qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ποιο God of war και dmc βρε παιδιά; Το wild blood στα κινητά πιο διασκεδαστικό είναι και πιο βαθύ gameplay έχει 1
Alex21121988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχα +1. Θα το τελειωσω και εγω μεχρι και αυριο και θα μεινει μονο για δοκιμες σε πιθανες αναβαθμισεις που θα γινουν τον ερχομενο μηνα. Αλλα οκ, μεχρι στιγμης, δεν το εχω βαρεθει, ισως τα γραφικα, ισως και η Ρωμη που οτι παιχνιδι απεικονιζει αυτη την εποχη με πορωνει.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Oτι λεει ο qsis ,το παχνιδι εχει κακο βαρετο gameplay τουλαχιστον για pc user ..Oι κινησεις ειναι αυτοματοποιημενες ,εχει παντα συγκεκριμενο τροπο που αντιμετωπιζεις τον εχθρο δηλαδη ακολουθεις μια συγκριμενη σειρα κινησεων και αυτο ειναι ολο ,η διαρκεια του επισης ειναι και μια επιβεβαιωση οτι εχει γινει μια προχειροδουλεια στον τομεα αυτο ισα ισα σαν να ηθελαν να εντυπωσιασουν τους xbox users και η αληθεια ειναι τα καταφεραν στον οπτικο τομεα .Εγω τουλαχιστον οταν το επαιξα στο one ειχα εντυπωσιαστει γιατι ακριβως δεν περιμενα να δω τετοια γραφικα απο την κονσολα ,στο pc ομως ειναι μια αλλη ιστορια ..Επισης γραφικα δεν ειναι μονο εικονες ωραιες σαν κορνιζες στο background του παιχνιδιου ειναι και αλλα πραγματα ,αλλα περα απο αυτο το αθλιο gameplay του χαλαει την οποια ωραια εικονα παει να δημιουργησει στον οπτικο τομεα .
Bigi444444 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πάντως το ουάου σήμερα δεν το λες και εύκολα, έτσι;Δηλαδή θέλω να πω, έβαλα να το δοκιμάσω λίγο το σόι είναι και πουθενά δεν εντυπωσιάστηκα.Ούτε στον οπτικό τομέα.Θα μου πεις, έχεις δει καλύτερα γραφικά;Δεν ξέρω.Είναι σίγουρα πολύ όμορφο αλλά θα έλεγα πως είναι και αρκετά ίσως τα σημεία που θα φας ένα μικρό ξενέρωμα.Σίγουρα τους δίνω δίκαιο όταν έλεγαν ότι πλέον δεν περιμένουν αντιδράσεις από τον κόσμο όπως με το crysis στο παρελθόν.Ακόμα και αντίστοιχα προχωρημένα γραφικά να καταφέρεις να βγάλεις, δε θα εντυπωσιάσεις το ίδιο.Πάντως το βρήκα πολύ ελαφρύτερο απ' ότι περίμενα. Κατά τα λοιπά, σαν παιχνίδι, παρόλο που είμαι στα αρχικά σημεία και δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει, δε θα έλεγα ότι με κράτησε.
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Παιδια το παιχνιδακι ειναι ενα απλο hack & slash. Ειναι τοσο απλα τα πραγματα, γιατι τα κανετε περιπλοκα; Κανεις δεν ειπε οτι δρεπει δαφνες gameplay και GOTY, και αλλοι το διασκεδαζουν περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο η καθολου! Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ειναι αν δεν σου αρεσει ρε αδελφε τι στο καλο κανεις στο thread και ποσταρεις 100 φορες; Εμενα αν δεν μου αρεσει κατι δεν το παιζω και αν θελω ποσταρω και την αποψη μου στο αναλογο thread και τελειωνει εκει η ιστορια.. Am I f wrong? 4
qsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γιατί είμαστε φόρουμ και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας και για αυτούς που ενδεχομένως δε το χουν παίξει και αναρωτιούνται (και δε λέει να πετάξουν τα χρήματά τους) Στο αμέσως προηγούμενο θρεντ που έγραφα , του shadow of Mordor, έγραφα κι εκεί πολλά ποστ σε τελείως διαφορετικό ύφος γιατί το παιχνίδι μου άρεσε και δεν κάθισα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν που το έβρισκε βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Ο καθένας έχει την άποψή του. Επίσης τι πάει να πει hack n slash; Αυτά δε μπορούν να έχουν καλό gameplay; To τελευταίο κονσολοπορτ hack n slash που έπαιξα και ευχαριστήθηκα ήταν το revengeance της konami. Άθλια γραφικά είχε σίγουρα, ήταν ακριβώς το ίδιο με τα 360/ps3 απλά σε μεγαλύτερη ανάλυση , το σενάριο ώρες ώρες ήταν για τα πανηγύρια αν σκεφτείς ότι φέρει το όνομα metal gear, αλλά ρε γαμώτο είχε καλό gameplay για αυτό και το έπαιξα με χαρά. Ας μην αναφερθώ σε lord of shadows που ήταν και port με βελτιώσεις στον οπτικό τομέα και παρόλο που δε φτάνουν το ryse στα γραφικά πρόκειται για πολύ πιο επικά games. Τόσο δύσκολο είναι να έχεις έστω και αξιοπρεπές gameplay; Και γιατί να είμαστε παράλογοι που ζητάμε κάτι τέτοιο από τη crytek; Είναι τελείως κρίμα να μπορεί να μας δώσει τέτοια γραφικά και να βγάζει παιχνίδια κάτω του μετρίου όπως αυτό και το απαράδεκτο crysis 3. Για αυτό ασχολούμαστε επί τόσα ποστ το θέμα, αν ήταν καμιά electronic arts (θα μου πεις συνεργάζονται με αυτά τα νούμερα) θα ξέραμε ότι τσάμπα το συζητάμε, όμως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δείξει τις δυνατότητες της στο παρελθόν και αυτή η κατρακύλα είναι απαράδεκτη.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γιατί είμαστε φόρουμ και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας και για αυτούς που ενδεχομένως δε το χουν παίξει και αναρωτιούνται (και δε λέει να πετάξουν τα χρήματά τους) Στο αμέσως προηγούμενο θρεντ που έγραφα , του shadow of Mordor, έγραφα κι εκεί πολλά ποστ σε τελείως διαφορετικό ύφος γιατί το παιχνίδι μου άρεσε και δεν κάθισα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν που το έβρισκε βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Ο καθένας έχει την άποψή του. Επίσης τι πάει να πει hack n slash; Αυτά δε μπορούν να έχουν καλό gameplay; To τελευταίο κονσολοπορτ hack n slash που έπαιξα και ευχαριστήθηκα ήταν το revengeance της konami. Άθλια γραφικά είχε σίγουρα, ήταν ακριβώς το ίδιο με τα 360/ps3 απλά σε μεγαλύτερη ανάλυση , το σενάριο ώρες ώρες ήταν για τα πανηγύρια αν σκεφτείς ότι φέρει το όνομα metal gear, αλλά ρε γαμώτο είχε καλό gameplay για αυτό και το έπαιξα με χαρά. Ας μην αναφερθώ σε lord of shadows που ήταν και port με βελτιώσεις στον οπτικό τομέα. Τόσο δύσκολο είναι να έχεις έστω και αξιοπρεπές gameplay; συγνώμη,ΤΩΡΑ θυμηθήκατε ότι είμαστε φόρουμ;Γελάμε άσχημα τώρα,ΠΟΛΥ άσχημα όμως! Έχω σταματήσει πολύ καιρό να παίρνω σοβαρά τι γράφεται εδώ μέσα,εξου και το πόσο τρολάρω..για να βρω κάτι,κάνω πολλές ώρες search ή τρώω πολύ χρόνο να ψάχνω τις σελίδες Σε άλλα θέματα κάνετε σα καρακάξες για τα γραφικά,και σκούζετε, next gen και next gen,τέτοια textures,άλλα textures...και ωωω αυτό και ωωωω το άλλο,και να η ram και να η vga..ΜΟΝΟ αυτά,με τα epenis σας κρεμασμένα. Και το shadow of mordor είναι hack n slash με πιο action στοιχεία,και rpg,εκεί παναγίτσες όμως..50 σελίδες για τα γραφικά ΟΛΕΣ.Εδώ βρώμισε το hack n slash.Ούτε λέω ότι είναι παιχνιδάρα,ούτε τίποτα,δεν το έχω παίξει καν..Αλλά ώρες ώρες,όταν φοράει ένα παροπίδες,φοράει ΟΛΟ το φόρουμ μαζί,όχλος! Πείραξε;η αλήθεια είναι. και θα γίνω ο κακός πάλι
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Yep θα συμφωνησω με τον qsis. Κουβεντα κανουμε εδω στο φορουμ και τιποτα παραπανω. Γιατι καπου εχει παρεξηγηθει ολο το θεμα. Δεν παμε να κανουμε κανεναν να το παιξει ή να μην το παιξει με το ζορι. Σε μενα μου αρεσει για καποιους λογους και δεν μου αρεσει για αλλους τοσους. Καποιοι νομιζουν οτι ειναι μετοχοι εδω δυστυχως, και προσπαθω να μην μπαινω σε καμιας μορφης αντιπαραθεσης μαζι τους. Υπαρχουν και οι αμετανοητοι υποστηρικτες, αλλα οκ εκει παω πασο γιατι στην τελικη προσπαθουν να δικαιολογησουν μια αγορα τους, προφασιζομενοι διαφορα δικα τους επιχειρηματα. Και εγω μπορει να το εχω κανει στο παρελθον αυτο. Παντα πρεπει να εχουμε απαιτησεις στο gaming, ναι ειναι χομπι για να περνας καλα καποιες free ωρες της ημερας, ναι δεν πρεπει να το παιρνουμε τοσο σοβαρα ολο το θεμα, γιατι στο κατω κατω ολα θεμα επιλογων ειναι στο τι θα αγορασεις, και με το ιντερνετ σημερα, μπορεις να καταλαβεις εμπειρικα και μονο, βλεποντας δυο με τρια βιντεο στο youtube, αν ενα game σε ενδιαφερει να το παιξεις. Πολυ παλιοτερα, οτι βλεπαμε απο εικονες στα περιοδικα ή στο βιβλιαρακι στο καταστημα που το αγοραζαμ... αλλες εποχες αυτες. Τελος, γιατι οχι να διαβασουν και καποια πραγματα καποιοι απο εμας για να μην πανε και σκασουν το γεναιο 40/50/60αρι επειδη πχ ο boogie ή o καθε youtube reviewer που ενδεχομενως να τα παιρνουν ( τα παιρνουν) και σε μερικα games, δεν σου αναφερουν τα πολλα αρνητικα εσκεμμενα γιατι τους το λεει ο publisher που παιρνουν το free copy τους. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γιατί είμαστε φόρουμ και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας και για αυτούς που ενδεχομένως δε το χουν παίξει και αναρωτιούνται (και δε λέει να πετάξουν τα χρήματά τους) Ναι αυτο λεω την ειπες μετα τι κανεις και ασχολεισαι; Προσπαθεις να πεισεις καποιον που του αρεσει οτι εχει λαθος αποψη ή απλα σχολιαζεις για hobby; Η μηπως ειναι προκαταληψη; " δε χρειαζόταν να φτάσουμε να παίξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι (που ο μόνος λόγος που το κάνουμε είναι για να δοκιμάσουμε τις κάρτες μας) για να δούμε ότι δε μας αρέσει και για να κρίνουμε με βάση τα γούστα μας ότι δεν είναι καλό " Στο αμέσως προηγούμενο θρεντ που έγραφα , του shadow of Mordor, έγραφα κι εκεί πολλά ποστ σε τελείως διαφορετικό ύφος γιατί το παιχνίδι μου άρεσε και δεν κάθισα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν που το έβρισκε βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Ο καθένας έχει την άποψή του. Ναι αλλα δεν καταλαβαινεις οτι εγω δεν προσπαθω να πεισω κανενα, ειτε μου αρεσει ειτε οχι.. Σχολιαζω τοση ωρα γιατι βρισκω περιεργο να ασχολειται καποιος τοσο πολυ με κατι που ΔΕΝ του αρεσει. Επίσης τι πάει να πει hack n slash; Αυτά δε μπορούν να έχουν καλό gameplay; Σαφως και υπαρχουν αλλα εδω εφοσον εχεις κανει την μελετη σου οπως λες, ηξερες οτι προκειται για ενα "ρηχο" παιχνιδι, τι στο καλο καθεσαι και ασχολεισαι τοσο πολυ μαζι του; Oυτε σοβαρα στοιχεια εχει να σε τραβηξει το ειπες το εμπεδωσαμε, μετα τι; Εδω ακριβως ειναι αυτο που μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω και δεν το καταλαβαινετε.. Υπαρχει κοσμος που μπορει να χαρει ενα παιχνιδι ακομη και αν εχει gameplay που θεωρεις εσυ ρηχο, δεξου το και πηγαινε παρακατω. To τελευταίο κονσολοπορτ hack n slash που έπαιξα και ευχαριστήθηκα ήταν το revengeance της konami.Άθλια γραφικά είχε σίγουρα, ήταν ακριβώς το ίδιο με τα 360/ps3 απλά σε μεγαλύτερη ανάλυση , το σενάριο ώρες ώρες ήταν για τα πανηγύρια αν σκεφτείς ότι φέρει το όνομα metal gear, αλλά ρε γαμώτο είχε καλό gameplay για αυτό και το έπαιξα με χαρά. Ας μην αναφερθώ σε lord of shadows που ήταν και port με βελτιώσεις στον οπτικό τομέα και παρόλο που δε φτάνουν το ryse στα γραφικά πρόκειται για πολύ πιο επικά games. Δες απο πανω. Το Ryse ειναι αυτο που ειναι, καλο σε γραφικα και μετριο σε gameplay. Δεν σου κανει το πετας, σου κανει το παιζεις! Τι καθεσαι τωρα 1 η ωρα και μου αραδιαζεις ολα αυτα χωρις λογο δεν το καταλαβαινω. Και εγω εχω παιξει ενα καρο καλυτερα παιχνιδια απο το Ryse αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω το δικαιωμα να διασκεδασω κατι πιο ελαφρυ! Δεν προσπαθησε κανεις να σε πεισει οτι λογω γραφικων ειναι παιχνιδαρα μαλλον εσυ προσπαθεις να πεισεις τους αλλους οτι εφοσον ειναι τοσο ρηχο κανεις δεν πρεπει να ασχοληθει μαζι του! Τόσο δύσκολο είναι να έχεις έστω και αξιοπρεπές gameplay; Και γιατί να είμαστε παράλογοι που ζητάμε κάτι τέτοιο από τη crytek; Είναι τελείως κρίμα να μπορεί να μας δώσει τέτοια γραφικά και να βγάζει παιχνίδια κάτω του μετρίου όπως αυτό και το απαράδεκτο crysis 3. Για αυτό ασχολούμαστε επί τόσα ποστ το θέμα, αν ήταν καμιά electronic arts θα ξέραμε ότι τσάμπα το συζητάμε, όμως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δείξει τις δυνατότητες της στο παρελθόν και αυτή η κατρακύλα είναι απαράδεκτη. Δεν ξερω γιατι ρε αδελφε, αν με ρωτας για το Crysis με πειραζει περισσοτερο, γιατι ειναι παιχνιδι που εχουμε μεγαλυτερες απαιτησεις, λογω του ονοματος της σειρας, οπως και το Far Cry που ξεκινησε απο αυτα τα παλληκαρια.. Γενικα η Crytek ηταν απο τις πρωτες που εδωσαν ενα επιπεδο διαφορας στον γραφικο τομεα στην PC πλατφορμα και απο τις λιγες μην πω η μονη που προσωπικα με εχει κανει την τελευταια 10ετια να πω πραγματικα WOW για την engine της. Ποτε της δεν φημιστηκε για το gameplay της και τα βαθυστοχαστα σε gameplay παιχνιδια της. Αλλα ακομη και ετσι να ειναι.. Για αυτο το παιχνιδι συγκεκριμενα ηξεραν και οι πετρες ομως τι να περιμενουν δεν νομιζεις; Αρα προς τι το συνεχομενο bashing για ενα παιχνιδι που λες οτι ειναι ρηχο; Το καταλαβαμε οτι δεν σου/σας κανει, δεν νομιζω οτι προσπαθησε κανεις να σε/σας πεισει για το αντιθετο, αρα γιατι εσεις εμμενετε να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις και μαλιστα με δηκτικο τροπο; * Δεν το πιστευω οτι καθομαι και εχω κανει 200 ποστ για το Ryse, για να πεισω για τα αυτονοητα.. Εν παση περιπτωσει το γαμ και ψοφισε, ας κανει ο καθενας οτι θελει, αλλα να ξερετε οτι εσεις προκαταβαλετε τον κοσμο αρνητικα και οχι εμεις που απλα λεμε οτι ειναι ενα fun game. Yep θα συμφωνησω με τον qsis. Κουβεντα κανουμε εδω στο φορουμ και τιποτα παραπανω. Γιατι καπου εχει παρεξηγηθει ολο το θεμα. Δεν παμε να κανουμε κανεναν να το παιξει ή να μην το παιξει με το ζορι. Σε μενα μου αρεσει για καποιους λογους και δεν μου αρεσει για αλλους τοσους. Καποιοι νομιζουν οτι ειναι μετοχοι εδω δυστυχως, και προσπαθω να μην μπαινω σε καμιας μορφης αντιπαραθεσης μαζι τους. Υπαρχουν και οι αμετανοητοι υποστηρικτες, αλλα οκ εκει παω πασο γιατι στην τελικη προσπαθουν να δικαιολογησουν μια αγορα τους, προφασιζομενοι διαφορα δικα τους επιχειρηματα. Και εγω μπορει να το εχω κανει στο παρελθον αυτο. Παντα πρεπει να εχουμε απαιτησεις στο gaming, ναι ειναι χομπι για να περνας καλα καποιες free ωρες της ημερας, ναι δεν πρεπει να το παιρνουμε τοσο σοβαρα ολο το θεμα, γιατι στο κατω κατω ολα θεμα επιλογων ειναι στο τι θα αγορασεις, και με το ιντερνετ σημερα, μπορεις να καταλαβεις εμπειρικα και μονο, βλεποντας δυο με τρια βιντεο στο youtube, αν ενα game σε ενδιαφερει να το παιξεις. Πολυ παλιοτερα, οτι βλεπαμε απο εικονες στα περιοδικα ή στο βιβλιαρακι στο καταστημα που το αγοραζαμ... αλλες εποχες αυτες. Τελος, γιατι οχι να διαβασουν και καποια πραγματα καποιοι απο εμας για να μην πανε και σκασουν το γεναιο 40/50/60αρι επειδη πχ ο boogie ή o καθε youtube reviewer που ενδεχομενως να τα παιρνουν ( τα παιρνουν) και σε μερικα games, δεν σου αναφερουν τα πολλα αρνητικα εσκεμμενα γιατι τους το λεει ο publisher που παιρνουν το free copy τους. Αλεξ οπως με τα παντα στην ζωη υπαρχει ρηχο,κατι που επιπλεει και βαθυ. Δεν ζηταμε παντα κατι βαρυ στην ζωη μας θελουμε και τον χαβαλε μας να κανουμε. Τωρα για το τι σωζουμε τα 50αρια και 60αρια του κοσμου plz.. Στην εποχη του internet και του google ζεις, δεν περιμενεις τον Κωστα και τον Βαγγελη να μαθεις αν ενα παιχνιδι θα σου αρεσει ή οχι. Ειδικα την εποχη της οπτικης επαφης με το θεμα, δεν υπαρχει καμια τετοια δικαιολογια.Βγαινουν 350 gameplay videos πριν το παρει καποιος το παιχνιδι, μεχρι τοτε οχι απλα εχει αποφασισει αν του κανει ή οχι αλλα εχει δει και καμια 100αρια spoilers κιολας.. Εκτος και αν εισαι προβατο και ακους οτι σου πασαρουν,χωρις ερευνα.
