
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όχι, θα δοκιμάσω και τους 14.9 να δω τι παίζει..Διαβάζω ότι και άλλος είχε ''strange hangs'' σε κάποια παιχνίδια πάντως.
euxoulhs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 τελος και απο μενα το game,ωραιο αν και δεν μου αρεσε καποιες πιστες που ηταν σε βροχη,διοτι ειχε μουνταμαρα και δεν ειχε εντονο φωτισμο... βεβαια δεν το διαγραφω απο το pc διοτι περιμενω μπας και βγαλουν dlc.. στο τελος οι 2 θεοι τι εννοουσαν με τον υπενιγμο ο ενας στον αλλον;;; και κατι αλλο,λετε να υπαρχει και 2ο game με αλλον πρωταγωνιστη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα