RPDrummer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μόλις το τερμάτισα και η αλήθεια ειναι το βαρέθηκα λίγο στο τέλος, γιατί είχα ξεκλειδώσει όλα τα upgrades και απλά σκότωνα χωρίς να έχω κάποιο λόγο να μαζεύω xp. Βέβαια, το είχα δει όλο το story όταν βγήκε για XO, οπότε αν δεν ήξερα τι θα γινόταν δε θα το βαριόμουν καθόλου.
kyriakosm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Διαφωνώ κάθετα. τα γραφικά έιναι ότι πιο next gen εχει βγει. στα προσωπα? ολα τα υπολοιπα τα εχουμε δει πολλακις με μεγαλυτερη επιτυχια, ειδικα το στοιχειο του νερου ειναι οτι πιο cross-gen εχουμε δει τωρα τελευταια η "εντονη" μποχα και ασπριλα ανηκουν σε εποχες ps3/xbox360.Πραγματικα με χαλαει παρα πολυ και ριχνει το οπτικο επιπεδο Τα θολα textures σε πολλες περιπτωσεις? τα εχουμε ξαναδει κι αυτα η φυση/περιβαλλον? τιποτα το καινουριο Ισως για κονσολες να ειναι οτι καλυτερο αλλα για pc απλα ΔΕΝ που υποτιθεται ειναι και αναβαθμυσμενο
D.Luffy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 στα προσωπα? ολα τα υπολοιπα τα εχουμε δει πολλακις με μεγαλυτερη επιτυχια, ειδικα το στοιχειο του νερου ειναι οτι πιο cross-gen εχουμε δει τωρα τελευταια η "εντονη" μποχα και ασπριλα ανηκουν σε εποχες ps3/xbox360.Πραγματικα με χαλαει παρα πολυ και ριχνει το οπτικο επιπεδο Τα θολα textures σε πολλες περιπτωσεις? τα εχουμε ξαναδει κι αυτα η φυση/περιβαλλον? τιποτα το καινουριο Ισως για κονσολες να ειναι οτι καλυτερο αλλα για pc απλα ΔΕΝ που υποτιθεται ειναι και αναβαθμυσμενο Κάτσε ρε Κυριάκο, λες ότι δεν σε εντυπωσίασαν τα γραφικά του.... ok. Ανέφερε μου λοιπόν τώρα μια λίστα συγκεκριμένων παιχνιδιών στο PC (που κυκλοφορούν ήδη εννοείται) που έχουν ίσα ή καλύτερα γραφικά από το Ryse. Κρίνοντας μάλιστα από αυτά που λες, αυτή η λίστα θα πρέπει να είναι τεράστια, όχι δυο τρία παιχνιδάκια. Να ξέρουμε τουλάχιστον ακριβώς σε τι αναφέρεσαι.
kyriakosm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 watch dogs bf4 *campain* mordor +hd pack risen 3 crysis 3 farcry 3 τωρα δεν μου ερχονται αλλα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 To Ryse απο αποψη γραφικης αναλυσης προκειται για ενα κορυφαιο παιχνιδι. Δεν ξερω τι προβληματα αντιμετωπιζει ο καθενας και τι βλεπει, αλλα τουλαχιστον στον οπτικο τομεα δοξα τω Θεω δεν στραβωθηκαμε ακομη καλα ειμαστε. Δεν μιλαμε για την αρτιστικη μερια (που ειναι υποκειμενικη), μιλαμε για την τεχνικη μερια που δεν χωραει αμφιβολια. Μια βολτα στο internet μπορει να πεισει τον καθενα στα καθε λογης review για του λογου το αληθες 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 watch dogs bf4 *campain* mordor +hd pack risen 3 crysis 3 farcry 3 τωρα δεν μου ερχονται αλλα. Κανένα παιχνίδι που αναφέρεις δεν έχει τα γραφικά του Ryse... Και ειδικά μάλιστα όταν μου βάζεις και το WD πρώτο πρώτο που σου ήρθε στο μυαλό, ε μάλλον διάθεση για trolling έχεις παρά για σοβαρή κουβέντα.