Deargr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Οριστε και μια συγκριση με την Xone εκδοση που βρισκεται ποιο κοντα στην δικη μου εμπειρια.
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αλεξ οπως με τα παντα στην ζωη υπαρχει ρηχο,κατι που επιπλεει και βαθυ. Δεν ζηταμε παντα κατι βαρυ στην ζωη μας θελουμε και τον χαβαλε μας να κανουμε. Τωρα για το τι σωζουμε τα 50αρια και 60αρια του κοσμου plz.. Στην εποχη του internet και του google ζεις, δεν περιμενεις τον Κωστα και τον Βαγγελη να μαθεις αν ενα παιχνιδι θα σου αρεσει ή οχι. Ειδικα την εποχη της οπτικης επαφης με το θεμα, δεν υπαρχει καμια τετοια δικαιολογια.Βγαινουν 350 gameplay videos πριν το παρει καποιος το παιχνιδι, μεχρι τοτε οχι απλα εχει αποφασισει αν του κανει ή οχι αλλα εχει δει και καμια 100αρια spoilers κιολας.. Εκτος και αν εισαι προβατο και ακους οτι σου πασαρουν,χωρις ερευνα. Εδω ημαστε σχεδον καθε μερα στο φορουμ, πανω κατω ξερουμε ο ενας τον αλλο στα γουστα του, ιδιαιτερα τα πιο παλια μελη. Δεν ειναι κακο να εχεις και μια αποψη εδω απο εναν ανθρωπο που ξερεις οτι δεν θα ειναι προκατελλειμενος. Το ιδιο πραγμα λεμε. Δεν λεω να ερχεται καποιος εδω μονο να ρωταει και να σχηματιζει ολοκληρωτικη αποψη για κατι, χωρις να κανει την δικη του ερευνα αγορας, αυτο δεν το ανεφερα, το θεωρω αυτονοητο. Ναι ειναι εποχη του ιντερνετ, μπορεις να βρεις τα παντα, αλλα και μια γνωμη ακομα εδω δεν ειναι και τοσο κακο να την παιρνει ο καθενας.
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εδω ημαστε σχεδον καθε μερα στο φορουμ, πανω κατω ξερουμε ο ενας τον αλλο στα γουστα του, ιδιαιτερα τα πιο παλια μελη. Δεν ειναι κακο να εχεις και μια αποψη εδω απο εναν ανθρωπο που ξερεις οτι δεν θα ειναι προκατελλειμενος. Το ιδιο πραγμα λεμε. Δεν λεω να ερχεται καποιος εδω μονο να ρωταει και να σχηματιζει ολοκληρωτικη αποψη για κατι, χωρις να κανει την δικη του ερευνα αγορας, αυτο δεν το ανεφερα, το θεωρω αυτονοητο. Ναι ειναι εποχη του ιντερνετ, μπορεις να βρεις τα παντα, αλλα και μια γνωμη ακομα εδω δεν ειναι και τοσο κακο να την παιρνει ο καθενας. Ρε φιλε και εγω για αυτο ερχομαι εδω για κουβεντουλα για το χομπυ μου που εχω τουλαχιστον 28 χρονια. Τις κακοπροαιρετες δεν μπορω και τις απολυτοτητες.. Το εχω αυτο το κουσουρι, και μαλλον πρεπει να το ελαττωσω, ας λεει ο καθενας οτι θελει στο κατω κατω της γραφης τι με νοιαζει εμενα; 2
aekoupoli Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Οριστε και μια συγκριση με την Xone εκδοση που βρισκεται ποιο κοντα στην δικη μου εμπειρια. Πολυ θολουρα το pc 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Είναι σαν ομίχλη αυτό και λογικά στην Crytek θεώρησαν ότι προσθέτει ''κινηματογραφικότητα'' και το αύξησαν.Πάντως με το SweetFX εξαφανίζεται σε χρόνο ντε-τε.Το παιχνίδι πάντως έχει τα καλύτερα γραφικά στο PC(Overall) αυτή τη στιγμή, ανώτερο από Crysis 3 αλλά είναι παιχνιδάκι για μια φορά και uninstall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα