Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αναφερεσαι σε εμενα σε προκαλω να βρεις ενα ποστ που θεωρησα χαζο τον αλλο γιατί δεν του αρεσειτο ryse. Ψαξε πισω και θα δεις οτι ειχα πει οτι ειναι ενα ευχάριστο παιχνιδακι που πιθανότατα θα εκπλήξει ευχάριστα όποιον θα το παιξει. Τωρα αδελφε αν εσυ το θεωρείς μαυρο χαλι μαγκια σου και ποσως με ενδιαφέρει αν θα το παιξεις ή οχι να σου πω την αλήθεια. Εμενα η μονη ένσταση ειναι τι περιμένει καποιος απο ενα τετοιο παιχνιδι αυτο ειπα. Αντίθετως ειδα πολλα σχόλια απο αρκετούς που ανενδοτοι δεν αφήνουν περιθώρια σε άλλους να εχουν αποψη οτι ειναι καλο παιχνιδακι και fun.. Αποψεις που φτασαν στο σημειο να συζηταμε και για το αν ειναι σοφρων ή οχι να παρει καποιος κονσόλα ή οχι.. Ο ελιτισμος στο μεγαλείο του δηλαδη.. Κοιτα επειδη όπως είπα τα πάντα εξηγούνται αλλα δεν εχω διάθεση για να το συνεχισω. Καταλαβαμε απαγορεύεται να αρέσει σε καποιον το ππαιχνίδι και να το θεωρει fun .. ;)

• Like 1
  • Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσον καλά γραφικά και αν έχει αν δεν έχει gameplay της προκοπής και αρχιζει να με κουράζει θα το παιξω λιγο και θα το παρατήσω χωρις να το τερματήσω.

Δημοσ.

Αν αναφερεσαι σε εμενα σε προκαλω να βρεις ενα ποστ που θεωρησα χαζο τον αλλο γιατί δεν του αρεσειτο ryse. Ψαξε πισω και θα δεις οτι ειχα πει οτι ειναι ενα ευχάριστο παιχνιδακι που πιθανότατα θα εκπλήξει ευχάριστα όποιον θα το παιξει. Τωρα αδελφε αν εσυ το θεωρείς μαυρο χαλι μαγκια σου και ποσως με ενδιαφέρει αν θα το παιξεις ή οχι να σου πω την αλήθεια. Εμενα η μονη ένσταση ειναι τι περιμένει καποιος απο ενα τετοιο παιχνιδι αυτο ειπα. Αντίθετως ειδα πολλα σχόλια απο αρκετούς που ανενδοτοι δεν αφήνουν περιθώρια σε άλλους να εχουν αποψη οτι ειναι καλο παιχνιδακι και fun.. Αποψεις που φτασαν στο σημειο να συζηταμε και για το αν ειναι σοφρων ή οχι να παρει καποιος κονσόλα ή οχι.. Ο ελιτισμος στο μεγαλείο του δηλαδη.. Κοιτα επειδη όπως είπα τα πάντα εξηγούνται αλλα δεν εχω διάθεση για να το συνεχισω. Καταλαβαμε απαγορεύεται να αρέσει σε καποιον το ππαιχνίδι και να το θεωρει fun .. ;)

άλλο λέμε εμείς, άλλο εσύ 

σε όποιον του αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι καλά κάνει και του αρέσει, εγώ αναφέρθηκα σε παλιότερη αντιπαράθεση με άλλους χρήστες την οποία πιθανότατα αγνοείς και καλά κάνεις 

δεν έχει το θέμα μας να κάνει με ελιτισμό (και τι ελιτισμός στο κάτω κάτω, μια ζωή εγώ σε κονσόλες έπαιζα και σε αυτή τη γενιά είναι η πρώτη φορά που δεν πήρα και δε σκοπεύω να πάρω), έχει να κάνει με το ότι μερικοί αποφασίσαμε ότι το να αγοράσουμε τις "next gen" κονσόλες δεν έχει νόημα και έπεσαν άλλοι να μας φάνε με επιχειρήματα σαν και το συγκεκριμένο παιχνίδι και τα γραφικά του που "ποτέ δε θα δούμε εμείς στα pc και δεν έχουμε στα pc" 

πέρα λοιπόν από το γεγονός ότι το παιχνίδι το βλέπουμε στο pc, δε μας ενδιαφέρουν παιχνίδια τα οποία αφορούν μόνο το οπτικό κομμάτι, αλλά μας ενδιαφέρει και το gameplay 

δε χρειαζόταν να φτάσουμε να παίξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι (που ο μόνος λόγος που το κάνουμε είναι για να δοκιμάσουμε τις κάρτες μας) για να δούμε ότι δε μας αρέσει και για να κρίνουμε με βάση τα γούστα μας ότι δεν είναι καλό

αυτό φυσικά δεν απαγορεύει σε κανένα να του αρέσει, ούτε απαγορεύει σε κανένα να παίρνει xbox one για να απολαύσει τέτοια παιχνίδια σαν και αυτό πρώτος από τους υπόλοιπους, απλά δεν είναι αρκετός λόγος για να δώσει κάποιος ένα σεβαστό ποσό ειδικά αν αυτός ο κάποιος έχει επενδύσει σε ένα ικανό pc 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το συγκεκριμένο παιχνίδι και τα γραφικά του που "ποτέ δε θα δούμε εμείς στα pc και δεν έχουμε στα pc" 

ερε μποχα/ασπριλα/  :P

το εχω φτασει στο 40% περιπου,πραγματικα απορω,ενω εχει καλα γραφικα, τα χρωματα και η ασπριλα, μου θυμιζουν παλαιοτερες εποχες ps3/xbox360, +οτι ειναι και ψιλοθολα τα textures πολλες φορες, οτι και να κανεις στα settings

Σε καποια σημεια καθαριζει και λες ενταξει απο δω και κατω φτιαξανε τα πραγματα, φτανεις στην επομενη πιστα και βλεπεις τα ιδια και χειροτερα

Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε pc :P

το gameplay 5/10

εχουν βαλει και λιγο ΜΑΤRΙΧ με τους κλωνους και εδεσε το γλυκο

Επεξ/σία από kyriakosm
Δημοσ.

η αληθεια ειναι καπου στην μεση ουτε τοσο αθλιο gameplay εχει, ουτε τοσο καλα γραφικα

unplayable δεν ειναι παιζετε αλλα μεχρι εκει, τιποτα το σπουδαιο

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι προσωπικα ενας λογος που εγκαταλειπω σιγα σιγα το pc gaming ειναι οι τελευταιες σελιδες  που αναφερονται σε  ΑΑ,v-sync on ή off , επεμβαση και αλλαγη cfg files , να περιμενουμε να βγαλει ο ταδε καποιο mod  κ.λ.π κ.λ.π .

Πλεον εγω αυτο που θελω ειναι να παιρνω ενα παιχνιδι να το εκαθιστω και απλα να παιζω  και μονον χωρις προβληματα .

Δεν "την λεω" σε κανεναν , απλα λεω τον "πονο μου" ..το πως εγω αισθανομαι .

Απο εκει και περα , εγω το παιχνιδι το επαιξα στο xbox one και χθες το εβαλα και στο PC αφου πειρμενα 1 ημερα τον θειο.

Δεν αισθανομαι καθολου μειονεκτικοτερα που επαιξα την Xbox One εκδοση , ισα ισα που την ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο , γιατι απλα εκανε αυτο που πρεπει ενα παιχνιδι να κανει .. να ξεκουραζει και να ευχαριστει π.χ μετα απο μια κουραστικη ημερα  και οχι να σου προσθετει προβλημαματα .

Σαν gameplay τωρα , οπως ειπαν και αλλοι , ουτε κρυο ουτε ζεστη . Δεν ειναι το πρωτο στο ειδοςς του ουτε και το τελευταιο φυσικα .

Το επαιξα ευχαριστα και εχει και καποια αρκετα ευχαριστα  co op modes που παρατεινουν την διαρκεια του .

Αν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικο , καλυτερο κ.λ.π  σαφως ΝΑΙ , οπως ΟΛΑ τα παιχνιδια που κυκλοφορουν , αλλα αυτο ειναι μια συζητηση που δεν τελειωνει ποτε.

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα μ αρεσε :P

Α: αποκρουση του εχθρου

Χ και ξανα Χ να πεσει λιγο ξυλικι

RT + X + X.

Και παει λεγοντας !!!!!

Αυτο θα πει Gameplay.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι προσωπικα ενας λογος που εγκαταλειπω σιγα σιγα το pc gaming ειναι οι τελευταιες σελιδες  που αναφερονται σε  ΑΑ,v-sync on ή off , επεμβαση και αλλαγη cfg files , να περιμενουμε να βγαλει ο ταδε καποιο mod  κ.λ.π κ.λ.π .

Πλεον εγω αυτο που θελω ειναι να παιρνω ενα παιχνιδι να το εκαθιστω και απλα να παιζω  και μονον χωρις προβληματα .

Δεν "την λεω" σε κανεναν , απλα λεω τον "πονο μου" ..το πως εγω αισθανομαι .

Απο εκει και περα , εγω το παιχνιδι το επαιξα στο xbox one και χθες το εβαλα και στο PC αφου πειρμενα 1 ημερα τον θειο.

Δεν αισθανομαι καθολου μειονεκτικοτερα που επαιξα την Xbox One εκδοση , ισα ισα που την ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο , γιατι απλα εκανε αυτο που πρεπει ενα παιχνιδι να κανει .. να ξεκουραζει και να ευχαριστει π.χ μετα απο μια κουραστικη ημερα  και οχι να σου προσθετει προβλημαματα .

Σαν gameplay τωρα , οπως ειπαν και αλλοι , ουτε κρυο ουτε ζεστη . Δεν ειναι το πρωτο στο ειδοςς του ουτε και το τελευταιο φυσικα .

Το επαιξα ευχαριστα και εχει και καποια αρκετα ευχαριστα  co op modes που παρατεινουν την διαρκεια του .

Αν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικο , καλυτερο κ.λ.π  σαφως ΝΑΙ , οπως ΟΛΑ τα παιχνιδια που κυκλοφορουν , αλλα αυτο ειναι μια συζητηση που δεν τελειωνει ποτε.

αυτη η μποχα και η ασπριλα στις κονσολες δεν οφειλεται? αν αφερεσω και τα very high textures που εστω και "λιγο" ανβαζουν την ποιοτητα τοτε το επιπεδο πεφτει κι αλλο για μενα

Δημοσ.

Καθολου δεν οφειλεται στις κονσολες και ουτε τα video στο youtube περι διαφορας frames αντικατοπτριζουν την αληθεια .

Δημοσ.

η αληθεια ειναι καπου στην μεση ουτε τοσο αθλιο gameplay εχει, ουτε τοσο καλα γραφικα

Διαφωνώ κάθετα. τα γραφικά έιναι ότι πιο next gen εχει βγει.

Δημοσ.

Και τα Uncharted 3 πάντως είχε ίδιες φάτσες στους εχθρούς. Δε νομίζω να χάλασε κανέναν όμως...

Εκει βεβαια δεν εχεις τοσo direct επαφη με τους εχθρους finisher moves σε slow mo κτλ, και δεν φαινεται οτι χρησιμοποιουνται τα ιδια μοντελα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...