kyriakosm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Κανένα παιχνίδι που αναφέρεις δεν έχει τα γραφικά του Ryse... Και ειδικά μάλιστα όταν μου βάζεις και το WD πρώτο πρώτο που σου ήρθε στο μυαλό, ε μάλλον διάθεση για trolling έχεις παρά για σοβαρή κουβέντα. καλα εγω δεν σου ειπα οτι με τρολλαρεις με ρωτησες και σου απαντησα κατα τη αποψη μου το wd εχει το καλυτερο υγρο στοιχειο που εχω δει μεχρι σημερα μηπως τα video του παιχνιδιου βλεπετε και λετε για τα γραφικα
D.Luffy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ε τώρα αυτό τι αποδεικνύει ακριβώς? Άμα κάτσω και εγώ να βρω φάσεις σε σημεία που τα γραφικά στα παιχνίδια που αναφέρεις είναι χάλια δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο. 1
kyriakosm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ε τώρα αυτό τι αποδεικνύει ακριβώς? Άμα κάτσω και εγώ να βρω φάσεις σε σημεία που τα γραφικά στα παιχνίδια που αναφέρεις είναι χάλια δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο. συμφωνω σε αυτο που λες εχει και καλες εικονες,αλλα εχω αναλυσει ακριβως τι με χαλαει στο παιχνιδι
D.Luffy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 συμφωνω σε αυτο που λες εχει και καλες εικονες,αλλα εχω αναλυσει ακριβως τι με χαλαει στο παιχνιδι Εαν αναφέρεσαι στις ασπρίλες, αυτό μπορεί να οφείλεται και σε κάποια φίλτρα που χρησιμοποίησε η ομάδα σκόπιμα για να δώσει μια αισθητική στο art direction. Το ότι δεν αρέσει σε εσένα είναι απόλυτα δεκτό όπως κι εμένα δεν μου αρέσει το film grain και το chromatic aberration που μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους. Αυτό δεν έχει καμία σχέση όμως με το καθ' αυτού τεχνικό κομμάτι σαν σύνολο στο οποίο η κοινή γνώμη συμφωνεί ότι είναι μέχρι στιγμής το πιο εντυπωσιακό. Άλλο να κάνουμε bashing ένα παιχνίδι επειδή δεν μας άρεσε το α, β στοιχείο και άλλο να τα παίρνει όλα η μπάλα. 3
Alex21121988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλα το υγρο στοιχειο, θαλασσα, βροχη και οτι επιδραση εχει στον χαρακτηρα και περιβαλλον, στα games της ubisoft δεν το φτανει καμια εταιρεια μεχρι και σημερα. Το ryse οπτικα τουλαχιστον ειναι οτι καλυτερο εχει βγει τα τελευταια χρονια. Οκ καπoια levels δεν ειναι καλοφτιαγμενα, επικρατει το ασπρο σε μερικα σημεια, ειναι ενοχλητικα τα σκοτεινα σημεια του game οπου τα textures ειναι λες και τα εχω βαλει στο low. Το μονο που με εχει ενοχλησει απο το gameplay ειναι οι κλωνοι, ελεος θα μπορουσαν να τους εβαζαν εστω αλλα ρουχα ή κατι που να μην καταλαβαινεις οτι τα βαζεις συνεχεια με δυο ή τρια μοντελα εχθρων. Στα execute moves θα μπορουσαν να προσθεσουν και τον fail παραγοντα, αν δεν πατας αυτα που σου υποδεικνυει ή εστω να εχανες το combo. Αυτο θα μπορουσαν να το διορθωσουν σε καποιο update, τουλαχιστον να χανες το combo.
shadowlike Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ryse, clones of rome επρεπε να το λένε. 3
qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το νερό στο ryse είναι απογοήτευση πάντως και το μόνο που κατά την άποψή μου μπορείς να το χαρακτηρίσεις μέτριο ποιοτικά χωρίς πολλή σκέψη, το πρώτο crysis πρέπει να είχε καλύτερο
Millennium Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ειναι σαν να λες σε σινεφιλ πηγαινε να δεις ενα blockbuster και να περιμενεις να σου δωσει καλη βαθμολογια για το σεναριο και το καστ.. FFS δηλαδη, ενα παιχνιδι hack & slash ειναι οχι το Fallout και το WoW.. Anyway.. Each entitled to his opinion.. I guess. +1 1
NickTG Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 το gameplay είναι κακό, δεν είναι (παν)εύκολο το παιχνίδι όπως ειπώθηκε από κάποιον πριν, ίσα ίσα μπορεί να γίνει και πολύ ζόρικο υπό συνθήκες , είναι απλά κακό και σίγουρα αδιάφορο γενικά οι δημιουργοί πρέπει να κάθισαν να ασχοληθούν με το gameplay το πολύ μια μέρα Κάτι τέτοια μηνύματα είναι που σε φέρνουν κοντά στα υβριστικά/απειλητικά ΡΜ από συγκεκριμένα μέλη. Να προσέχεις! Δεν ξερω γιατι, ισως επειδη εχω θεσει τον πηχη ψηλα επειδη εχω παιξει τα god of war, δεν ξερω... Εντάξει. Δεν έχει και κανένα τρελό ύψος. Τι να πουν και τα DMC και Bayonetta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα